Shrek scrie:Parerea mea despre introducerea unui termen in care mituitorul poate face un denunț am mai scris-o. Pe langa intoleranta la corupție, societatea românească trebuie sa mai lucreze si la asanarea morală mai exact sa fie eliminată atitudinea de "prostituata" a unora prinsi cu nădragii in vine. Deci tu mituitor, iti rezolvi " doleanta" in mod ilegal, beneficieze de "binefacerile" mituitului si cand esti la rand la moară il torni....in cos pe mituit. Este ca si cum ai merge la un bordel, ai plăti, ai primi o fata , Nuti, mergi in camera, stai cata, iar la plecare ceri banii inapoi pentru ca Nuti s-a sculat si a plecat rămânând ......nerezolvat. Cine-i prostituata?
Cu o singura mentiune! Aceasta prevedere legala sa fie insotita de mentiunea expresă ca nu se poate aplica retroactiv. Zic si io!
csaa scrie:PSR-ul mai traieste? A fost vazut de cineva, fotografiat? Sau e doar o enigma ca bigfoot??
cornelioandanciu scrie:Si este corect asa ? Daca ati fost platit, atunci , sa zicem ca s-ar accepta ! Dar acolo ar mai fi fost loc de inca o persoana care sa manance o paine, si care sa lucreze cu randament maxim, nu credeti ? Ati muncit 300 de ore lunar cu randament maxim ? Eu nu pot sa cred asta ! Daca ati facut asta impotriva vointei dumneavoastra, stiti cum se numeste asta ? SCLAVIE=BATJOCURA=EXPLOATAREA OMULUI DE CATRE OM=INCORECTITUDINE ! Daca ati facut-o odata si o puteati evita, vina va apartine din plin ! Cum v-au spus superiorii ? Hai , inca odata, ca stiu ca poti !
csaa scrie:Cred ca stiu!![]()
Au fost luni in care am acumulat 300 ore munca.
cornelioandanciu scrie:Si este corect asa ? Daca ati fost platit, atunci , sa zicem ca s-ar accepta ! Dar acolo ar mai fi fost loc de inca o persoana care sa manance o paine, si care sa lucreze cu randament maxim, nu credeti ? Ati muncit 300 de ore lunar cu randament maxim ? Eu nu pot sa cred asta ! Daca ati facut asta impotriva vointei dumneavoastra, stiti cum se numeste asta ? SCLAVIE=BATJOCURA=EXPLOATAREA OMULUI DE CATRE OM=INCORECTITUDINE ! Daca ati facut-o odata si o puteati evita, vina va apartine din plin ! Cum v-au spus superiorii ? Hai , inca odata, ca stiu ca poti !
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori