Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 08 Mar 2017, 10:49

EEE! De ce!? Pai da mai bine pe sticla ca sunt anchetati politisti decat ca sunt anchetati profesori, de aia.
cati profesori (acum am auzit ca si invatatori) stii dumneata ca ”dau meditatii”? Aceste venituri sunt declarate? Sunt inregistrati ca PF?
Si mai sunt intrebari legate de subiectul asta.
PS- pe mine nu ma streseaza DNA-ul
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 11:05

csaa scrie:
a_costy scrie:De ce nu se spune si ca un politist are 1050 lei net lunar, norma de hrana, + 500 lei net lunar pentru haine, + bani pentru chirie, in anumite cazuri. In invatamant nu vede nimeni nici macar bonuri de masa. Profesorul sau necalificatul nu trebuie sa manance? Nu merita si ei bonuri de masa? Adica de 5 ori mai putin decat politistul.
Comparatia educatie - MAI e chiar amuzanta. Consoarta, profesor de fizica, 11 ani vechime, gradul 2, a ajuns la un venit lunar de 2000 lei net. Exista politist cu 1 luna vechime, avand acelasi venit?

Sumele sunt gresite. Pe sotia dvs. cine o poate ataca la serviciu? Sau pe dvs. v-a injurat cineva in legatura cu serviciul sotiei?

cum adica sumele "sunt gresite"? .... politistul incaseasa mai mult sau mai putin decat afirma colegul a_costy? sau poate tot colegul nu stie venitul sotiei (dar il stii tu :) ) ??!!

Inteleg ca tu te simti "atacabil" in timpul slujbei .... si ca sotia isi incaseaza injuraturi la serviciul dumneaei .... am si eu o intrebare .... cand "de buna voie si nesilit de nimeni" tu ai ales sa te faci politai iar sotia sa se casatoreasca cu tine ati avut sau nu in vedere si posibilitatea ca dumneaei sa-i fie reprosat "statutu' - "sotia lu' garcea" iar tu ca nu este chiar cea mai sigura forma sa-ti castigi traiul? .... daca nu permite-mi sa afirm ca amandoi sunteti de-o naivitate incurabila, iar daca ca .... nu vad de ce te lamentezi pe aceasta tema.

Stiu .... a fi politst in romania = protiror + oportunism
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde MIHAEE'E » 08 Mar 2017, 11:06

aici e si vina părinților ! au pretenții mult prea mari, fata de nivelul psihologic si varsta copilului !
legat de meditații ! stiu cazuri clare cand la anumite materii imp. , profesorii cer nr min de ore, doar pt ai determină pe elevi sa facă pregătiri suplimentare!
stiu cazuri în care prof. nu trec elevii, mai slabi fara pregătire in particular
încă odată spun ....... este vina părinților ca tolerează!
ca idee în CA este si un membru din comit de părinții.
MIHAEE'E

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 11:10

MIHAEE'E scrie: ....

domnule, o singura intrebare am si eu ?
câți profesori ai vazut, anchetați sau pedepsiți pentru faptele lor si câți politisti ? in condițiile in care venitul intre cele 2 categorii este favorabil politistilor !

ce are sula cu prefectura? .... posibilele "greseli" ale profesorilor sunt in cea mai mare parte de natura "administrativ", pe cand la "garcea" vorbim de altceva ...
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 11:12

csaa scrie:Eu am alta intrebare pentru dumneata: Cati profesori stii dumneata care ar merita anchetati si pedepsiti pentru faptele lor?

dar tu cati stii? ... si daca stii ce ai facut in aceasta privinta?

stiu .... pentru un oportunism e complicat sa faca actiuni responsabile, cum ar fi denuntarea faptelor ilegale .... indiferent de cine sunt comise
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 11:13

MIHAEE'E scrie:nu cunosc atribuțiile lor !
nu am avut tangență cu ei, decat la schimbarea actelor !
de aceea eu ii respect :) si nu vreau sa comentez, insa comparatia nu era tocmai potrivita !
o zi frumoasa la toata lumea!

despre ce acte vorbim? ... actele de identitate nu mai sunt de ani de zile in atributiilor politistilor,
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 11:15

csaa scrie:EEE! De ce!? Pai da mai bine pe sticla ca sunt anchetati politisti decat ca sunt anchetati profesori, de aia.
cati profesori (acum am auzit ca si invatatori) stii dumneata ca ”dau meditatii”? Aceste venituri sunt declarate? Sunt inregistrati ca PF?
Si mai sunt intrebari legate de subiectul asta.
PS- pe mine nu ma streseaza DNA-ul

stimabile .... tu compari spaga luata de politisti cu meditatiile incasate de profesori? .... atunci chiar ca esti i.mbecil
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 08 Mar 2017, 12:53

csaa scrie:
a_costy scrie:De ce nu se spune si ca un politist are 1050 lei net lunar, norma de hrana, + 500 lei net lunar pentru haine, + bani pentru chirie, in anumite cazuri. In invatamant nu vede nimeni nici macar bonuri de masa. Profesorul sau necalificatul nu trebuie sa manance? Nu merita si ei bonuri de masa? Adica de 5 ori mai putin decat politistul.
Comparatia educatie - MAI e chiar amuzanta. Consoarta, profesor de fizica, 11 ani vechime, gradul 2, a ajuns la un venit lunar de 2000 lei net. Exista politist cu 1 luna vechime, avand acelasi venit?

Sumele sunt gresite. Pe sotia dvs. cine o poate ataca la serviciu? Sau pe dvs. v-a injurat cineva in legatura cu serviciul sotiei?

Imi pare rau ca nu ati inteles. Nu-i problema, detaliez.
Am facut referire la plancarta comunista (rosie), care face o comparatie intre doua institutii (educatie - politie).
Repet, atata timp cat un politist cu 1 zi vechime castiga mai mult decat un profesor cu peste 10 ani vechime, comparatia e de tot rasul.
Nu am spus si nu spun ca veniturile din politie sunt exagerat de mari, raportat la nivelul de trai actual. Am prieteni politisti cu sotiile in invatamant.

Nu m-a injurat nimeni in legatura cu serviciul sotiei, pentru ca isi face treaba. Meditatii nu face.
a_costy

Mesajde a_costy » 08 Mar 2017, 12:59

MIHAEE'E scrie:
csaa scrie:

câți profesori ai vazut, anchetați sau pedepsiți pentru faptele lor si câți politisti ? in condițiile in care venitul intre cele 2 categorii este favorabil politistilor !

Din ce am vazut la televizor, sunt multi politisti si multi profesori, invatatori, educatori anchetati si sanctionati pentru faptele lor.
Fiecare om plateste pentru faptele lui.
Nu exista categorii sociale bune si rele.
Exista oameni buni si rai.
a_costy

Mesajde a_costy » 08 Mar 2017, 13:03

csaa scrie:Eu am alta intrebare pentru dumneata: Cati profesori stii dumneata care ar merita anchetati si pedepsiti pentru faptele lor?

Am fost si eu elev, sunt profesori care nu fac cinste meseriei.
a_costy

Mesajde Cristian IONITA » 08 Mar 2017, 13:12

a_costy scrie:
MIHAEE'E scrie:
csaa scrie:

Din ce am vazut la televizor, sunt multi politisti si multi profesori, invatatori, educatori anchetati si sanctionati pentru faptele lor.
Fiecare om plateste pentru faptele lui.
Nu exista categorii sociale bune si rele.
Exista oameni buni si rai.

da ... dar la politisti TOTI sunt profitori si oportunisti ... iar unii dintre ei i.mbecili si agresivi
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 08 Mar 2017, 17:41

Mai frate, dar la... aia... din televiziune...cand le mai... maresc salariile? :P
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Shrek » 08 Mar 2017, 18:41

Ca intotdeauna, orice faptă " buna" nu trebuie sa rămână nepedepsita! ( crestere salariilor bugetarilor)
Este total absurd sa compari salariile bugetarilor aflati in diferite sectoare ocupationale pentru ca ei " prestează " activități total diferite care presupun grade total diferite de educatie . Pentru fiecare din aceste " ocupatii" oamenii au asteptări diferite: de exemplu io as dori ca preotu' sa nu mai îngroape mortu' ci sa-l învie. Poate? Nu poate si atunci nu-si merita salariul. As dori ca medicul sa imi spună întotdeauna ca sunt sanatos si ca nu am nevoie de ....medicamenteee, nu să mă minta ca sunt grav bolnav si sa mai aibă si dreptate . Asa as mai dori sa nu mai uite pensa in corp cand face o operație si nu plătesc....tva-ul.. As dori ca profesorii sa descopere in fiecare an mii de Eistein in ro si nu o data la doua sute de ani. Pot sa facă asta? Nu pot, deci nu isi merita salariul. Si exemplele pot continua.
Este totusi imoral ( cred eu) sa faci o paralelă între meseria unui dascăl si a unui ...polițist!
Shrek

Mesajde csaa » 08 Mar 2017, 19:51

Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor
Ultima oară modificat de csaa pe 08 Mar 2017, 19:56, modificat 1 dată în total.
csaa

Mesajde Shrek » 08 Mar 2017, 19:55

Ca sa ajungi un " garcica" , musai trebe sa treci prin manurile unui dascăl ! Că nu se lipeste nimic, nu-i vina lui!
Shrek

Mesajde a_costy » 08 Mar 2017, 20:16

csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor

Toti oamenii sunt liberi sa faca ce comparatii vor, nu-i infractiune.
De exemplu f multi mineri din subteran gandeau ca ar fi trebuit sa castige mult mai mult in comparatie cu un medic, pe motiv ca ei muncesc din greu si scot carbune, pe când doctorul sta ca boierul in halat alb si nu are nici un risc.
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE