Closcutz scrie:De ce nu cautati despre regretele madamei Clotilde Armand care a jumulit 50 de milioane de euro de pe spatele tarii fiind Directoare a firmei care a supravegheat lucrarile" bine facute"...52 km pt care s-au platit 1,1 miliarde de dolari!
Closcutz scrie:Bambucha scrie:Problema e ca traim momente delicate. PSD, PDL, PNL, UDMR, PMP, PRU formeaza un intreg cos de puroi (unde s-au aciuat toate scursurile obscure de lichele umane cu interese deloc neprietenoase Romaniei) pe care daca-l storci din temelii se creeaza un vid de putere ce ar duce la anarhie sau alte matrapazlacuri periculoase. De multe ori dupa un pas inainte e bine sa mai stai si pe loc un pic...
Atentie ca din lista lipseste USR un partid antinational in care s-au aciut tot felul de personaje relativ " proaspete"...in realitate mai pestilentiale decat multe fosile resapate din celelalte adunaturi numite partide. Ia cautati un pic despre madam Clotilda Armand alias madam Bechtel!
Closcutz scrie:Fratilor daca o iubiti la infinit pe Clotilda este strict problema voastra..dar ca a participat activ la jaful numit autostrada Transilvania este o mica tinichea legata de duduie...fie ca va place sau nu. Eu am spus ca e bine sa va informati si sa votati in cunostinta de cauza...
Closcutz scrie:Fratilor daca o iubiti la infinit pe Clotilda este strict problema voastra..dar ca a participat activ la jaful numit autostrada Transilvania este o mica tinichea legata de duduie...fie ca va place sau nu. Eu am spus ca e bine sa va informati si sa votati in cunostinta de cauza...
tinumaftei scrie:Closcutz scrie:Fratilor daca o iubiti la infinit pe Clotilda este strict problema voastra..dar ca a participat activ la jaful numit autostrada Transilvania este o mica tinichea legata de duduie...fie ca va place sau nu. Eu am spus ca e bine sa va informati si sa votati in cunostinta de cauza...
Jaful de la A Transilvania începe cu PSD și se continuă cu ceilalți. Dar nu băgați aici USR că nu e corect.
Bambucha scrie:lucky5strike scrie:Bambucha scrie: Sunt ferm convins ca ne poate oferi ceva si pentru apicultura.
Ia te uita, asta suna mai dragut... Bambule, poti sti de unde sare iepurele?
Cine ar fi zis in 2012 ca tinerelu' ala de Daniel Constantin ar putea fi un bun ministru?
"Bruma" mea de inteligenta care mi-a mai ramas ma face sa zambesc amar. Ori esti naiv ori rau intentionat? Nu voi uita niciodata sub ce guvernare a fost impozitata apicultura! You know, taxa aia care o platim anual indiferent daca avem sau nu venituri? Taxa pe care tinerelul Daniel Constantin a aprobat-o cu ochii inchisi.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori