MUSTA scrie:am atasat poze cu salcamul din doua locatii? care este mai afecatat? in prima mugurele este foarte mic, iar in a doua are peste 2 cm, dar in ambele au o usoara nuanta maronire. Mai sunt sanse de miere anul acesta?
MUSTA scrie:MUSTA scrie:am atasat poze cu salcamul din doua locatii? care este mai afecatat? in prima mugurele este foarte mic, iar in a doua are peste 2 cm, dar in ambele au o usoara nuanta maronire. Mai sunt sanse de miere anul acesta?
Salcamul din ultima poza se scutura tot. Mai sunt sanse sa reapara flori sau doar frunze?
MUSTA scrie:MUSTA scrie:am atasat poze cu salcamul din doua locatii? care este mai afecatat? in prima mugurele este foarte mic, iar in a doua are peste 2 cm, dar in ambele au o usoara nuanta maronire. Mai sunt sanse de miere anul acesta?
Salcamul din ultima poza se scutura tot. Mai sunt sanse sa reapara flori sau doar frunze?
pvc scrie:Flori or sa apara in mod sigur la anu!
proapis13 scrie:Ieri undeva in Mehedinti...
pvc scrie:proapis13 scrie:Ieri undeva in Mehedinti...
Parca "fuse" bruma groasa in Mehedinti.
proapis13 scrie:pvc scrie:proapis13 scrie:Ieri undeva in Mehedinti...
Parca "fuse" bruma groasa in Mehedinti.
Fuse si se duse...![]()
Mehedintiul este mare...mai mult lung decat lat...de la Dunare si pana in varf de munte la 1500m ...
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori