Cristian IONITA scrie:habar nu am de ce nu se ancheteaza ordonatele lui Boc .... daca ai cunostinta ca ar fi probleme cu ele, si da pe dinafara simtul civic din tine, nu te opreste nimeni sa inaintezi "denunturi";
scaparea in "media" a informatiilor din dosare nu este ceva inventat de ieri de azi, si nu se aplica doar dosarelor DNA ci si dosarelor DNA .... iar despre cartite ... la fel ca mai sus, stii mai multe si vrei sa depasesti stadiu de latrat& schelalait din spatele gardului .... baga mare cu denunturile ... asta bineinteles daca te tin .... "balamalele"
poti pipai ce si cat vrei tu .... adevarul este ca politatii (si alti functionari publici) sunt orice doar "productivi" in nici una din situatii.
te inteleg ca nu poti gandi si nici nu apreciezi alte valori decat cele strict materiale ... de oameni superficiali nu putem spune ca ducem lipsa
filiera indirecta = sursa externa .... adica nu-s "produsul" scolilor "speciale

";
LE: in perioada 2010 - 2012 si eu (ca foarte multi din cei care au lucrat in domeniu privat) am avut veniturile reduse ... dar deh noi fiind "baieti mari" si cu "responsabilitatea" la noi am gasit alte solutii decat intinsul mainii la pomanageala sau dat cu basca in poarta presedentiei .
Denunturile sunt facute, dosarele penale sunt inregistrate dar sunt bagate ”sub fiset”.
Dupa ce ca ai inceput sa ma citezi acum ai inceput sa-mi furi si ideile!? Macar scrie la subsol de unde ai luat ideea sa nu fi si tu acuzat de plagiat.
Nu ma acuza pe mine ca nu pot gandi abstract, ce draq. Daca era dupa tine Nichita Stanescu trebuia sa se angajeze maturator ca nu i-ai fi dat prea mult pe scurtele lui poezii. Tu nu poti gandi valoarea decat in suruburi si piulite / om / ora si ma acuzi pe mine ca nu pot aprecia decat valorile materiale. AAA! Scuze! Am inteles! Trebuia sa-l aplaud pe besecu ca vroia sa ma inalte spiritual..da, da.
Da, sunt angajati prin concurs (asta am spus).
In perioada 2010-2012 o parte din politisti au facut raport pentru suspendarea activitatii pe o perioada determinata. Doreau sa plece in strainatate sa munceasca pentru ca veniturile salariale nu le erau suficiente. Nu s-a aprobat nici un raport, asa ca o parte si-au dat demisia (acum am prieteni care locuiesc in Canada, SUA, Spania, Anglia, Belgia, Italia).
Cum ai spus? Voi fiind baieti mari si....nu ati stat la pomanageala??? Esti mai superficial decat Alina Plugaru si, ti-am mai spus-o, pricepi greu si uiti repede.
Bine, bine, iti mai spun inca o data! Politistilor le este interzis sa:
1. să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, ori să participe la administrarea sau conducerea unor societăţi comerciale;
2. sa deţina alte funcţii şi sa desfăşure alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice;
b) în cadrul regiilor autonome, societăţilor comerciale ori în alte unităţi cu scop lucrativ din sectorul public sau privat;
c) în calitate de membru al unui grup de interes economic.
3. să deţină orice altă funcţie publică sau privată pentru care este retribuit, cu excepţia funcţiilor didactice din cadrul instituţiilor de învăţământ, a activităţilor de cercetare ştiinţifică şi creaţie literar-artistică.
Mai sunt si alte interdictii, dar le-am selectat aici pe cele relevante in discutie.
Ai inteles sau dai o fuga pana la Oltenita sa iti explic (e randul meu sa dau un sprit!)?