gica.mosu scrie:...Fl Plopsoru,scrie:"astept un zb de curatire...ca mortul colacul"......pai da,oare il mai mananca?!???+ n pomeni=parastase care se fac....greutatile,raman pe cei ramasi in viata
..Dar, oare albinele care s-au dus in"loc luminat...cu verdeata..." ce si cum o fi(traieasca "meseriasiiii"
el ce asteapta ... )....
...Doamne ajuta si hai primavara....
Mai jos aveti si o poza cu rama'ncap,pt urgente...dar cel mai ghini acum la cei care stati bine cu hrana...o pastila de liniste...
gica.mosu scrie:...Nu va raspund...pana nu-mi raspundeti dv la ce v- am intrbat in MS meuSi totusi,in slujbele din bisericile ortodoxe..preotul zice"Miluieste Doamne poporul tau si bine cuvinteazai mostenirea sa"...Inlocuiti Poporul cu stuparul,si mostenirea cu lucrarea...
si aflati raspunsul
Pastila de liniste..in sensul-fara DERANJ....Spor-G.M
gica.mosu scrie:...Nu va raspund...pana nu-mi raspundeti dv la ce v- am intrbat in MS meuSi totusi,in slujbele din bisericile ortodoxe..preotul zice"Miluieste Doamne poporul tau si bine cuvinteazai mostenirea sa"...Inlocuiti Poporul cu stuparul,si mostenirea cu lucrarea...
si aflati raspunsul
Pastila de liniste..in sensul-fara DERANJ....Spor-G.M
gica.mosu scrie:...Pai io PARINTE,am intales ce si cum e cu aia ce s-au dus( ca nu mai papa nica=doar datini-obiceiuri la ROMANI...daaar,cu spiritul?!??? ce si cuuum ,v-om videa...eu am inteles ce si cum si DV din Ms anterior (la fel, cred,sper)..(traduc pt altii)...si in versuri,precum MILLES(pers n-am inteles nimic,din versurile lui...),care, se baga uneori ca proasta;n "C.C-pe varianta,si mai da uneori cu batu'n balta ,chiar daca-i injiner(ii lipseste ceva din ghiozdan
) ...adica:Miluieste Doamne STUPARUL"Tau,Si binecuvinteaza "lucrarea "sa,Biruinta binecredinciosilor" STUPARI",Asupra celui potrivnic(iarna usoara)daruieste,SI cu crucea Ta pazeste" apicultorul care n-a facut ce si cum, cand trebuie"....tau(i)...Cititi ms anterior ,inlocuiti cuvintele indicate si da, ve-ti intelege(apicultorii doar)...P.S-din Ms anterior..va-ti dat singur raspunsul..miere kg/nr rame ocupate cu "goanga"=albine,vatra fara curenti si liniste...iar noua sanatate si sa le ingrijim-plimbam,pe traseele cunoscute =S1-S2-TEI si faneata=FS...Spor-G.M...
mellis scrie:"Traduc ...
oamenii se plang..citesc ca mor albinele...e prapad...dezastru..asa o fi - cred ca da.
Ce fac...fug sa scormoneasca-n scorbura sa vada daca mai au miere..si sa puna o turta-n cap..preventiv..desi zbor nu au avut de mult...apoi vad diverse pete pe rame si nu numai?
O fi bine?
Sanatace buna!
PS: ma bucur ca nu ati spus-o pe cealalta cu stralucireasi mercedesa:)
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori