Cristian IONITA scrie::) .... cate din "interdictiile" politistilor le erau necunoscute inainte ca de buna voie si nesiliti de nimeni sa aleaga sa fie "slugoi" ai statului?
Cu dat cu basca de pamant nu se regaseste in lista aia?
Acum intre noi ... tie faptul ca ai ajuns sa apreciezi pe cei veniti din afara sistemului nu tu spune nimic? .... nu crezi ca principala pba a politistilor vine de fapt fix din sistemul facut de catre inaintasi?
Nu am spus ca pe cei veniti din scoala nu ii apreciez, asta ai dedus-o tu (cum ai ajuns la concluzia asta!!!?????
Iar ai raspuns tangential pentru a evita subiectul. Am spus eu ca nu erau cunoscute interdictiile? Unde? Ti-am raspuns la acuzele tale. Ti-am aratat ca noi nu puteam face altceva decat cu incalcarea statutului politistului. Daaa, dar tu (vorba monstruletului parca ai fi din Ploiesti) schimbi directia si incepi cu jigniri (si pe mine ma deranjeaza cand ne numesti pomanagii, slugoi, etc.). Daca iti raspund si eu cu aceiasi moneda si incep sa te etichetez drept profitor, scandalagiu, incompetent, etc.????
Mai CI-ule si totusi nu mi-ai raspuns la intrebari. Ca de fiecare data ai divagat si ai pus o alta intrebare. Repet:
Ce ai de spus TU cu privire la faptul ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Dar despre divulgarea in presa a informatiilor din dosare?