Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 22 Dec 2016, 22:40

[quote="gica.mosu".P.S- daca'n timpul lu' "TEASCA" scriea-ti asa ceva...AMU iera-ti la "mititica" si nu mai primea-ti colindatorii ;)[/quote]
Ba primeau colindatori ne-a Gică! Doar ca nu la usa din fata ca acasa. Ii primeau in...dos!
Shrek

Mesajde Bambucha » 22 Dec 2016, 22:57

Closcutz scrie:Libertatea de exprimare si de opinie este bunul cel mai de pret al vremurilor actuale...in rest prea multe drepturi nu prea avem...suntem precum oile!

Mai sunt cateva... de exemplu dreptul la libera circulatie ar fi unul. O oaie performanta se va afirma intodeauna oriunde va paste iarba.

Ce-mi pare mie rau e ca dupa '89 am mers inainte doar cu 1-a si cu frana trasa. Din pacate o mult prea mica parte din societatea noastra era pregatita atunci pentru alte viteze.

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde tinumaftei » 22 Dec 2016, 23:08

filip scrie:
gica.mosu scrie:
Closcutz scrie:E clar Romania are un tampit in functia de presedinte!

......SERIOOOOS :?: Pai, cuuuuum :?: cei n romani care l-a votat au fost NEBUUUUUNI 8-) Mai usor cu jignirileee :oops: ,ca s-ar putea sa......P.S- daca'n timpul lu' "TEASCA" scriea-ti asa ceva...AMU iera-ti la "mititica" si nu mai primea-ti colindatorii ;)

E o diferenta de cel putin 1 milion de cetateni intre cate voturi a luat Johannis si cate a luat Ponta.

””Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.126.024 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.081.479 de alegători.””

Din cei 6 mil câți au votat pe KWI la aceste alegeri au votat jumătate PSD!!
tinumaftei

Mesajde Mircea_63 » 23 Dec 2016, 00:44

Closcutz scrie:Libertatea de exprimare si de opinie este bunul cel mai de pret al vremurilor actuale...in rest prea multe drepturi nu prea avem...suntem precum oile!

Mai sunt si alte drepturi. Ai dreptul la libera circulatie. Ai si dreptul de a spune prostii!
Sunt curios ce intelegi tu prin a avea drepturi???

Sa ti se dea... asa pur si simplu, casa, masa si cele strict necesare, asa, de pomana? Astea le au si puscariasii! Ce ai vrea tu sa faci si cineva nu te lasa?

in rest prea multe drepturi nu prea avem
Fii te rog amabil si spune-mi o tara in care cetatenii au mai multe drepturi decat au romanii? :shock:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 01:51

Uite ca am trait-o pe pielea mea... in tara asta nu prea ai dreptul sa protestezi cand iti sunt livrate numai gogosi de catre guvern. Cand am fost in iunie sa protestam la Bucuresti am facut cunostinta cu "statul politienesc"! Sutele de jandarmi si militieni in civil au imbrancit si apostrofat constant cadrele didactice! Am fost fortati sa marsaluim pe un traseu pe unde n-am fost vizibili, n-am stanjenit traficul, presa a fost de partea regimului si nu a transmis mai nimic...pt ca guvernul tehnoretardat n-avea chef de noi!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 01:57

Cand un cadru didactic este implicat intr-un incident ...ies cei de la inspectorate, fac presiuni si declaratii din care reiese ca profesorul este vinovat din start, nici de prezumtia de nevinovatie n-avem a ne bucura!
Ia spuneti-mi cati dintre dvs ati vazut cazul profesoarei batute cu teava de pexal? Presa a dat-o ca pe o stire si ca pe un eveniment aproape...normal! Daca era vorba de un elev batut de profesor, vuiau televiziunile cel putin o saptamana!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 02:03

O cu totul alta atitudine si solidaritate manifesta cei din sanatate. Cand este vorba de un caz de malpraxis, chiar si mai evident...iese dl Astarastoaie sau vreun alt membru din Colegiul medicilor si spune ca se va studia cazul, se fac cercetari, se reuneste Colegiul si va analiza cazul.
Closcutz

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 02:08

Domnule Mircea sa stiti ca nu sunt prea carunt si eram doar un tanc cand a picat Ceausescu, asa ca va rog sa nu-mi puneti etichete! N-am cersit vreodata casa, masa si orice altceva!
Closcutz

Mesajde Mircea_63 » 23 Dec 2016, 02:54

Closcutz scrie:............. Am fost fortati sa marsaluim pe un traseu pe unde n-am fost vizibili, n-am stanjenit traficul, presa a fost de partea regimului si nu a transmis mai nimic...pt ca guvernul tehnoretardat n-avea chef de noi!

Absolut normal sa nu stanjeniti traficul!

presa a fost de partea regimului si nu a transmis mai nimic...pt ca guvernul tehnoretardat n-avea chef de noi!

Asta e o... cum sa-i spun ca sa nu te simti jignit? Presa -cel putin o parte a presei- l-au jignit in toate modurile pe Ciolos. Ba ca e Julien, copilul lui Soros, ca n-a facut nimic, ca...etc. In schimb n-au relatat marsul de care spui, ca sa il menajeze pe...Julien. Asta in conditiile in care presa din asta traieste. Din scandal! :? Oare de ce?

Closcutz scrie:Cand un cadru didactic este implicat intr-un incident .......profesorul este vinovat
Ia spuneti-mi cati dintre dvs ati vazut cazul profesoarei batute cu teava de pexal? Presa a dat-o ca pe o stire

Toata lumea a vazut cazul profesoarei agresate!
Normal ca este anormal ca un profesor sa faca prostii. E adult, pregatit si pus acolo sa educe. Testat inclusiv psiho.
Iar despre copii... sunt cuminti numai daca sunt bolnavi. Simti nevoia unor legi care sa-ti acorde tie personal un statut special de protejat?

Stiu, sunt multe de corectat in invatamant, dar necazul cel mai mare este ca toti vorbim doar de drepturi. Sa nu uitam obligatiile!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde tinumaftei » 23 Dec 2016, 08:02

Trăim în România!
La 27 de ani de la .. ce-o fi, conducerea SRI, adică chiar mai marele serviciului, al doilea om al serviciului si cel mai popularizat si toată crema SRI se întâlnește la o agapă cu cine?
Păi cu cine să se întâlnească?
Cu membrii comisiei parlamentare de CONTROL al SRI!!!!
Adică se întâlnește hoțu' cu prostu'!!
Si cine făcea parte din comisie?
Foste cadre active SRI și actuali agnti sub acoperire gen Sebi Ghita!
Sebi Ghita, tip care plătise o cauțiune de 13 milioane de euro ca să mai stea în libertate, era membru în comisia care verifică activitatea SRI!
Ce control parlamentar putea să facă individul ăsta?
Securitatea lui ceașcă trebuie să se rușineze de realizările SRI.
Si fix de la această sindrofie se extrage Ghita!
Sau a fost un contraserviciu făcut de SRI pentru activitatea prodigioasă a acestei comisii de control a poporului român?!!
tinumaftei

Mesajde Shrek » 23 Dec 2016, 08:57

Mircea_63 scrie:
in rest prea multe drepturi nu prea avem
Fii te rog amabil si spune-mi o tara in care cetatenii au mai multe drepturi decat au romanii? :shock:

Ungaria!?
Shrek

Mesajde gica.mosu » 23 Dec 2016, 08:58

Closcut scrie:nu sunt prea carunt..... :shock: D-om profesor-"parinteleee"....da, e adevarat dar, intelepciunea vini odata cu varsta :idea: Si, a-ti vazut ce s-a intamplat de 27 de ani.....o mana spala pi alta s'amandoua putina=obrazul 8-) cate persone sus puse au fost condamnate gen dupa fapta si rasplata :?: in afara de cativa ca PYNALTI...pai, cini l-a pus sa "faulteze'ncareu" :D si restul is bini merci,participa la alegeri, la formarea noului guvern si dau n legi..Cata moralitate =crdibilitate mai au ac indivizi.....??? O zi buna si sarbatori fericite tuturor.....
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 09:11

D-le Mircea nu stiu in ce sector activati, dar atitudinea parintilor si a elevilor s-a schimbat radical si de cand am debutat eu in invatamant, nu mai pomenesc de vremea cand eram elev! Elevii care agreseaza in mod constant alti elevi nu pot fi sanctionati decat prin scaderea notei la purtare si cam atat (adica e ca si cum mie nu mi-ar fi placut chimia si in loc de 10, luam 8 sau 7)...parintii celor care creeaza probleme nu participa la sedinte, iar dc partocipa au o atitudine ostila educatiei fatisa...toti isi doresc note supraevaluate, iar cand dau piept cu examenele si iau mult sub media 5 ...vina este tot a profesorilor!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 09:18

Pro-tv si alte televiziuni si acum iau in zeflemea majorarile salariale pt cadrele didactice! Ca si cum o majorare de 15%pt un salariu de 1400 lei ar destabiliza bugetul! Actualul ministru...Dumitru prin ordinul in legatura cu temele rezolvate intr-o ora sau doua pt cei de la liceu, institutionalizeaza prostia si chiar o ridica la rang de arta!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 23 Dec 2016, 09:26

Mi se pare absolut normal ca agresiunea fizica sau verbala venita de la elevi si mai ales din partea parintilor asupra personalului didactic si didactic auxiliar sa fie privita ca ultraj asupra autoritatii!
Eu activez intr-o scoala din mediul rural unde problemele nu sunt foarte grave, dar stacheta obrazniciei s-a ridicat anual. Insa la 20 km avem liceu unde problemele sunt mult mai acute: profesorilor le este teama si sa iasa pe hol...
Closcutz

Mesajde tinumaftei » 23 Dec 2016, 09:39

Closcutz scrie:D-le Mircea nu stiu in ce sector activati, dar atitudinea parintilor si a elevilor s-a schimbat radical si de cand am debutat eu in invatamant, nu mai pomenesc de vremea cand eram elev! Elevii care agreseaza in mod constant alti elevi nu pot fi sanctionati decat prin scaderea notei la purtare si cam atat (adica e ca si cum mie nu mi-ar fi placut chimia si in loc de 10, luam 8 sau 7)...parintii celor care creeaza probleme nu participa la sedinte, iar dc partocipa au o atitudine ostila educatiei fatisa...toti isi doresc note supraevaluate, iar cand dau piept cu examenele si iau mult sub media 5 ...vina este tot a profesorilor!

În afară de cei care fac scoli militare sau de poliție și care au obligația de a lucra in domeniul respectiv un număr de ani ca plata pentru școlarizare, nimeni nu e obligat să lucreze intr-un domeniu. Dacă beneficiile și condițiile de muncă din învățământ nu sunt corespunzătoare mergeți la alt serviciu. Cu toate aceste jeluiri ale profesorilor, în fiecare an este coadă la examene de accedere la locuri de munca in învățământ. Realitatea pare să bată aceste jeluiri...
tinumaftei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE