Shrek scrie:Nu m-am apucat de fumat, m-am lăsat! Ăsta este sevraj!
De cand te-ai lasat?
Shrek scrie:Nu m-am apucat de fumat, m-am lăsat! Ăsta este sevraj!
Donbazil scrie:Salut!
Bați polițiști și ești liber!
Cica judecatoru' era p'o mana cu dentistu' si fiindca i-a rupt num-un dinte la caraliu.....
http://ziarulclujean.ro/video-bati-poli ... -un-dinte/
a_costy scrie:De ce nu se spune si ca un politist are 1050 lei net lunar, norma de hrana, + 500 lei net lunar pentru haine, + bani pentru chirie, in anumite cazuri. In invatamant nu vede nimeni nici macar bonuri de masa. Profesorul sau necalificatul nu trebuie sa manance? Nu merita si ei bonuri de masa? Adica de 5 ori mai putin decat politistul.
Comparatia educatie - MAI e chiar amuzanta. Consoarta, profesor de fizica, 11 ani vechime, gradul 2, a ajuns la un venit lunar de 2000 lei net. Exista politist cu 1 luna vechime, avand acelasi venit?
csaa scrie:a_costy scrie:De ce nu se spune si ca un politist are 1050 lei net lunar, norma de hrana, + 500 lei net lunar pentru haine, + bani pentru chirie, in anumite cazuri. In invatamant nu vede nimeni nici macar bonuri de masa. Profesorul sau necalificatul nu trebuie sa manance? Nu merita si ei bonuri de masa? Adica de 5 ori mai putin decat politistul.
Comparatia educatie - MAI e chiar amuzanta. Consoarta, profesor de fizica, 11 ani vechime, gradul 2, a ajuns la un venit lunar de 2000 lei net. Exista politist cu 1 luna vechime, avand acelasi venit?
Sumele sunt gresite. Pe sotia dvs. cine o poate ataca la serviciu? Sau pe dvs. v-a injurat cineva in legatura cu serviciul sotiei?
teinegru64 scrie:Nu ai auzit de DNA? Astia chiar imi streseaza sotia.
csaa scrie:Eu am alta intrebare pentru dumneata: Cati profesori stii dumneata care ar merita anchetati si pedepsiti pentru faptele lor?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori