daffid mihailov scrie:Ma omule, manifestatia nu e pentru a da jos guvernul. Nu faci o mica difernta intre a protesta impotriva legii gretierii si a protesta pentru a da jos guvernul? Dar cine crede in teoria conspiratiei, nu il mai convingi ca omul chiar a ajuns pe luna.
Nu am fost pe lună și nu caut sa conving pe nimeni de veridicitatea unor relatări, dar despre scopul acestei manifestatii îmi scapă ceva!
Păi pentru de ce s-a manifestat? Că să nu iasă mai devreme unii care sunt condamnați pe viață? Ar putea ieși niste cremenali care sunt condamnați la 25 de ani? Răspunsul este NU.
E vorba de unii care oricum vor ieși din pușcărie în următorii ani. Și cu manifestație și fără ei tot vor ieși, dacă nu acum, peste maxim 5 ani.
În realitate justiția de face că ne da satisfacție, condamna pe unii care au jefuit tara asta cu multe milioane de euro, îi ține la racoare niste anișori, dar asta nu mă încălzește pe mine. Din jaful realizat nu se recuperează 5% și noi mai trebuie să le plătim astora cazarea, mâncarea, paza..
Prin urmare totul se reduce la cazul Dragnea vs DNA. Iar Dragnea este inamicul nr. 1 al lui KWI. KWI speră astfel ca să poată conduce el Romania, după ce a pierdut alegerile. De altfel și el este pe cale să piardă un proces și nu lipsit de importanță!!
Până la urmă toate aceste întâmplări (care poate doar întâmplător alimentează o teorie a conspirației) trebuie să ne ducă la un numitor comun și aceasta nu poate fi decât meciul KWI va. Dragnea. Rămâne însă o întrebare: în meciul asta este permisă orice mutare sau democrația impune niste reguli pe care trebuie să le respectam tocmai pentru a ne bucura de democrație?!