Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 17 Feb 2017, 22:17

Cristian IONITA scrie::) .... cate din "interdictiile" politistilor le erau necunoscute inainte ca de buna voie si nesiliti de nimeni sa aleaga sa fie "slugoi" ai statului?

Cu dat cu basca de pamant nu se regaseste in lista aia?

Acum intre noi ... tie faptul ca ai ajuns sa apreciezi pe cei veniti din afara sistemului nu tu spune nimic? .... nu crezi ca principala pba a politistilor vine de fapt fix din sistemul facut de catre inaintasi?

Nu am spus ca pe cei veniti din scoala nu ii apreciez, asta ai dedus-o tu (cum ai ajuns la concluzia asta!!!????? :roll: ).

Iar ai raspuns tangential pentru a evita subiectul. Am spus eu ca nu erau cunoscute interdictiile? Unde? Ti-am raspuns la acuzele tale. Ti-am aratat ca noi nu puteam face altceva decat cu incalcarea statutului politistului. Daaa, dar tu (vorba monstruletului parca ai fi din Ploiesti) schimbi directia si incepi cu jigniri (si pe mine ma deranjeaza cand ne numesti pomanagii, slugoi, etc.). Daca iti raspund si eu cu aceiasi moneda si incep sa te etichetez drept profitor, scandalagiu, incompetent, etc.????

Mai CI-ule si totusi nu mi-ai raspuns la intrebari. Ca de fiecare data ai divagat si ai pus o alta intrebare. Repet:
Ce ai de spus TU cu privire la faptul ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Dar despre divulgarea in presa a informatiilor din dosare?
csaa

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 23:36

Care e problema cu ordonanantela lui boc?!! A facut ca vacaroiu sa dea ordonanta de scutire de taxe vamale pentru masini 24 de ore ? Dedicatie pentru cativa banditi(unu era tariceanu)? Ce a facut Boc? Ce sa-ti raspunda omu. Astept.
gorjeanul

Mesajde lucky5strike » 19 Feb 2017, 14:36

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde gorjeanul » 19 Feb 2017, 16:56

Asta e viitorul , o bagam pe populisme. Ce s-au gandit penelistii, si noi putem mintii. Avem pe Trump, Le Pen. Orban, Putin, Erdogan,, pe cel din Polonia ,T. May, PSd in Romania. Praful o sa se aleaga de lumea asta in 10 ani.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 19 Feb 2017, 17:38

News sant! ( cu t de la țap )
Copiii au decis sa protesteze in piata victoriei fata de introducerea obligatorie a uniformelor in scoli! In prezent ei se organizează pe facebook si intenționează sa se adune cel putin 1 milion de copii in piață. Elevii susțin prin vocea lui...Adrian, copilu' minune ca se simt abuzati si nedreptățiți sa fie obligați sa vina la scoala cu țoale mai ieftine decat ale dascălilor.
Totodata, prin vocea lui Sorinel pustiu' solicita elaborarea in regim de urgenta a unei legi care se interzică părinților sa mai facă copiii noaptea ca hotii ( scuzați cacofonia) si sa fie obligați sa ii conceapă ziua, in totala transparenta!
Hai pa! O saptamana veselă s-aveti!
Shrek

Mesajde csaa » 20 Feb 2017, 11:05

Cristian IONITA scrie:.......

Nu stiu cu ce bulgari ai tu de-a face (probabil echivalentul celor care zilele acestea isi fac veacu pe la Cotroceni) dar te asigur ca si la ei exista oameni cu alte orientari decat cele "rusesti".

......

Citeste asta http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... rusia.html si, poate, data viitoare nu mai postezi doar de dragu de a te contrazice.
csaa

Mesajde a_costy » 20 Feb 2017, 11:42

Cristian IONITA scrie::) .... cate din "interdictiile" politistilor le erau necunoscute inainte ca de buna voie si nesiliti de nimeni sa aleaga sa fie "slugoi" ai statului?

Acum intre noi ... tie faptul ca ai ajuns sa apreciezi pe cei veniti din afara sistemului nu tu spune nimic? .... nu crezi ca principala pba a politistilor vine de fapt fix din sistemul facut de catre inaintasi?

Apropo de inaintasi......

https://www.vice.com/ro/article/cine-e-pavel-abraham
a_costy

Mesajde Cristian IONITA » 20 Feb 2017, 13:57

csaa scrie:

Nu am spus ca pe cei veniti din scoala nu ii apreciez, asta ai dedus-o tu (cum ai ajuns la concluzia asta!!!????? :roll: ).

Iar ai raspuns tangential pentru a evita subiectul. Am spus eu ca nu erau cunoscute interdictiile? Unde? Ti-am raspuns la acuzele tale. Ti-am aratat ca noi nu puteam face altceva decat cu incalcarea statutului politistului. Daaa, dar tu (vorba monstruletului parca ai fi din Ploiesti) schimbi directia si incepi cu jigniri (si pe mine ma deranjeaza cand ne numesti pomanagii, slugoi, etc.). Daca iti raspund si eu cu aceiasi moneda si incep sa te etichetez drept profitor, scandalagiu, incompetent, etc.????

Mai CI-ule si totusi nu mi-ai raspuns la intrebari. Ca de fiecare data ai divagat si ai pus o alta intrebare. Repet:
Ce ai de spus TU cu privire la faptul ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Dar despre divulgarea in presa a informatiilor din dosare?

oau .... si eu care credeam ca ai inceput sa te dai pe carare ... vad ca tot prin balarii preferi sa discutam

nu te-a auzat nimeni ca ai spus ca nu erau cunoscute "interdictiile", aducerea lor in discutie este in contextul in care afirmi sus si tare ca ce nasoala e soarta politistului ... dar care soarta (buna sau mai putin buna e de discutat) a fost cunoscuta de dinainte ... nu te OBLIGA nimeni sa te faci politist ... iar daca totusi te-ai facut .... sa te plangi de asta ... nu denota altceva decat ca bancurile cu "garcea" sunt perfect indreptatie.
Prin facut "altceva" eu nu ma refeream in nici un caz sa faci altceva in paralel cu "slujba" .... ci sa faci altceva "cu totul", adica sa renunti la "uniforma" ... sa fii cu adevarat "productiv" ca sa aiba sens atunci cand te plangi ca ti-a luat Base din bani ....
Nu ai fi tu primul (si foarte probabil nici ultimu') care sa ma acuze de diverse fara fundament .... foarte putin spre deloc imi pasa ....

Referitor la Boc ... ai ratat mesajul acesta sau ...

Cristian IONITA scrie:habar nu am de ce nu se ancheteaza ordonatele lui Boc ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 20 Feb 2017, 14:01

csaa scrie:

Nu stiu cu ce bulgari ai tu de-a face (probabil echivalentul celor care zilele acestea isi fac veacu pe la Cotroceni) dar te asigur ca si la ei exista oameni cu alte orientari decat cele "rusesti".

......

Citeste asta http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... rusia.html si, poate, data viitoare nu mai postezi doar de dragu de a te contrazice.

asa ... si unde este contradictia ? ..... sondajul spune ca in Bulgaria oamenii prefera sa le vina lumina de la rasarit ... iar eu am afirmat ca in Bulgaria sunt si oamenii care au o alta opinie ....

adica ca sa fie mai simplu ptr tine .... cum e mai oki: multi da' prosti sau prosti da' multi ??!! .... si nu cumva sa te infoi in pene fata de vecinii de peste Dunare ... la noi situatia nu este foarte deosebita ... oamenii simpli, fara multa minte dar ... cu drept de vot.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 20 Feb 2017, 14:02

a_costy scrie:

macar daca pitecantropul ala ar fi caz singular .... e plina politia (ca si alte "structuri") de altfel de oamenii in functii inalte .... dar cu caracter (si studii) dubioase.

simcer imi este mila de oamenii cu ceva decenta (cum sunt colegii cssa si Donbazil) care trebuie sa suporte oprobiu public pentru asa hal de superiori.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 20 Feb 2017, 14:08

ce este asa de "tragic" .... modificarea respectiva avea putina influenta spre deloc in ajutarea "indigenilor"

Marfa "romaneasca" trebuie sa fie competitiva prin ea insasi .... nu ajutata si promovata in mod artificial.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 20 Feb 2017, 15:00

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:

......

asa ... si unde este contradictia ? ..... sondajul spune ca in Bulgaria oamenii prefera sa le vina lumina de la rasarit ... iar eu am afirmat ca in Bulgaria sunt si oamenii care au o alta opinie ....

adica ca sa fie mai simplu ptr tine .... cum e mai oki: multi da' prosti sau prosti da' multi ??!! .... si nu cumva sa te infoi in pene fata de vecinii de peste Dunare ... la noi situatia nu este foarte deosebita ... oamenii simpli, fara multa minte dar ... cu drept de vot.

Pe draq! Nu ai spus asta. Discutia era despre orientarea prorusa a bulgarilor. A bulgarilor ca stat, nu a unui bulgar luat individual, ca asa poti sa gasesti si unii care i-ar prefera pe ”reptilieni”.

MAAA!!! Ti-e tare greu (spre imposibil) sa recunosti ca ai gresit!
csaa

Mesajde csaa » 20 Feb 2017, 15:14

Cristian IONITA scrie:
a_costy scrie:

macar daca pitecantropul ala ar fi caz singular .... e plina politia (ca si alte "structuri") de altfel de oamenii in functii inalte .... dar cu caracter (si studii) dubioase.

simcer imi este mila de oamenii cu ceva decenta (cum sunt colegii cssa si Donbazil) care trebuie sa suporte oprobiu public pentru asa hal de superiori.

Un ”pitecantrop” pe cale de disparitie! Cat a fost ”la putere” a adunat informatii compromitatoare despre toti. Acum potentialii santajabili au cam disparut si ...nu mai are subiectul muncii.
Ultima data cand s-a dat ordin sa se incarce cu munitie de razboi a fost la ultima (potentiala) venire a minerilor, dupa ”batalia” de la Costesti. Inspectorul sef de la Arges (Fatuloiu) a vrut sa ramana in cartile de istorie, noroc ca politistii aflati acolo nu au vrut sa execute ordinul, l-au huiduit si a plecat cu coada intre picioare.
Bagati-i in cosul de gunoi, si fizic daca vreti!
csaa

Mesajde akmm » 20 Feb 2017, 15:52

Iti trebuie ceva rabdare sa petreci paginile de discutii.Mult naduf avem acumulat.Naduful vine de acolo ca cei care produc s-au cam saturat sa tot imparta din munca lor, iar cei ce mananca-nu se satura din cat primesc.
Noi, stuparii, oricum muncim mai mult decat trebuie, fara sa fim platiti.Adica, desi apreciem munca la adevarata valoare, ne trezim ca le tinem parte si la hoti.Ceva e putred in Danemarca.
Vazand noi, cei cu albinele vreau sa zic, cum se poate face avere din munca, ar fi cazul sa constatam ca marile averi din Romania nu s-au facut prin plus valoare ci prin furt sau evaziune.De unde atata compasiune pentru acesti oameni, si de unde atat naduf pe DNA, nu pricep.Ori corb la corb nu-si scoate ochii, ori o mana spala pe alta, ori toata zbaterea este pentru pantecele lor, nefiind nimic sfant in asa zisa preocupare din compasiune.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Cristian IONITA » 20 Feb 2017, 15:55

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:

......

Pe draq! Nu ai spus asta. Discutia era despre orientarea prorusa a bulgarilor. A bulgarilor ca stat, nu a unui bulgar luat individual, ca asa poti sa gasesti si unii care i-ar prefera pe ”reptilieni”.

MAAA!!! Ti-e tare greu (spre imposibil) sa recunosti ca ai gresit!

am inteles ... dupa tine faptul ca in Decembrie au castigat alegerile cei de la PSD&co te-a duc la concluzia ca orientarea romanilor este clara si fara echivoc :)

vrei musai sa facem analiza pe text ... reiau postul meu ...

eu vorbesc de "oameni" .... de unde ai inteles tu ca m-as referi "la stat" ??!! ... poate ne spui si noua ce fumezi .... sunt convins ca e marfa buna :D
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 20 Feb 2017, 16:36

akmm scrie:Ceva e putred in Danemarca.
Vazand noi, cei cu albinele vreau sa zic, cum se poate face avere din munca, ar fi cazul sa constatam ca marile averi din Romania nu s-au facut prin plus valoare ci prin furt sau evaziune.De unde atata compasiune pentru acesti oameni, si de unde atat naduf pe DNA, nu pricep.Ori corb la corb nu-si scoate ochii, ori o mana spala pe alta, ori toata zbaterea este pentru pantecele lor, nefiind nimic sfant in asa zisa preocupare din compasiune.

Atat de multi oameni, care muncesc chiar din greu si par perfect constienti cum se fac averile, cunosc, iar acestia sunt profund incarcati de-a dreptul cu ura impotriva DNA, Iohannis, Piata Victoriei, incat n-as fi deloc surprins ca daca maine s-ar vota, PSD sa iasa invingator cu un procent si mai mare.
S-a creat in sablon din bucatele de puzzle, perfect imbinabile oricare cu oricare si duc in final la aceeasi imagine:
- Toti fura! Sa nu-mi zici ca PNL si altii nu fura! Macar astia vor sa faca ceva si pentru noi. Boc si Basescu au stiut numai sa taie. PSD tine cu poporul.
- DNA ii ia numai pe ai lor. De ce nu ia si de la ceilalti, ce aia toti sunt cinstiti? (nu intreba cina sunt ceilalti si nu veni cu argumente ca din intreaga clasa politica...)
- De ce nu-i lasa sa lucreze????
- De unde are Iohannis sase case? Il asteapta si pe el puscaria, sa vezi tu numa.
Astea-s alea simple. Mai complicate sunt cele cu iertarea de datorii a Germaniei de catre Iohannis, faptul ca el si Ciolos sunt slugile lui Merkel, firmele straine care duc profitul din tara....

Conceptiile sunt rezistente la argumente mai ceva ca supermicrobii la antibiotice. Si sunt extrem de multi. Atat de multi incat lesne pierzi orice speranta.

Iluziii!!! Socializam pe FB, numai ca fiecare e in bula lui. Majoritatea -daca nu toti- prietenii mei sunt de stanga (sa zicem). Impartim mesaje, ne dam like-uri. Daca apare unul cu mesaje de dreapta, are sanse sa fie scos din lista. Traim cu convingerea ca majoritatea e ca noi. De fapt mai sunt altii in alte bule, ca noi, dar tot FB este impartit in astfel de bule si bulisoare care prea putin comunica, ci cand se intalnesc, se injura. Bulele de ulei si bulele de apa. Cele de ulei sunt convinse ca sticla e plina de alte bulinute precum a lor. La vot se separa apa de ulei si constati ca sunt ca o supa ceva mai grasa.
Cateva pete de ulei.

Daca unii o tin de coarne si altii spun ca-i ciuta... ce alt dialog mai poate avea loc?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE