Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultura la distanta - Dan Margarit

Mesajde mellis » 08 Dec 2016, 01:17

Alta...
quote="Angellily"]
ignatov andrei scrie:
cristi_vidican scrie:Dupa ce Dorian l-a descris pe Margarit, nimeni nu mai are curajul sa spuna ceva impotriva.

Dorian, baiat cu calitati evidente de diplomat, a reluat actiunea lui DM, dar intr-un mod cu totul diferit! Dupa ce si-a creat o retea de prieteni, apoi de adepti, l-a scos si pe DM de la naftalina (unde se retrasese "de suparare").
Acum vor urma, usor,usor, ceva "actiuni patriotice", de buni romani, actiuni care se vor materializa intr-o mica afacere!
Le urez succes!

O mica afacere? Andrei, ma jignesti, o afacere mare sau nimic, numai eu stiu cat ma straduiesc sa fac o "afacere" cu care sa fraieresc cat mai multi apicultori romani. Ca doar ai vazut ca am incercat sa vand tot felul de produse " made in peste balta"
"Actiuni patriotice"? Sunt patriot, imi iubesc si respect tara chiar daca in componenta ei mai sunt si oameni ca tine. Am facut acel clip cu yardul Romania dar se pare ca nu ai reusit sa intelegi esenta, nu incerca sa rastalmacesti ceia ce am vrut sa exprim.
Ma repet: din respect pentru apicultorii din romania. Si bineanteles pentru a aduce ceva armonie intre noi apicultorii. Stai linistit ca gestul meu nu o sa iti poata stirbii cu nimic suprematia, reputatia, personalitatea.......samd.
Nu contest faptul ca ai niste "valize" super burdusite cu informatii si cunostinte despre apicultura chiar daca uneori fabulezi. Nu sunt convins daca si in practica esti la fel, caci teoria...... cu totii ne-o putem insusii. Nu te-am vazut deschizand la intamplare 20 de familii de albine sa vedem si noi ce ai acolo. Eu am facut-o de atatea ori, si in direct cu baietii nu numai filmulete in care sa arat doar ce am mai bun.
Si.... nu, nu am calitati de diplomat, am calitatea de a ma respecta pe mine si pe cei din jur. Nu am adepti, am prieteni. Cu tot respectul recunosc ca in tertecuta mea nu detin atata teorie despre apicultura ca tine, dar, la capitolul practica, chiar daca o sa par lipsit de modestie, posibil sa fiu ceva mai in fata.
Iar faptul ca l-ai adus pe Dan Margarit in discutie, e injositor, multi au avut de invatat de la Dan.
Dan a expus cursuri de apicultura GRATUITE, cu dalta in mana , intre stupi, nu dand din ciocofon ore in sir pe hangout povesti s.f. de adormit copiii. Omul ala merita tot respectul, pentru ca ..... nu a facut altceva decat sa ofere, nu a facut " afaceri" . Daca a ajuns in topul preferintelor..... a ajuns nu pentru ca a vrut el, toti cei care il respecta l-au pus acolo. Respect
.[/quote]

http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=15&t=4541&p=300945#p300945
Ultima oară modificat de mellis pe 08 Dec 2016, 01:21, modificat 1 dată în total.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 08 Dec 2016, 01:19

Mai era unu, mare patron, îmbujorat ca luna din filmele srilankeze...om adevărat..nu ca alții..
Ce nu faceți un club...de fapt aveți unul..
Sa fiți sănătoși.
mellis

Mesajde mellis » 08 Dec 2016, 02:28

tuturicius scrie:Eu unul nu am nici o frustrare pt ca sunt convins ca da fumidil si, destul de convins ca fokoseste caspica sau un omolog, pt ca albine cuminti ... dar totusi prea calme sunt pe rame. Nici cand baga dalta nu o observa, de obicei, nici o albina. Un efect al caspicei plutirea asta a albinelor.

Eu sunt convins ca da Captagon - drogul curajului la albine...sa nu aibe emotii la filmări..sa se lovească de aparat ca la alti regizori..
Noi nu avem din astea, folosim "bășina calului"...cu același efect..asta-i un mare secret al apiculturii povestit si in cărți de specialitate..
Sanatate..
mellis

Mesajde pustu » 08 Dec 2016, 02:44

mellis scrie:Ce nu faceți un club...de fapt aveți unul..
Sa fiți sănătoși.

M-am prins : esti beat :lol: :lol:
In alta ordine de idei mai citeste de 2-3 ori mesajul lui Dan Margarit , mai intreaba-l de 2-3 ori pe Cristi Vidican daca nu cumva e de 2-3 ani si apoi da cu mucii in fasole ca altceva nu cred ca stii sa faci . Iti mai spun odata : apicultura din ziua de azi nu mai e pe forum :idea:
Si din cate tin minte Dan Margarit nu lipseste din live-uri in ultimul timp . Daca el a considerat ca meritam sa ne adreseze 2-3 vorbe la sfarsit de saptamana inseamna ca suntem pe drumul cel bun . Noi ... clubul . Si nu te obosi sa-mi raspunzi ca te te-am trecut la persoane dizgratioase si nu vad ce scrii . Dar sa stii ca vei fi bine primit in club ;) Asta daca ai sange in instalatie , ca daca ai palinca ...
ps1: nu stiu de ce , in ultimul timp , de cate ori vad un mesaj de la tine ma gandesc automat la gadea , ala rujat de la antena 3 . Ai vazut ce i-a facut ciolos aseara ?! am vazut azi pe youtube ca nu prind antenele
ps2 : secretele apiculturi din cartile de specialitate de acum 100 de ani sa nu le mai spui la nimeni
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde mausica » 08 Dec 2016, 11:55

Mai băieți...ce rost au toate vorbele astea aruncate din stânga în dreapta ???
Cum vine iarna cum vin si împunsăturile ??
Fiți mai îngăduitori măcar acum în prag de sarbatori.
Sa aveți pace si liniște !
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde cristi_vidican » 08 Dec 2016, 16:29

pustu scrie:mai intreaba-l de 2-3 ori pe Cristi Vidican daca nu cumva e de 2-3 ani

Pustu,
hai să-ți răspund până la capăt.
Uite e-mailul în care Dan Mărgărit spunea, pt prima dată în ceea ce-mi scrie, că nu mai folosește fumagilina.
Se poate vedea data. Sper să mă crezi că e din acest an.
În rest, nu am ce să zic mai mult.
Imagine
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde pustu » 08 Dec 2016, 21:05

cristi_vidican scrie:...

Poate m-am exprimat gresit . Email-ul la care ma refeream la cel dinainte , din ianuarie . Si de acela spuneam ca are 2 ani vechime . Oricum cer scuze pentru interventia mea pe acest topic . Daca mai faci aluzii cum ca Dorian face miere din sirop " te iau iar la suturi " :lol: :lol: cu scuzele de rigoare la final :lol: :lol:
Multa sanatate si numai bine .
Te salut Marius
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2016, 21:11

Ca dai, ca nu dai, productie canadiana n-ai sa ai! Asa ca va aprindeti degeaba.

Si fiti mai amabili, ca viata e scurta.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 08 Dec 2016, 21:48

pustu scrie: Iti mai spun odata : apicultura din ziua de azi nu mai e pe forum

Asa ie .
Deacum apicola serioasa ie pe Feisbuk .
Colea aratam toti mari ca sa curga laik .
Canadezii sant slabi dansii au decat tuităr si acolo nui invata asa secrete ca la feisbuk
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 08 Dec 2016, 21:56, modificat 1 dată în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 08 Dec 2016, 21:54

mellis scrie:Eu sunt convins ca da Captagon - drogul curajului la albine...

Unde baga Captagoane de vanzare ca iau su ieu 3 sa dau daca da domnu Margarit sa prinza curaj si a mele .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde mellis » 09 Dec 2016, 00:27

Nu ai cum sa afli cum se găsește decât dacă asculți ce zice Dorian, are ceva al lui, are snoava romaneasca-n sânge..
Reiau snoava, a surprins bine momentul...
"Dan a expus cursuri de apicultura GRATUITE, cu dalta in mana , intre stupi, nu dand din ciocofon ore in sir pe hangout povesti s.f. de adormit copiii. "
Nu (mă) bateti, apicultura s-a mutat, nu-i acasă..
Sanatate..
mellis

Mesajde Boris » 15 Dec 2016, 22:09

Nimeni n a fost profet in tara lui.
Apoi au ajuns mari.
Boris

Mesajde cristi_vidican » 19 Dec 2016, 14:03

Mesaj de la Dan Mărgărit!
Buna

Va doresc sa aveti un Craciun Fericit ! si un An Nou Fericit ! ,plin de bucurii,sa petreceti cu cei dragi asa cum va doriti, eu voi pleca marti in vacanta si nu stiu cum voi sta cu internetul pe unde ma voi duce asa ca scriu acum ca este mai sigur asa.
Pentru toti apicultorii de acasa le doresc un an 2017 mai bun ca acesta , sa aiba sanatate si numai bucurii.
Craciun Fericit ! si La Multi Ani !

PS. Sa faceti miere multa la anul caci pretul mierii incet incet pare sa se miste in sus.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Boris » 19 Dec 2016, 16:21

Multumim, Sarbatori fericite asemenea!

PS. Daca nu ne mai aduce mosu' filme la anu' inseamna ca i-ai impuscat tu renii.
Boris

Mesajde nicu68 » 19 Dec 2016, 20:51

sarbatori fericite DANE si din partea mea si tot binele din lume LA MULTI ANI 2017
nicu68

Mesajde gaby73 » 19 Dec 2016, 22:33

Sarbatori fericite cu multa sanatate intregii familii!
gaby73

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII