gorjeanul scrie: Cum nu se dezbara unii de naravuri apucate pe timpuri demult apuse.
Oooo... tu nici nu stii cat de repede pot rasari toate cele apuse....!
gorjeanul scrie: Cum nu se dezbara unii de naravuri apucate pe timpuri demult apuse.
ignatov andrei scrie:Oooo... tu nici nu stii cat de repede pot rasari toate cele apuse....!
Donbazil scrie:..."Despre rusofobie
Bombardamentul mediatic al zilelor noastre, plus propaganda fals patriotică existentă de aproximativ un secol şi jumătate, au făcut ca o mare parte din populaţia României să aibă în subconştient sentimentele de antipatie şi de teamă faţă de Rusia şi de poporul său. Aceasta este rusofobia, fenomen extrem de păgubos pentru România, dar benefic pentru Occident. Deoarece Occidentul a urmărit încă din sec XIX blocarea ascensiunii Rusiei, pentru ca, în zilele noastre, sub conducerea SUA, să treacă la ofensivă, pentru a îngenunchea Rusia şi pentru a pune mâna pe ultimele mari resurse energetice şi de materii prime ale planetei."
Bambucha scrie:Propaganda fals patriotica de un secol si jumatate? Sa inteleg ca bunicii violati,pradati omorati, sau deportati pe viata in siberia, dupa trecerea rusilor erau manipulati? Ce dragut!!
Bambucha scrie:Donbazil scrie:..."Despre rusofobie
Bombardamentul mediatic al zilelor noastre, plus propaganda fals patriotică existentă de aproximativ un secol şi jumătate, au făcut ca o mare parte din populaţia României să aibă în subconştient sentimentele de antipatie şi de teamă faţă de Rusia şi de poporul său. Aceasta este rusofobia, fenomen extrem de păgubos pentru România, dar benefic pentru Occident. Deoarece Occidentul a urmărit încă din sec XIX blocarea ascensiunii Rusiei, pentru ca, în zilele noastre, sub conducerea SUA, să treacă la ofensivă, pentru a îngenunchea Rusia şi pentru a pune mâna pe ultimele mari resurse energetice şi de materii prime ale planetei."
Vai de mine, cat bullshit in 2 fraze.
Propaganda fals patriotica de un secol si jumatate? Sa inteleg ca bunicii violati,pradati omorati, sau deportati pe viata in siberia, dupa trecerea rusilor erau manipulati? Ce dragut!!
Nu exista natiune a carui conducator sa-si fi omorat milioane din proprii cetateni cum a facut-o Stalin si aparatul lui! La cate resurse si intindere geografica are Rusia, aceasta tara trebuia sa fie numarul 1 in plan mondial... Probabil ca "occidentul e de vina" fiindca rusii ca natiune baltesc in saracie.
csaa scrie:Eteee! Acum am ajuns sa ne contram pe tema simpatiilor proamericane sau prorusesti! Mai bine am fi proROMANI!
tinumaftei scrie:Cea mai tâmpită politică externă românească este politică anti rusească.
Rusia ne-a ajutat sa fim independenți, a dat Dobrogea la schimb pentru sudul Basarabiei și a confirmat unirea Transilvaniei.
Rusia a confirmat după alipirea Crimeii, interesul României față de Bucovina și Basarabia.
Minoritatea rusă din România nu a creat probleme decât în timpul instaurării comunismului.
Comunismul a fost o plagă și pentru România și pentru Rusia, iar primul vinovat pentru instalarea lui la putere a fost regimul autocratic al monarhiei țarului respectiv regimurile dictatoriale ale regelui Carol II și Antonescu instalate cu binecuvântarea partidelor istorice!
La o eventuala înfrângere și divizare a Rusiei actuale, nu vom recupera nici măcar insula Șerpilor, darămite Basarabia și Bucovina!!
După 1945 relațiile cu Rusia au fost dezechilibrare, dar la fel de dezechilibrate sunt și acum...
Rusia a fost un refugiu pentru înaintașii noștri. Dacă voiau să ne inghita, o făceau de mult, Constanta e mult mai aproape de Moscova decât Vladivostok!
csaa scrie:Eteee! Acum am ajuns sa ne contram pe tema simpatiilor proamericane sau prorusesti! Mai bine am fi proROMANI!
Mircea_63 scrie:csaa scrie:Eteee! Acum am ajuns sa ne contram pe tema simpatiilor proamericane sau prorusesti! Mai bine am fi proROMANI!
Adica... iti plac blondele sau brunetele?
- Imi place de mine.
Cam asa!?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori