csaa scrie:Am bagat protofil la fiecare hranire, de stimulare sau de completare. Greseala mea ca nu am folosit nosestat-ul in toamna. M-am gandit ca are efect mai bun in primavara.
Ce fac cu fagurii si mierea din acestia?
ian.richy scrie:csaa scrie:Am bagat protofil la fiecare hranire, de stimulare sau de completare. Greseala mea ca nu am folosit nosestat-ul in toamna. M-am gandit ca are efect mai bun in primavara.
Ce fac cu fagurii si mierea din acestia?
Pune.le la toate familiile o turta miere cristalizata cu fumagillina b, 1,25 g/kg,atunci cind prinzi o zi cu temperaturi pozitive,fagurii decupeza i, mierea contine spori de nosema nu o poti refolosi la albine,o poti folosi la tuica si ramele sa le fierbi.
csaa scrie:Ce greutate sa aibe turta?
ian.richy scrie:astazi am verificat citiva stupi si spre stupoarea mea am observat pete pe rame la citiva stupi.le am pus in cap o turta cu fumagillina. ...
cobi scrie:ian.richy scrie:astazi am verificat citiva stupi si spre stupoarea mea am observat pete pe rame la citiva stupi.le am pus in cap o turta cu fumagillina. ...
Ce rol are turta cu fumagillina acum? Ai miere de mana (foioase) in cuib?
cobi scrie:ian.richy scrie:astazi am verificat citiva stupi si spre stupoarea mea am observat pete pe rame la citiva stupi.le am pus in cap o turta cu fumagillina. ...
kiloz scrie:Nosema a fost confirmat de analiza din laborator sau numai presupui ca ai. Daca da atunci trebuie sa urmaresti o schema de tratament completa.
csaa scrie:Multumesc pentru sfaturi. Am dat comanda de fumidil, sper ca vineri-sambata sa profit de temperaturile pozitive si sa le pun turte (miere la pungi).cobi scrie:ian.richy scrie:astazi am verificat citiva stupi si spre stupoarea mea am observat pete pe rame la citiva stupi.le am pus in cap o turta cu fumagillina. ...
Dumneata cand folosesti fumagilina?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori