Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 23 Mar 2017, 22:19

Salut!

Iata declaratia europarlamentarului Maria Grapini:
”Am promis ca voi informa romanii cu privire la rezultatul dezbaterii la LIBE! Din pacate pot spune fara a fi acuzata de subiectivism (nu sunt in coalitia de guvernare) ca lucrurile au fost dezechilibrate in ceea ce priveste adevarul! Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit. L-am intrebat de ce nu au iesit in strada in 23 August cand fostul ministru al justitiei nu a pus in aplicare hotararea Curtii Constitutionale? Evident nu a raspuns. A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei. Concluzia este ca membrii Comisiei, in majoritate, au inteles ca este un joc politic si nu o incalcare constitutionala in legiferare”.
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 24 Mar 2017, 10:14

gorjeanul scrie:Liiceanu e critic literar. Statul mafiot nu l-a creat basescu, el a incercat cu ajutorul americanilor si al UE sa-l destructureze. Circul de la Brusseles e in mintea unora ca tine. Tu crezi ca daca nu era o tema importanta era discutata acolo? Iar a cazut de c*cat tara asta din cauza politicienilor corupti.

apropo de Basescu ....

1. Fiica lui Băsescu a cumpărat 300 de hectare de pământ, la Nana (județul Călărași), împrumutând de la bancă peste un milion de euro. S-a înființat o comisie parlamentară pentru anchetarea cazului.

2. Fiul lui Dragnea a cumpărat o fermă de porci cu capacitatea de 20.000 de capete, cu abator, teren, utilaje, la Salcia (județul Teleorman), plătind 110 euro. A primit în trei ani subvenții de peste 3 milioane de euro. Se dau hotărâri de guvern pentru creșterea subvenției exact la porci. Nicio comisie parlamentară.

a nu se intelege ca as avea ceva impotriva cresterii porcilor .... sau a acordarii de subventii pe acest domeniu ... sau doamne fereste impotriva initativei antreprenoriale a cuiva (chiar si a fiului presedintelui PSD) .... dar chiar nu pot sa nu remarc diferenta :)

Tara este asa cum este nu exclusiv din cauza politicienilor ci in primul rand datorita mentalitatii cetatenilor .... ne place sau nu adevarul este ca avem polirticienii pe care noi i-am votat ... degeaba ii schimbam intre ei (impresia alternantei la guvernare) daca tot secaturi alegem si mai ales pe considerentul ca-l votam pe ala de promite mai frumos .... fara a avea minima responsabilitate in a ne intreba si de unde o sa primim ce se promite.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Mar 2017, 10:16

gorjeanul scrie:Liiceanu e critic literar. Statul mafiot nu l-a creat basescu, el a incercat cu ajutorul americanilor si al UE sa-l destructureze. Circul de la Brusseles e in mintea unora ca tine. Tu crezi ca daca nu era o tema importanta era discutata acolo? Iar a cazut de c*cat tara asta din cauza politicienilor corupti.

apropo de Basescu ....

1. Fiica lui Băsescu a cumpărat 300 de hectare de pământ, la Nana (județul Călărași), împrumutând de la bancă peste un milion de euro. S-a înființat o comisie parlamentară pentru anchetarea cazului.

2. Fiul lui Dragnea a cumpărat o fermă de porci cu capacitatea de 20.000 de capete, cu abator, teren, utilaje, la Salcia (județul Teleorman), plătind 110 euro. A primit în trei ani subvenții de peste 3 milioane de euro. Se dau hotărâri de guvern pentru creșterea subvenției exact la porci. Nicio comisie parlamentară.

a nu se intelege ca as avea ceva impotriva cresterii porcilor .... sau a acordarii de subventii pe acest domeniu ... sau doamne fereste impotriva initativei antreprenoriale a cuiva (chiar si a fiului presedintelui PSD) .... dar chiar nu pot sa nu remarc diferenta :)

Tara este asa cum este nu exclusiv din cauza politicienilor ci in primul rand datorita mentalitatii cetatenilor .... ne place sau nu adevarul este ca avem polirticienii pe care noi i-am votat ... degeaba ii schimbam intre ei (impresia alternantei la guvernare) daca tot secaturi alegem si mai ales pe considerentul ca-l votam pe ala de promite mai frumos .... fara a avea minima responsabilitate in a ne intreba si de unde o sa primim ce se promite.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 24 Mar 2017, 11:25

Donbazil scrie:Salut!

Iata declaratia europarlamentarului Maria Grapini:
”Am promis ca voi informa romanii cu privire la rezultatul dezbaterii la LIBE! Din pacate pot spune fara a fi acuzata de subiectivism (nu sunt in coalitia de guvernare) ca lucrurile au fost dezechilibrate in ceea ce priveste adevarul! Europarlamentarii romani s-au impartit in cei care apara Romania si cei care o denigreaza! Am luat cuvantul si am spus ca acest domn Liiceanu, care este un profitor al tuturor sistemelor, a mintit. L-am intrebat de ce nu au iesit in strada in 23 August cand fostul ministru al justitiei nu a pus in aplicare hotararea Curtii Constitutionale? Evident nu a raspuns. A avut un discurs antiromanesc, exact ca si Macovei. Concluzia este ca membrii Comisiei, in majoritate, au inteles ca este un joc politic si nu o incalcare constitutionala in legiferare”.

Intelectuala citata, ajunsa accidental in parlamentul european, pe undele unui partidulet parazit, trecut in categoria rebuturi politice, atunci cand nu este ocupata cu maltratarea limbii romane, ofera calificative derivate din ciclul iredentistii si agenturilii. Obiectivitate maxima: nu esti in gasca noastra , esti dusman al patriei. Patrie compusa exclusiv din Dragnea, Tariceanu, Olguta, Firea, PSD si sinecuristii lipiti la bugetul tarii.
Ps In tot guvernul acela de ...optimisti , un singur om, Stefan, vorbeste singur si nu-l baga nimeni in seama. Olguta bate campii, visand la salarii elvetiene pentru munca si investitii cu capital 100% romanesc, plus 5 Mil fonduri europene..
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde teinegru64 » 24 Mar 2017, 11:59

Romania...popor cu minte
-Ce bine la voi, rumeno. La voi mult minte. Cred cã voi popor cu cel mai mult minte. Mirat cã voi nu ajuns pe Lunã înainte americani!
-!!!?!!!
- De ce mirat la tine? Tu nu ştiut asta?
-Ba da, am învãţat şi eu la şcoalã cã suntem un popor foarte dotat, dar, sincer, nu mã aşteptam ca un strãin sã fii studiat atât de atent poporul român.
-Asta nu studiat, mãi. Eu aflat asta de la televizor!
-?????
-Da. Vezut la televizor preşedinte rumeno spus ministru minte, şef senat minte. Apoi vezut premier spus ministru minte, dupã miniştri zis preşedinte minte, premier minte. Deci, tot preşedinte, parlamentari, premier, miniştri minte. Deci, voi popor cu mult minte! Nu!?!
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde gorjeanul » 24 Mar 2017, 22:48

Feederman daca mai critici mult intri in categoria anti-roman si denigrator al tarii. Pai se poate, madam grappini e lumina calauzitoare si esenta adevarului. Ca nu isi cunoaste limba materna nu-i un defect, e o patrioata (era sa scriu patrihoata) . Patriotii (gen olguta) tin discursuri in limbi staine . Iti da o nota de intelectulitate(pe care din pacate nu o au). Sa citesti intr-o limba pe care nu o cunosti ,tine de o prostie greu de imaginat. Daca se incurcau foile si primea din greseala niste foi in engleza despre oile care dau si lapte si lana si trebuie facute 2 mil de plapumi pentru saraci? Sau despre legalizarea heroinei in UE? Pai citea tzoapa, ca nu intelegea ce citeste. Cine ne face de ras in lume?
gorjeanul

Mesajde Donbazil » 24 Mar 2017, 23:30

Salut!

Grapini nu e buna!....Nu stie sa vorbeasca frumos.....Liiceanu e bun!....Stie sa vorbeasca frumos!...
Vai de pulicica noastra daca atat intelegem din curvia asta care se chiama politica!.....Sa fiti sanatosi !.... :idea:
Donbazil

Mesajde gorjeanul » 25 Mar 2017, 00:11

Cine a zis ca nu e buna Grapinni? Ne reprezinta. Cum reprezinta coarna drepturile politistilor. Mai e un pic si o sa spuna la televizor ca politistii fac abuzuri. Trebuie numai sa i se traseze sarcina de la partid.
gorjeanul

Mesajde feederman » 25 Mar 2017, 18:14

Grapini nu e buna!....Nu stie sa vorbeasca frumos.....Liiceanu e bun!....Stie sa vorbeasca frumos!...
Vai de pulicica noastra daca atat intelegem din curvia asta care se chiama politica!.....Sa fiti sanatosi !.... :idea:

Cum sa nu fie buna Grapini?! Fara ea viata ar fi mai trista.De la disparitia lui Dem Radulescu, nu s-a mai remarcat nici un talent de anvergura madamei. Iar Olguta vine hotarata din urma, cu tinta declarata, Piata Muncii, calare pe tramvai, le marche du tramvai , cu usile pe partea stanga. Coana Chirita cu frantuzeasca ei de Harlau, ar crapa pe loc de pizma. Atansion !
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 00:30

Salut!

Ia auziti ce zic astia: :idea: :shock: :o :idea:

Un grup de crimă organizată în SRI și DNA condus de către SUA! Guantanamizarea României – Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate!
SCRIS DE DEPARTAMENTUL ZAMOLXE ROMÂNIA (DZR) PE VINERI, 24 MARTIE 2017
PUBLICAT ÎN: CONSPIRAȚII ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI, NOUA SECURITATE DIN ROMÂNIA
Donbazil

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 00:50

Salut!

Ion Sandu: Nu se poate privatiza serviciul meteorologic; am demisionat de la ANM când s-a demarat procedura de management privat. :idea: :idea: :idea:

"Mesajul meu este ca Guvernul României, indiferent de comentariile care se fac, să oprească nebunia începută de Guvernul Cioloș. Este inadmisibil ca o țară să aducă management privat, o firmă privată din altă țară, să facă prognoză în caz de fenomene meteorologice periculoase", a afirmat Ion Sandu.

http://www.agerpres.ro/economie/2017/03 ... t-15-08-22
Donbazil

Mesajde Neafiliatul » 26 Mar 2017, 08:25

Imagine
Neafiliatul

Mesajde Bambucha » 26 Mar 2017, 09:39

Ia auziti ce zic astia: :shock: :

Un grup de crimă organizată în SRI și DNA condus de către SUA! Guantanamizarea României – Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate!

:mrgreen: SOC si GROAZA :shock:
Intreb si eu : exista cineva care inghite asa ceva? Chiar asa de mare putere in spalarea de creiere are media?

In curand jucam balena albastra inclusiv pe aici in poienita! :lol:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde gorjeanul » 26 Mar 2017, 11:16

Bambucha scrie:

Ia auziti ce zic astia:

:mrgreen: SOC si GROAZA :shock:
Intreb si eu : exista cineva care inghite asa ceva? Chiar asa de mare putere in spalarea de creiere are media?

In curand jucam balena albastra inclusiv pe aici in poienita! :lol:

:D :mrgreen:
gorjeanul

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 21:37

Salut!

Domnilor!....Exista oameni care cred asta....Exista si oameni care nu baga in seama si trateaza cu indiferenta astfel de "stiri" si exista si oameni care sunt convinsi ca aceste stiri sunt reale, dar le neaga - din diferite motive....
Eu nu m-am exprimat, doar am reprodus un articol aparut in presa.....Voi, ati reactionat....Este problema voastra!...

Sanatate!
Donbazil

Mesajde ignatov andrei » 26 Mar 2017, 22:00

Mai tot timpul am avut fisele blocate...
Va intreb, ca si acum, fisele dracu', nu vor sa pice:
- forumul Stuparitul va deveni forumul MAIDAN...?!?
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE