silviultro scrie:Nea Ioane, daca mata nu mai folosesti nucleele Quatrunchi, te rog, spune-ne cum faci matcile pentru stupina? (dar ... mai detaliat ca sa intelegem si noi, astia mai mici, cate ceva)
silviultro scrie:Nea Ioane, daca mata nu mai folosesti nucleele Quatrunchi, te rog, spune-ne cum faci matcile pentru stupina? (dar ... mai detaliat ca sa intelegem si noi, astia mai mici, cate ceva)
Cristian IONITA scrie:Bravo Pupe
sa dea doamne doamne ca la anul sa mai aveti nevoie de inca unu'
Dila Daniel scrie:
pupemea a scris:Deoarece in acest an s-a dovedit ca fiind potrivit un camion cu macara, si pentru ca anul ce a trecut a fost f incarcat, colegul meu a achizitionat si el unul.
Man - 18 tone+ remorca de 12 util + macara cu radiocomanda.+ ABS +perne de aer p eremorca+ungere centrala automata.+ Euro II
Camionul are 400 PS si 600 mi km.
IN Germania a costat 21300.La gata cu nr ajunge la 26000 cu toate taxele si imatriculata si remorca.
Arata cam asa: Inca nu avem poze, dar este identic si de la aceiasi firma cu cell achizitionat de noi. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
...ce mai prieten...
mie imi da(vinde) IFA(tot sa ma faca sa renuntz la bunaciune de Saviem),si el isi ia Mercedes,apoi recomanda si la altii,care isi iau MAN...
Zi Pupe!E frumos?Nu puteai sa-mi dai Mertzanul?...crezi ca ma faceau inca 20 si ceva de mii de euro?...
Acum pe bune,va felicit!
P.S. diferente majore intre ele?(Mercedes si MAN)
alt stupar scrie:Da` repede mai veni Mos` Nicolae pe la voi !
Anu` si ... MAN-u`
alt stupar scrie:Treaba se complica nitel:
-vom vorbi de troleibusul 500 sau autobaza 1000 ?
cosy concept scrie:Foarte frumos,ce sa mai comentezi,
ca nu mai ai ce,super misto.
Aici se vad si primele semne,
ce tin de renesterea Rominiei.
Mult succes
adi hodis scrie:Frumos si doamne ajuta la utilizari cu satisfactii si fara evenimente neplacute.
Revin cu o intrebare: la ce suma se ajunge cu impozitul anual, RCA, tahograf, licentza de transport ... ( toate gaselnitzele astea care ne usureaza de bani).
Mo
Florind scrie:Felicitari ptr achizitie
Acum IFA este de vanzare ?
La ce pret?
0720767111
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori