Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde peterneamt » 28 Dec 2016, 15:11

;)
peterneamt

Mesajde Ioan Guist » 28 Dec 2016, 22:28

No ui' c-o vint tetea Dracnea cu un ficior din Temesvar zic. Asta, ficiorul pare om cu steif.Mai avea nitel si pisha ochii din iubire si pretuire fata de partid si program. La pariu ca in acest mandat, domnul Sorin va plange macar cat Base??

Sa fie intr-un ceas bun ! Pe bune ! Sa speram ca va face fata.

Acuma , asta ce manca untu' si nimeni nu se asteapta, si-a trecut la chimir frumos si elegant, o bucata din scalpu' intaiului locuitor al zonei numite "Padurea Nebuna" Si pe de alta parte , fiinca o mare parte dintre noi l-am suspectat pe presedinta cum ca ar fi la categoria sambure de cireasa, astazi suntem siguri ca poseda macar doua mingi de tenis. E drept de masa deocamdata.
O sa fie numit Sorin. Ca taman ce ma pregatesc sa merg la schi si cat sunt acolo nu am semnal. Asa ca o sa insist la Werner in seara asta sa-l numeasca.

Pe de alta parte ma uit la Luviut. Si-mi aduc aminte caaaata viteza si cat avant a avut si nastase si ponta si "dragostea mea" si iliescu. Fiecare a intins coarda atat in partid casi in electorat cat si in oponenti.

Dragnea bate toate recordurile.Asta sa insemne ca cel putin fizic va avea si o vizita la Targoviste?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Donbazil » 28 Dec 2016, 23:00

Salut!

Asa-i ca daca nu-i basedrea-vostru nu-i nime' altu' bun?....Ce sa-i facem Si neamtzu' vost are puterile limitate, da' poate daca se implica frau..... ;)
Greu sa traiesti cu aceasta suferintza.....Mai ales cand ai radacinile.....
Sanatate!

P.S. Saluta-l si pe feederman... :lol:
Donbazil

Mesajde Ioan Guist » 29 Dec 2016, 06:40

Vasalie,
La multi ani ! Ca sigur oi uita dupa anul nou sa sun.

Uite, stanga are toata tara .Primari, parlament guvern, baroni, businesman, valutisti si manelisti.tot :lol:
Mutu' nu se pune ca-i materie neglijabila. Doar ce-i tine calzi.
Sa vedem ce se intampla in urmatorii 4 ani.Succes
Ioan Guist

Mesajde gica.mosu » 29 Dec 2016, 13:11

...HAAAAAI, mai Ghita'n deal la vie,deal la vie...Sa culegem "razafie" sa-ti arat ce am suuuub IE :lol: ..Si s-o "punim" doar noi doooi,de doi gemeni....si legi noi :shock:...... Siiii, acum, ca mai turnat="cantat"...era bun si-un avocat(V P) sa-l am pt aparat!!!!Vezi Codrut-o....ce sa-ti fac dac'am intrat in pacat-belea...tu nimic na-i rezolvat...vocea eu mi-am perfectat si am pus-o de-un cantat(in 3 la muntee)....Daaaar cum esti acolo suuuus(mare seeeefa) laaa "AND",te descurci tu f bini si poate ma scoti(daca vrei) si pe mini ....BAZMA curata...apa si detergent am eu,dar cat mai repede, ca mai am cativa filmulete siiii.... :mrgreen: P.S-Acum 30 si ceva di ani,i-mi zicea tatuca o vb:cini are bani si"scula" tare....F..e'n "..r" pe orsicaree 8-) ...DAAAAA ,os.fie si mai ghini... 8-)
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde namzeb » 29 Dec 2016, 15:45

Numa ghini mosu ca sa intors duduia la fostul ei safut si ia si albit citeva mirtoage cu casa din Mihaileanu,Casuneanu etc.ca vazu ca are trecere la neamt.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde Shrek » 29 Dec 2016, 20:44

Se spune despre moldoveni că sunt pofticiosi, despre bănățeni ca sunt falosi, despre olteni ca sunt gălăgioși iar despre ardeleni ca sunt molcomi! Atât de molcomi încât presedintele tine sa ne obișnuiască pe toți românii cu ritmul sau! Asadar avem motive de discutii in noaptea de revelion si sa facem pariuri politice: va fi acceptat carlanul falos ori de dragobete ne vom scoate partenerele la......vot! Io sper ca nu!
PS: Nana Ioane, cum se face ca matale ardelean autentic, reusesti sa faci atât de multa miere in ritmul vost? Iar neamtu' sa scoata atat de putine vorbe tot in acest ritm ?
Un an nou fericit sa aveti cu toții!
Shrek

Mesajde Mircea_63 » 29 Dec 2016, 21:29

Shrek scrie:PS: Nana Ioane, cum se face ca matale ardelean autentic, reusesti sa faci atât de multa miere in ritmul vost? Iar neamtu' sa scoata atat de putine vorbe tot in acest ritm ?

Raspund eu, ca pana iti raspunde ardeleanul... :lol: E simplu! Mierea o fac albinele si alea se misca mai iute, ca daca ar face nenea Nelu miere... :roll:

Sa aveti spor! Si un An Nou fericit! :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 29 Dec 2016, 22:56

Apaiii io ....ti-as zice...ti-as exlica...cu mierea...Da ....ai tu mai sreck timp ...sa astepti...raspuns?
No ui ma ca mi-o luat in 'nente Domn ....'63.

Referitor la Mutulica intaiul. Io zic (chiar cred) ca se fac lucruri multe in afara scenei vizibile.Numai ca noi suntem obisnuiti cu muult muult circ si fatada.Suntem fani captivi ai gardului vopsit, al mertanului parcat langa " bordei" sil al parabolicelor prinse direct pe caramida.
Stau oarecumva linistit si resemnat totodata,fiinca istoria consemneaza tot. Mai devreme sau mai tarziu uleiul iasa la suprafata.

Hai , iernare uscata la toata lumea!!
Ioan Guist

Mesajde gica.mosu » 30 Dec 2016, 15:11

..Nazeb,vad ca esti bini informat....Ai lucrat laaaa "ISR" si ai dat nas in nas cuuuu Ghita :?: al disparut ca porcu'n papusoi 8-) Daaar sa-ti za'ca G.M,ultima noutate,ce se audi paicisa pi laa noi,se aude ca acum di srbatori cei dooooi "Cruduta" si "Cuscrutenu" si-au facut cadouri...Ia,i-a oferit "un cas curubiniii=27JEWELS"...siiii, a primit... un hidroelicopter cuuu ta't cu parcare pe catedrala MANTUIRI nemului (aici sunt si baniii DV :mrgreen:)...suuus di tot ca sa-i fie mai usoara "naveta" la Chiliea'n port :idea: ...scuzati-ma,graba...la "balta alba" s-auuu...de fapt tot o apa si-un"final" chiar si pt cei cuuuuuuu "bibliea"dreptatea'nmana ;) Cat, despre "neamt" ma abtin(ma tini o"jena"..) dar dac-l aproba pe aista tanar,nou propus...sar puteeee in sfarsit sa auzim si de ghiniii(v-om videa)...cu ta'tiiii, ca pana acum nu prea m-am imbatat cuuu"apa rece"....Hai,s'aveti un an nou cu bucuriiiiiii
si plin de realizari....LAAAA FFF Muuuulti ANIII !!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde kiloz » 30 Dec 2016, 16:36

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier.

http://www.capital.ro/sorin-grindeanu-e ... aniei.html
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde filip » 30 Dec 2016, 16:39

Te si unfla rasul…….. :D
Dragnea suna pe un numar de telefon la care nu raspunde nimeni.
””Sorin Grindeanu primeste un mesaj:
Era un mesaj de succes: „Succes, Klaus Iohannis”. Atât”, a spus Grindeanu.””
In asemenea imprejurari pe cine suni?
Presedintele partidului care te-a propus premier.
”Azi am primit un sms de la domnul președinte Iohannis. Eu nu aveam numărul dânsului. L-am sunat pe domnul președinte Dragnea pentru că neavând numărul președintelui ca să verfic acel nume. După ce am primit confirmarea i-am mulțumit domnului președinte pentru increderea acordata.””
Acum ramane de vazut daca Grindeanu ii da numarul de telefon a lui Johannis si lui Dragnea. :D
Ori in continuare Dragnea suna la un numar la care nu raspunde nimeni. :D
Doamne ce vremuri traim…………
http://psnews.ro/premierul-grindeanu-de ... es-155499/
filip

Mesajde Shrek » 30 Dec 2016, 20:21

Mai Ioane (scuza-ma ca-ti zac asa da' am vazut ca esti mai cinar ca mine)!? Mah, neamțu' cesta cu nume de muzicant, are vr-un bai cu graiu? Mah , io zac ca daca-i ase, sa-l duca cineva la..... melita ori sa-l pună in space la batoza sa-i vie graiu. Nu de alta dar n-is de miru' lumi' s-avem un presedinte mut după unu' chior si betic !
PS. Daca-l vezi pe dom' presedinte sa-i urezi la mulți ani si din partea mea! Nu astept sa-mi dee răspuns prin sms! Ne-ar prine aniversarea de 100 de ani de la marea unire!
Shrek

Mesajde filip » 30 Dec 2016, 20:29

@Shrech,
nu te-ai prins de ce Johannis i-a dat SMS lui Grindeanu?
Sa afle daca ajunge numarul de telefon la Dragnea. :D
filip

Mesajde Ioan Guist » 31 Dec 2016, 09:17

Io i-am zis ! si i-am urat de ghine si din partea ta. Vezi tu, la Sighiu de cand cu... interzis la canepa , cam toate melitele au tras pe dreapta.

Acuma, cum sa te si adresezi unei papusi de carpe puse pe o lingura de lemn? Ca te rade lumea intreaga. Ce-i asa greu de inteles? Voi vorbiti cu afumatorul meu?
Ioan Guist

Mesajde Shrek » 01 Ian 2017, 22:57

Io nu am avut timp sa va urez da' l-am rugat pe el !
Fişiere ataşate
FB_IMG_1483300098711.jpg
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE