Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 12 Dec 2016, 21:34

Bine-nteles! Asta pan` citeste CI! Totusi ma intreb de ce nu folosesc avioane sa-i prinda si p-aia care fura acumulatorii de la releele de telecomunicații!
Shrek

Mesajde Donbazil » 12 Dec 2016, 23:23

Salut!

Dar nu avea legatura treaba politiei cu avionul....Pilotul care se distra pilotand un avion usor a vazut un individ fugind pe camp si a comunicat prin 112 pozitia.....Restul a fost o chestiune de... :lol: sol inghetat..... :lol: :lol: :lol:

Cat despre C.I. nu cred ca are motiv sa ma atace. Unii politisti fac si lucruri bune!.... ;)

Pe bune, cand am postat nu stiam detalii despre caz, pur si simplu am citit pe tion.ro si l-am dat mai departe, parandumi-se interesant....Abia ieri am discutat cu fiica-mea la tel. si ea mi-a povestit toata tarasenia.....Pe langa faptul ca m-am mandrit ca doar e copilul meu, si dupa o viata petrecuta de mine in sistem, am avut si o unda de tristete la gandul ca ofiterul sef de schimb trebuie sa mearga personal la interventie si doar impreuna cu un agent - conducator auto, datorita lipsei de personal....La suprafata de responsabilitate a sectiei din Mehala, care-i aproape cat un sfert din Timisoara, doar cativa agenti pe schimb e o problema!....
Donbazil

Mesajde Donbazil » 17 Dec 2016, 22:43

Salut!

Poliţiştii din Sibiu au deschis o anchetă pe numele unui bărbat din judeţul Sibiu, după ce, beat şi fără permis, a acroşat cu maşina o autospecială de poliţie condusă de un agent care era în misiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.
http://www.mediafax.ro/social/o-autospe ... s-16030459
Donbazil

Mesajde Donbazil » 18 Dec 2016, 00:16

Salut!

Va spuneam mai sus ca unii politisti fac si lucruri bune....

http://botosaninews.ro/306029/eveniment ... ost-prins/
Donbazil

Mesajde Donbazil » 22 Dec 2016, 01:15

Salut! :shock: :o :idea: :idea: :idea:

TU CINE VREI SĂ FII, POLIȚISTUL RĂU SAU POLIȚISTUL BUN?
Blogul Politistului December 20, 2016 0 6302

În ziua de azi să găsești știri denigratoare cu polițiști a devenit mai ușor decât să te scarpini în nas. Nu există zi, oră, minut sau secundă, fără ca cei din mass-media să nu vâneze astfel de știri. Și ca să fim sinceri, sunt cele mai căutate. Sunt știrile care au lipici la publicul avid să devoreze articole de acest gen. Oricine are un telefon în buzunar, te poate face ”vedetă” în câteva secunde, fie că îți iei masa în ”biroul” din mașina de serviciu sau pur și simplu îți cumperi o cafea de la un tonomat.
Ca polițist, ești analizat din cap până în picioare. Felul cum ești îmbrăcat, cum gesticulezi, cum vorbești, sau pur și simplu cum conduci mașina de serviciu sau îți mănânci amărâta aia de shaworma. Orice gest al unui polițist este despicat în toate felurile și analizat la microscop aproape, atât de știutori, dar mai ales de habarniști.
Dacă lucrați în uniformă, asigurați-vă că o aveți curată, completă, că nu aveți nasturi rupți sau mai rău, că este necălcată. Și așa uniforma este destul de urâtă, nu este nevoie să o mai purtăm și aiurea. Asigurați-vă că aveți insigna la vedere, ecusonul nominal când este cazul pe uniformă în piept, iar pantofii ”lună”, cel puțin când intrați în serviciu. Pe centura voastră încercați să purtați tot ce este de purtat, chiar dacă nu vi s-au înmânat toate ustensilele. De acolo nu trebuie să lipsească pistolul care trebuie să fie în condiții impecabile, fiind bine știut că și așa este cum este, cătușele (eu port mereu două perechi-prietenii știu de ce), spray-ul iritant lacrimogen, bastonul, lanterna, stația de emisie recepție. Nu vă e mai mare dragul când vezi un polițist căruia cel puțin estetic nu ai ce să-i reproșezi?
Văd o grămadă de controverse pe tema portului bărbii sau al părului lung de către polițiști, și aici mă refer la cei în uniformă, nu la cei din structurile SAS, SIAS, BCCO, DIPI, etc. Oameni buni, cu cât veți arăta mai îngrijiți, cu atât veți închide mai repede gura guralivilor din teren. Nu sunt adeptul mentalităților comuniste, dar indiferent că aveți o anumită frizură sau purtați barbă, încercați ca acestea să fie estetice, nu să arătați ca cei pe care îi ridică localii de prin adăposturi. Faceți mișcare câteva minute pe zi, gândiți-vă că în fiecare zi în care nu faceți, cei din pușcării, care peste ceva timp vor fi liberi și este posibil să se întâlnească din nou cu voi, o fac.
Când vorbiți cu oamenii, adresați-vă respectuos, fără să țineți mâinile în buzunare, cum se practică pe la primării, fiți calmi, indiferent de situație și mai ales nu evitați să răspundeți întrebărilor atunci când este cazul. Puneți-vă la curent cu legislația dispozițiile și procedurile interne, evitând să ajungeți în situații jenante în care să nu știți să luați o măsură sau să oferiți o explicație. Pur și simplu îmi este jenă ca polițist când mă uit la clipuri care circulă pe internet și în care, un contravenient îi spune polițistului că nu are voie să-l oprească în trafic, cerându-i baza legală, iar polițistul nu știe în baza cărei norme juridice îl oprește în trafic, deși are tot dreptul legal să-l oprească, indiferent de motiv. Când circulați cu mașina de serviciu respectați normele legale, purtați centura de siguranță, nu numai că un cetățean nu are ce să vă reproșeze, dar vă poate salva propria viață. Evitați să opriți în locuri, să intrați unde legea sau codul deontologic interzic, cu excepția URGENȚELOR, sau pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu.
Dragi colegi, dacă voi veți arăta impecabil, vă veți adresa impecabil, vă faceți munca impecabil, veți cunoaște legislația în vigoare impecabil, indiferent cine ar fi, NU VA AVEA CE SĂ VĂ REPROȘEZE, NICIODATĂ! Oricâți ”reclamangii” vor exista (și vor exista, că asta e mentalitatea noastră, a românilor), felul vostru de a fi, de a arăta sau de a vă face treaba, le va suprima orice tentativă de a se lua la harță cu voi. V-o spun din experiență, nu din filmele cu Stan și Bran. Știu, ceea ce vă spun poate nu este pe placul tuturor, dar vă garantez că vă transformă într-un polițist așa cum și-ar dori oricine să aibă aproape atunci când are nevoie de el.
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 22 Dec 2016, 07:46

Sa nu uite de batistuta si unghiuta ..... si mai ales sa si stapaneasca frustrarile si manifestarile grotesti de ghiolbanism .... ca un chipiu purtat intro parte il poti aseza cum trebuie dar atitudinea de mitocan mai complicat de indreptat.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 23 Dec 2016, 23:05

Donbazil

Mesajde Puffy » 13 Ian 2017, 13:27

Exista si milițieni stupari ?
Puffy

Mesajde Donbazil » 13 Ian 2017, 18:24

Salut!

Ce intrebare?.....

Pai normal ca exista si fosti militieni care sunt si stupari!....
Normal ca exista!....Ca le place mierea si alte produseapicole :lol:

Ca acuma toti sunt pensionari!...
Normal ca-s pensionari militienii!.... :lol:

Ba chiar exista si politisti apicultori!....
Normal ca exista si politisti apicultori, ca unora le place apicultura! :lol:

Si tu pui intrebari d'astea?....
Normal ca pui intrebari d'astea!.... :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde Puffy » 14 Ian 2017, 17:37

Si bunicu tot milițian a fost ...
Puffy

Mesajde gica.mosu » 14 Ian 2017, 19:43

Puffy scrie:Si bunicu tot milițian a fost ...

..Siiii, nasul de boteeeeez al meu...La feeel(militiean)daaaar,un fff bun stupar...si din pacate a murit ineeeeecat cu "suzetaa"-un os de peste....P.s- perceeep un mirooos de'peste stricaaat"-necuratat..... :oops:....poate ma'nseeel :shock:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Puffy » 18 Ian 2017, 13:28

A mâncat prea cu poftă zice o vorba din mos strămosi ca pleasca e periculoasa dacă pestele ie stricat
Puffy

Mesajde Puffy » 19 Ian 2017, 11:31

Zicea odata bunicu ca pleasca trebuie mâncata încet si pe îndelete sa nu te ineci
Puffy

Mesajde viorel55 » 20 Ian 2017, 11:00

viorel55

Mesajde Donbazil » 20 Ian 2017, 12:43

Salut!

"Scrisoare de mare BUN-SIMȚ a comisarului Berbeceanu către ministrul (IN)Justiției! Propaganda PSD o trece sub tăcere!"

Cat pot fi unii "Comisari" de gunoaie!.....
De unde pizda matii stii tu gunoiule de "comisar" ca domnul ministru nu a facut nimic si a trecut sub tacere problema?....
Cand a zis domnul ministru ca scrisoarea lui Berbeceanu - dupa parerea mea si a multor altii, - un erou al politiei romane, va fi ignorata?....
Mari gunoaie puteti fi voi si lingaii vostri!.....Deviza voastra este " Totul contra PSD" si credeti nesimtzitzilor ca poporu' asta o sa mai puna botu' ?....Vai de capu' vost' de prapaditi!,....

Din pacate inca sunt multi oameni - poate cinstiti si de buna credinta - care mai pun botu' la astfel de "gulgute"....
Baiu' mare e ca acestia in loc sa cujete, dau pe gura ( posteaza) aceste tampenii, creind astfel o anumita stare....
Uita insa acesti "raspandaci" ca nu mai putem fi prostiti!.....Vremea voastra a trecut...V-ati demonstrat impotenta atat politic cat si social...Ori intelegeti ori....
Fişiere ataşate
1   Mai taie din ele.jpg
1 Mai taie din ele.jpg (12.09 KiB) Vizualizat de 5312 ori
Donbazil

Mesajde Donbazil » 21 Ian 2017, 20:55

Salut!

Abuzurile DNA au facut o noua victima!

https://mont.ro/stiri/?editia=20170120& ... icol=43842

Pe 30 decembrie 2016, la finele
anchetei penale care a vizat 14 politisti din cadrul Biroului Rutier
Piatra Neamt dar si Ordine Publică, 13 inculpati au fost trimisi în
judecată. În comunicatul anchetatorilor numele lui Buga a apărut
din nou, doar că se mentiona că „nu există indicii că agentul Buga
Cristian Nicolae ar fi comis infractiunea de luare de mită“. În aceste
conditii, în ce-l priveste, cauza a fost clasată.

CAUZA A FOST CLASATA !!!! :shock: :shock: :shock:

Fatarnicii vor spune c-a fost o "victima colaterala in lupta cu criminalitatea".....
Oamenii cu inima si intelepciune se vor gandi de doua ori atunci cand vor mai acuza pe nedrept pe toti la gramada....Ce e mai important o viata de om sau un dosar DNA care face deliciul presei , cu oameni plimbati in catuse prin fata camerelor de filmare doar pentru ca sunt "suspecti".....Un principiu de drept spune ca nimeni nu este vinovat pana nu-i condamnat definitiv si irevocabil....Asta-i prezumptia de nevinovatie!....La noi doar circul si breking-news-urile sunt de interes dreptatea pe cine mai intereseaza?..... :idea:
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE