feederman scrie:......
Vedem imperiile. Vedem cine vrea sa smulga Romania din locul ei firesc: Europa. Vedem si ce imperiu nu ai ales. Vedem si ca nu suntem uniti. Vrei unitate de 99.99%? In jurul cui? Al PSD, avortonul PCR? Vrei sa confirmam eticheta de popor de hoti, uniti in jurul unui hot? Daca nu stii cine este hotul este vino in piata sa ne vezi si vei afla.
???? Cum adica ”ce imperiu
nu ai ales”???
Am fost de acord cu cei din piata pana la un punct si poate as fi venit si eu, dar am invatat ca nu voi obtine nimic urland. Oricum ii respect pe cei din piata Victoriei si sper sa nu se transforme in balciul care devenise piata Universitatii.
feederman scrie:.... cu mentiunea ca pentru a te atasa Visegradului , fost candva palat al capitalei jupuitorului de romanasi , multinationala ticaloasa numita Imperiul Habsburgic, ai nevoie de o invitatie si sa nu dai cu m… in fasole ca la Calarasi , Teleorman sau Caracal.......
Poate istoria cu mica Antanta ne-ar putea fi de folos. Cehii au o simpatie fata de romani, iar polonezii (din ce stiu eu) ne-au invitat sa participam macar ca observatori.
Cristian IONITA scrie:.....
Dragul meu ... regret ca nu ai regasit suficiente argumente in ceea ce am spus eu .... recunosc sincer ca niciodata nu am avut succes in a ma face inteles de cei mai putin inzestrati de la natura.
Referitor la Visegard ... te-am intrebat de ce nu a fost acceptata si Romania in cadrul pactului .... probabil ai ratat intrebare ... sau nu vrei sa-ti recunosti ignoranta.
Cand vorbesti de "pact balcanic" la ce anume tari te referi? .... cumva Bulgaria care ne priveste azi cu admiratie si au facut ochii rosii la cat nu le vine sa creada ca-n tara vecina lor corupti ajung la inchisoare (vedem ce-o fi in continuare), sau Serbia .... sora mai mica a Maretului Slav?? Ne place sau nu ... ce-l mai "prietens" vecin tot Marea Neagra ramane

KWJ este singul "ales" care se opune initiativelor PSD de a "indulci" legislatia cu privire la coruptie (si hotie) ... , personal nu dau un ban gaurit pe acest personaj (un om care se incapatneaza sa-si pastreze casele si beneficiile obtinute prin metode :dubioase" nu merita nici atat) ... dar in cazul de fata face ceea ce trebuie.
Care draq sunt argumentele tale? Scrie-le cu caractere mai mari si numeroteaza-le.
Nu stiu ce parere au sarbi despre inchizitia romana, dar bulgarii au facut ochii mari din cauza ca se abtin sa nu rada. Fara sa vrei ai spus ceva adevarat (si din pacate foarte grav) care imi sustine teoria ca trebuie sa ne atasam cumva grupului de la Visegrad: Faptul ca Bulgaria si Serbia sunt orientate si datoare Rusiei, atat istoric cat si moral (din pacate au motive foarte actuale). Inca odata, nu stiu ce parere au sarbii, dar bulgarii nici nu concep sa ii supere cumva pe rusi.
In ce-l priveste pe KWJ avea instrumente legale si democratice care le putea opune initiativelor Guvernului. Iesirea in piata si instigarea exced rolului functiei.
Nu am ratat intrebarea, dar nu stiu ca Romania sa fi cerut intrarea in grupul de la Visegrad si, in consecinta, ma declar "incompetent" la acest subiect.
PS- in ce priveste "inzestrarea".....sa fim seriosi, nu te banuieste nimeni ca ai poseda ceva mai multa inteligenta decat un ciobanesc geman.