MIHAEE'E scrie:........... M-au invatat fel si fel de lucruri, da numai sa FUR nu m-au invatat ! Asta e "ghinion"

Omul cat trăiește învață! Asa ca ai tot timpul din lume sa.....urci pe insula.
Parca am un ” deja-vu” cu protestele din zilele acestea. Nu cu mult timp in urma, un ” sef de stat”, o ținea langa cu ”lovitura de stat”, ”atacuri la statul de drept”, bla , bla, bla....! Timpul ne-a aratat ca domnia sa era de fapt un” șef de stat mafiot”, cum singur recunoștea. Nu am aflat cu certitudine daca statul este ”mafiot” sau seful statului.In schimb am aflat ca cei pe care el ii călăuzea ca un lider autentic, au furat la greu din bugetul tarii, prin anrp. Si asta in timp ce la prostime i se explica cum este cu ”curba de sacrificiu”. Zilele acestea vedem cum un alt sef de stat se da apărătorul justiției, după ce , înainte de a ajunge președinte ( cu imunitatea de rigoare), aceasta l-a scărmănat puțin in gaura.....incompatibilității. Dar ce sa vezi, ca prin minune, dupa alegeri , justiția chioara l-a facut scapăt asa cum a facut-o si cu celalat președinte. Ba gurile rele din burgul Sibiului, spun ca prima doamna, va fi luata in p...rastia dna si aruncata in malaxorul oprobriului public pentru niscai falsuri la dobândirea caselor. Se stie ca atunci cand doua femei se urasc, este bine sa stai cat mai departe. Dar nu-i bai, legea gratierii o s-o albeasca pe prima doamna, pentru ca, nu-i asa, uzul de fals se pedepsește cu pana la cinci ani.
Dar cei din strada ce vina au? Ei au fost mințiți si păcaliți de fiecare data. Daca n-a mers cu” Bambuu”, merge cu modificarea codului penal. Daca nu merge nici cu asta, va merge cu ceva. Poate vine cutremurul si nu va face fata guvernul.......Poate asa se darama guvernul. Singurul lucru bun este ca acum in strada sunt foarte multi tineri. Din aceste greseli, ei vor invata ca puterea este in mana lor in cabina de vot si nu in strada. O seara buna tuturor!Ne vedem in strada........