Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tinumaftei » 17 Feb 2017, 18:28

gorjeanul scrie:Acum aproape 2 ani au arestat 20(douazeci) de militieni de la Rovinari si Turceni. Au facut un grup infrational organizat. Se fura carbune de la termocentrale cu masinile si respectivii donau spaga catre militieni. Au fost monitorizati si ascultati 1 an de zile ,apoi i-au arestat pe toti. Au venit mascatii si i-au luat pe toti intr-o zi. Prejudiciu ,1 milion de euro. Pai cum sa iubeasca militienii DNA-ul .

Si de ce i-au lasat sa fure un an?
Daca aveau proba infractiunii?
Eu l-as introduce in proces si pe procurorul sau/si ofiterul judiciar care a avut probele si nu a stopat jaful!!
De ce trebuie sa o umfli pe Udrea atunci cand nu mai este ministru daca aveai probele de mult obtinute?
Asta este ceea ce se pune in carca DNA-ului. Ca strange probe, dar nu le duce in instanta. Le tine la dispozitie pentru clientii politici. Astea sunt mai bune decat o maciuca in acest razboi politico-mafiot!!
Nu gasesc alta ratiune pentru care infractiunea instrumentata sa fie tinuta in dosar 1-10 ani!
Ex. Printul Paul 7-8 ani, retrocedari 5-6 ani..
tinumaftei

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 18:39

tinule ... eu nu spun ca nu este asa .... dar cand ai de-a face cu grupuri organizate si vrei sa-i prinzi pe toti .... nu ai cum altfel ... trebuie sa "construiesti" cazul ... sa strangi probe care sa incrimineze pe toti .... si nu doar cativa ciumpalaci de la baza piramidei.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 18:49

Cristian IONITA scrie:poti pipai ce si cat vrei tu .... adevarul este ca politatii (si alti functionari publici) sunt orice doar "productivi" in nici una din situatii.........
LE: in perioada 2010 - 2012 si eu (ca foarte multi din cei care au lucrat in domeniu privat) am avut veniturile reduse ... dar deh noi fiind "baieti mari" si cu "responsabilitatea" la noi am gasit alte solutii
........ .

1. Adevaru' este ca " bugetarii" in general nu produc nimic, doar consuma! Nervii unora si banii statului. ...Sa-i desființeze dom'le! Oricât te strofloci sa ne arati cat de mare esti matale in comparatie cu buricul pământului încearcă sa iti aduci aminte ca ai beneficiat de" pomana statului" si de" plus valoarea" bugetarului. Asta, presupunând ca ai fost copil si ai urmat cursurile scolilor de stat. Sper ca nu vrei sa credem ca ai venit de pe Marte ( asa cum vin toti barbatii nu?) la 20 de ani in romanica si te-ai pus pe facut bani.
2. Este adevarat ca unii din baietii destepti s-au descurcat pe criza. Mai un contract cu statu', mai o teapa, mai o despăgubire babana! Fiecare după posibilitati si cunostinte .....temeinice pe care le aveau! Nu este cazul dumitale.
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 18:57

Shrekule ... ce are sula cu prefectura? .... am spus eu ca ar trebui sa fie altfel? .... iar incepi cu i.mbecilitstile?
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 18:59

gorjeanul scrie:Nu i-am dat exemplu pentru ca se subintelege. Legat de salariile politistilor in Europa . Sunt cam la salariul mediu pe economie. Spania,Portugalia au salarii mai mici, intre minim si mediu. Vorbim de politisti obisnuiti ,nu ma refer la ofiteri superiori. Salarii mari au cei din dictaturi, pentru a-i fideliza . Banuim ca multi militieni de-ai nostrii au nostalgii dupa vremuri apuse,cand aveau puteri discretionare. Abuzuri faceau militienii, care puteau sa-ti faca dosar penal fara dovezi. Te bateau pana spuneai ce vroiau ei. Poate si de aia au ura pe procurori. Astazi militianul iti face dosarul ,dar procurorul decide daca te trimite in judecata.

Esti putin pe...lângă! Putin mai mult! Ai informatii din statele respective sau sunt doar presupuneri? Io zic sa te mai documentezi nițel!
Eu nu am auzit politistii sa se plângă de procurori decat atunci când ei însisi sunt anchetați.In rest in dosare penale se administreaza probe, nu " le face militanu" ce n-are strung sa le faca singur! Hai, pa!
Shrek

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 19:00

La ce te referi? La prefectura sau la.......scoala ?
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 19:17

Pai ai de ales .... la ambele sau la nici una
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 19:20

Observ ca in ultimul in mediul online se promoveaza o oarecare aversiune , ca sa fiu moderat, a celor care sunt ocupat i in mediul privat fata de cei care fac parte din sistemul bugetar. De asemenea se mai observa distrugerea agenției publicului de la problemele de guvernare, politica, geopolitică reală, prin crearea unei impresii ca lucrurile nu merg bine din cauza statului care sprijină " puturosii" prin ajutoarele sociale.
Ca un susținător al teoriei conspirației, presupun ca firmele private, nu neaparat mutinationale, se simt amenintate prin presiunea pe care o pune majorarea veniturilor in rândul bugetarilor, astfel ca s-ar putea ca " valorile" din mediul privat sa migreze la" stat " ca urmare a veniturilor comparabile , dar o stabilitate mai mare a jobului ! In situații de acest gen vor fi nevoiti sa crească si " privatii " veniturile pentru a nu ramane fara oameni. De aici promovarea in mediul online a acestei atitudini oarecum " rasiste. In ceea ce priveste asidtatii sociali, desi nici eu nu am convingerea ca toți merita sa fie asistați, numarul lor este insignifiant in comparatie cu persoanele ocupate si nu cred ca ar putea afecta in mod vizibil economia .
Acesta este un punct de vedere personal si nu am pretenția de a fi cineva de acord cu el.
Shrek

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2017, 19:29

Va asigur ca in general veniturile din salariu ale bugetarilor sunt destul de modeste. Evident ca exista nivele si directii la care venitul salarial e abundent.
Informatia privind sistemul unitar de salarizare este publica. Intrebati pe Gogu si va lamuriti. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 19:51

[quot
Vezi ce simplist gandesti? Tu crezi ca infractorii astia erau gainari. Erau militieni,stiau cum trebuie facuta hotia. Am scris in alte postari ca daca nu ai un dosar beton, avocatii il spulbera in instanta. Proba nu e numai o inregistrare sau un denunt. Pai voi va contaziceti singuri, parca spuneati ca un simplu denunt e suficient. Stii cum i-a infundat? Rog gorjenii sa raspunda in locul meu. Poate intelegi si tu cum functioneaza justitia intr-un stat de drept. Prejudiciul va fi recuperat. Si cine trebuie sa-l introduca in proces pe procuror? Banditii de militieni? Cred ca esti bolnav omule, cauta-te la mansarda.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 20:01

Cu cin' te cerți neica? Ori vorbesti singur?
Shrek

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 20:08

Cum dracu reusiti voi sa rastalmaciti toate lucrurile care sunt limpezi. Cum incercati si culmea,mai si reusiti ,sa faceti din infractori dovediti ,niste victime ale sistemului.
gorjeanul

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 20:19

Shrekule ... daca pe mine ma ai in vedere cand divaghezi pe tema angajati la stat vs cei din privat esti pe aratura. Printre cunoscutii mei mai mult de jumatateucreaza la stat ... si sunt la fel de buni sau de rai ca si ceialti .... indiferent de "angajator".
In discutia cu Csaa eu vorbeam despre functionari (si politisti) ca nu toti cei care au statul ca angajator se incadreaza aici .... si discutam ca asa cum este logic si normal leafa lor nu este in stricta legatura cu creeare de valoare .... daca tu din asta ai tras concluzia ca ii desconsider in orice fel .... ai inteles gresit (stiu ... nu ar fi prima data in cazul tau). Rolul politailor (si al oricarui functionar) isi are rostul lui .... doar ca nu pot ridica pretentii ca ar fi productivi .... sper ca nu e cazul sa mai detaliez ... ca nu stiu cand ajung sa scriu la tastatur iar pe mobil e al naibi de migalos
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 17 Feb 2017, 20:30

Cristian IONITA scrie:Shrekule ... daca pe mine ma ai in vedere cand divaghezi pe tema angajati la stat vs cei din privat esti pe aratura. Printre cunoscutii mei mai mult de jumatateucreaza la stat ... si sunt la fel de buni sau de rai ca si ceialti .... indiferent de "angajator".....

Am simtit io ca ma zdruncine ceva! Da' am crezut ca am pana!
De unde spuneai ca esti? De la Ploiesti? Vad ca-ti place s-o întorci!
Se ne tii la curent cu ce este in piata!
Shrek

Mesajde csaa » 17 Feb 2017, 21:33

Cristian IONITA scrie:habar nu am de ce nu se ancheteaza ordonatele lui Boc .... daca ai cunostinta ca ar fi probleme cu ele, si da pe dinafara simtul civic din tine, nu te opreste nimeni sa inaintezi "denunturi";
scaparea in "media" a informatiilor din dosare nu este ceva inventat de ieri de azi, si nu se aplica doar dosarelor DNA ci si dosarelor DNA .... iar despre cartite ... la fel ca mai sus, stii mai multe si vrei sa depasesti stadiu de latrat& schelalait din spatele gardului .... baga mare cu denunturile ... asta bineinteles daca te tin .... "balamalele" :D

poti pipai ce si cat vrei tu .... adevarul este ca politatii (si alti functionari publici) sunt orice doar "productivi" in nici una din situatii.

te inteleg ca nu poti gandi si nici nu apreciezi alte valori decat cele strict materiale ... de oameni superficiali nu putem spune ca ducem lipsa

filiera indirecta = sursa externa .... adica nu-s "produsul" scolilor "speciale :idea: ";

LE: in perioada 2010 - 2012 si eu (ca foarte multi din cei care au lucrat in domeniu privat) am avut veniturile reduse ... dar deh noi fiind "baieti mari" si cu "responsabilitatea" la noi am gasit alte solutii decat intinsul mainii la pomanageala sau dat cu basca in poarta presedentiei .

Denunturile sunt facute, dosarele penale sunt inregistrate dar sunt bagate ”sub fiset”.

Dupa ce ca ai inceput sa ma citezi acum ai inceput sa-mi furi si ideile!? Macar scrie la subsol de unde ai luat ideea sa nu fi si tu acuzat de plagiat.
Nu ma acuza pe mine ca nu pot gandi abstract, ce draq. Daca era dupa tine Nichita Stanescu trebuia sa se angajeze maturator ca nu i-ai fi dat prea mult pe scurtele lui poezii. Tu nu poti gandi valoarea decat in suruburi si piulite / om / ora si ma acuzi pe mine ca nu pot aprecia decat valorile materiale. AAA! Scuze! Am inteles! Trebuia sa-l aplaud pe besecu ca vroia sa ma inalte spiritual..da, da. :evil:

Da, sunt angajati prin concurs (asta am spus).

In perioada 2010-2012 o parte din politisti au facut raport pentru suspendarea activitatii pe o perioada determinata. Doreau sa plece in strainatate sa munceasca pentru ca veniturile salariale nu le erau suficiente. Nu s-a aprobat nici un raport, asa ca o parte si-au dat demisia (acum am prieteni care locuiesc in Canada, SUA, Spania, Anglia, Belgia, Italia).
Cum ai spus? Voi fiind baieti mari si....nu ati stat la pomanageala??? Esti mai superficial decat Alina Plugaru si, ti-am mai spus-o, pricepi greu si uiti repede.
Bine, bine, iti mai spun inca o data! Politistilor le este interzis sa:
1. să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, ori să participe la administrarea sau conducerea unor societăţi comerciale;
2. sa deţina alte funcţii şi sa desfăşure alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice;
b) în cadrul regiilor autonome, societăţilor comerciale ori în alte unităţi cu scop lucrativ din sectorul public sau privat;
c) în calitate de membru al unui grup de interes economic.
3. să deţină orice altă funcţie publică sau privată pentru care este retribuit, cu excepţia funcţiilor didactice din cadrul instituţiilor de învăţământ, a activităţilor de cercetare ştiinţifică şi creaţie literar-artistică.
Mai sunt si alte interdictii, dar le-am selectat aici pe cele relevante in discutie.

Ai inteles sau dai o fuga pana la Oltenita sa iti explic (e randul meu sa dau un sprit!)?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 21:41

:) .... cate din "interdictiile" politistilor le erau necunoscute inainte ca de buna voie si nesiliti de nimeni sa aleaga sa fie "slugoi" ai statului?

Cu dat cu basca de pamant nu se regaseste in lista aia?

Acum intre noi ... tie faptul ca ai ajuns sa apreciezi pe cei veniti din afara sistemului nu tu spune nimic? .... nu crezi ca principala pba a politistilor vine de fapt fix din sistemul facut de catre inaintasi?
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE