Domnule Puffy observ ca nu doar timiditatea va caracterizeaza. Stati pe aproape si sunt convins ca va veti lamuri.
Cand ai de a face cu papa lapte orice gest este interpretat in mod diferit de realitate.
Cristian IONITA scrie:csaa scrie:CI-ule esti pe aratura. Interpretezi aiurea postarile colegilor si nu ai alt argument decat ”mi se pare”, ”eu cred”, ”esti garcea”, etc. Postezi doar de dragul de a te contrazice.
Nu am nici timp nici chef sa iti desenez.
Nici o problema stimabile .... te intelegem .... esti preocupat de intocmirea dosaror de 200 lei si de bere ce urmeaza sa o bei cu vecinul cu care te ai porcait aseara.
Cristian IONITA scrie:
Domnu' Shrek .... recunosc ca v-am interpretat confuz ... nu stiu daca modul dumneavoastra de a va exprima sau ... lipsa mea de perspicacitate a generat situatia ... dar asta este trista realitate.
i.
Puffy scrie:Corupția este un fenomen social negativ ,care da nastere altor fenomene sociale negative si isi are rădăcinile adînc înfipte în fenomenele
sociale negative preexistente .(Puffy)
Puffy scrie:Domnule Ioniță.,mi se pare mie sau sînteți un pic agresiv ? Eu sint mai nou pe forum da daca vad ca useri sint agresivi numi place diloc
tinumaftei scrie:Pui de daci!!
proapis13 scrie::roll:![]()
Donbazil scrie:Salut!
Si apropos de Sorosistii din Romania :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..."Orice asemanare cu lista kominternista din anii '50, este doar intimplatoare.
........"
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori