Bambucha scrie:Ura si veninul intodeauna vor naste ceva rau, monstruos care vor scoate umanitatea din noi![]()
Ar fi pacat sa iesim din conditia umana!
aici posteaza si copii?
credeam ca este un sait de adulti!
Bambucha scrie:Ura si veninul intodeauna vor naste ceva rau, monstruos care vor scoate umanitatea din noi![]()
Ar fi pacat sa iesim din conditia umana!
tinumaftei scrie:cristian bh scrie:cornelioandanciu scrie:Traiasca Timisoara ! https://youtu.be/0sTB8AXKxoA
Ramane un frumos remember a ceea ce era candva spiritul Timisoarei.Cu el,..s-a infratit apoi,spiritul din mai toata regiunea de vest,...un spirit ce rezona mai degraba la valsurile lui Motzard decat la tanguirea patetica a lui Muresanu.Azi,....acest spirit pare inabusit de maretele politici fanariote de pe malurile Dambovitei,...resemnarea punand incet incet stapanire pe tot ceea ce a insemanat candva ,....Spiritul Timisoarei.
Sa mulțumim rușilor si americanilor pentru serviciile lor secrete care au fost prezente acolo. Celor maghiare nu le-aș mulțumi pentru că aveau si alte obiective.
Altminteri mămăliga ardelenească bubuia si mai încet decât cea de pe Dâmbovița.
Dacă românii ar fi putut vedea atunci timpul nostru nu stiu cata lume ar fi ieșit în calea gloanțelor că sa dea tara pe tavă emanatilor.
Am castigat libertatea, dar cu mari costuri... si inca mai avem de plătit.
MIHAI BALS scrie:credeam ca este un sait de adulti!
Shrek scrie:[quote="MIHAI BALS"
tu nu stii povestea lui,de aici se vede si partea ta...intunecata(de fapt e singura!).
Bambucha scrie:MIHAI BALS scrie:credeam ca este un sait de adulti!
Poate v-ati ratacit... aici cu siguranta nu este un sit pentru adulti!
Sunt si copii ce se indeletnicesc cu apicultura. Daca aveti rabdare poate urmariti ce au primit in testament...
Donbazil scrie:Salut!
Mihai, cu tot regretu' as bea cu tine o damijana dar......Eu n-am dreptul! .....Ciocu' mic!....Sunt in minoritate. Ai mei au facut doar 0,5 procente asa ca mai asteptam dreptul la cuvant.....Io-s inca optimist!.....![]()
gica.mosu scrie:.dar,pt vinovati.....pe cand o "recompensa" pi masura gen-VLD TEPES .....
feederman scrie:. Hotii mai vechi si mai noi, oplositi in noul parlament, cu acordul poporului, si-au dat deja mana la vedere, ca sa puna de o lege a amnistiei penale si fiscale. Furati fratilor, numai furati, ca e la liber! Atunci cine-i de vina? Vajnicul alegator roman una zice si alta voteaza. Si atunci pe buna dreptate isi merita soarta, acum si in viitor. Iar peste patru ani vom auzi aceleasi lamentari.
MIHAI BALS scrie:Bambucha scrie:MIHAI BALS scrie:credeam ca este un sait de adulti!
Poate v-ati ratacit... aici cu siguranta nu este un sit pentru adulti!
Sunt si copii ce se indeletnicesc cu apicultura. Daca aveti rabdare poate urmariti ce au primit in testament...
tati,lasa mortii sa se odihneasca in pace.
(fata de mortul asta, eu nu am NICIUN sentiment).
_nici macar politic nu vreau sa-i cunosc istoria=plina de insuccese!!!
hai baietii!
n-am cu cine sa beau 1 pahar de rosu!
trebuie sa fiu excitat!
(verbal,nu ...masculin!)
care se baga,care mai doreste?
ba,da urat se mai uita asta la mine!
sau...asa o fi el?
(cuvintele mele fata de el sunt adevarate,nu ma dezic!)
ba,da urat se mai uita asta la mine!
gica.mosu scrie:.in schimb avem spitale pline,analfabeti,hoti pe toate drumulrile....si ce scrieam mai suuuus!/!!!!!
MIHAI BALS scrie:Donbazil scrie:Salut!
Mihai, cu tot regretu' as bea cu tine o damijana dar......Eu n-am dreptul! .....Ciocu' mic!....Sunt in minoritate. Ai mei au facut doar 0,5 procente asa ca mai asteptam dreptul la cuvant.....Io-s inca optimist!.....![]()
numai PaSaRici visezi,te invidiez!
(le si gusti?)
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori