zahcat scrie:Necazu' la mine e ca la toti stupii,ghemul este sus,multe albine pe speteze, de parca nu ar percepe temp.scazute.
gigieu scrie:zahcat scrie:Necazu' la mine e ca la toti stupii,ghemul este sus,multe albine pe speteze, de parca nu ar percepe temp.scazute.
Asa este si la mine la jumatate dintre stupi.Acest fenomen l-am semnalat pe forum acum 3zile.
zahcat scrie:Stupii sunt cu fund plin,deci nu se pune pb de folie.Vatra este ferita de curenti de aer,in schimb zona este umbrita.Am sa revin cu poze cu impachetarea stupilor.
leinadbondarul scrie::shock: Vad ca toata lumea au familiile sanatoase si fara pierderi si eu am familiile intregi din 73 de stupi am ramas cu 71
gica.mosu scrie:...Sa'nteleg ca in cei doi.......nu mai ARE nica in eiTior calcat HOTI
![]()
pt vulpea,iata o poza mai clara, cu si despre circulatiea aerului in stup...cu comentariile la iernarea albinelor fila-246.........P.S- Peterneamt,mi-ai luat-o'nainte...la unii,au-are e una si acelas lucru (chiar dac nu-i "soldovean ":D )....
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori