vulpea scrie:A H.,te rog sa nu ma dezamagesti si tu !.pai nu fu vorba 'frate' de-Iernarea albinelor ? n-am auzit sa fie polen iarna !!!]cand zici-Iernarea albinelor,cred ca zici si de-Pregatirea stupilor,cu albine bineinteles,pentru iarna !TOATE FAMILIILE TREBUIE SA TREACA IARNA,mai putin cele afectate de boli in prag de iarna (familiile slabe MUSAI in adaposturi semi incalzite = 5-7* constant).cu stima.
octavianpopescu scrie:Asa e referitor la marimea ghemului,dar la faptul ca un interval de albina mi-a mancat toata coronita de miere in conditiile in care restul de coronite aferente celorlalte intervale de albine sunt neatinse ce poti sa imi spui?eu fenomenul asta nu il inteleg.
octavianpopescu scrie:La asta ma gandeam si eu.i-am pus vreo 400gr miere plus ce si-au mai tras ele din coronite ar trebui sa aiba acum ceva langa puiet,nu?!oricum nu vreau sa le las fara mancare in cap...e nasol ca nu au mai avut zbor de curatire de cel putin o luna jum,si caratu asta de miere le cam forteaza.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori