Arhivistu scrie:Buna seara,ieri am observat la unul din stupi o activitate neobisnuita,erau 3 4 albine la urdinis iar cand mi.am apropiat urechea de lada se auzea ca era destul de agitat,care sa fie cauza?..lipsa matcii?..mancare are din belsug
popik50 scrie:Arhivistu scrie:Buna seara,ieri am observat la unul din stupi o activitate neobisnuita,erau 3 4 albine la urdinis iar cand mi.am apropiat urechea de lada se auzea ca era destul de agitat,care sa fie cauza?..lipsa matcii?..mancare are din belsug
Lipsa matcii cred ca este cauza ptr care sunt mai active si agitate...
vulpea scrie:mau.,cred ca ai ce invata dela g.m.,chiar mai multa meserie.?
CATALIN scrie:popik50 scrie:Arhivistu scrie:Buna seara,ieri am observat la unul din stupi o activitate neobisnuita,erau 3 4 albine la urdinis iar cand mi.am apropiat urechea de lada se auzea ca era destul de agitat,care sa fie cauza?..lipsa matcii?..mancare are din belsug
Lipsa matcii cred ca este cauza ptr care sunt mai active si agitate...
agitate DA...agresive..nu prea.... plangacioase...dezorientate DA...niciodata agrezive...zic si eu..parerea mea
vulpea scrie:mau.,sper ca nu obisnuiesti sa citesti 'din 2 in 2',cum ati convine. vezi ca a scris de stupii cu FAV !dar,ma rog,faci cum te taie capul sau cum te-ai obisnuit,dar pentru acuratetea celor scrise mai inainte,te rog...
Arhivistu scrie:Buna seara,ieri am observat la unul din stupi o activitate neobisnuita,erau 3 4 albine la urdinis iar cand mi.am apropiat urechea de lada se auzea ca era destul de agitat,care sa fie cauza?..lipsa matcii?..mancare are din belsug
mausica scrie:kovacslg scrie:Turta din proteica din febr nu e pt acoperirea lipsei de hrana.
Pai ce stimulare vrei mai buna decat ceea ce intra de afara ?
Bineinteles depinde mult de zona,dar sa nu intram in aceste detalii.E alta treaba.
Dati fratilor turte peste turte ,nu va opreste nimeni....stimulati,uzati doar doar o iesii ceva
kovacslg scrie:Cred ca cantitatea de turta nu este exagerata in raport cu populatia........
kovacslg scrie: Suntem aproape, poate ne vedem in padurea de salcam si comparam rezultatele. VM, Sacaseni, Carei.Respecte,
vulpea scrie:iar te 'dai' la vulpi ? vezi sa nu te ciuguleasca la picere si sa faci turbare,ca e periculoase .
kovacslg scrie:Am inteles.
Eu voi fi acolo undeva si va divulg locatia. Poate ne vedem totusi...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 117 vizitatori