stefanmadalin scrie:La rame am intampinat o problema. Stiu ca furculitele se fac la abrich, dar eu nu am asa ceva. Asa ca le-am facut cu freza. Nu recomand, ies nasol, plus ca sar aschii in toate directiile.
mausica scrie:stefanmadalin scrie:La rame am intampinat o problema. Stiu ca furculitele se fac la abrich, dar eu nu am asa ceva. Asa ca le-am facut cu freza. Nu recomand, ies nasol, plus ca sar aschii in toate directiile.
Am avut si eu o freza de mana bagata sub masa dar au iesit perfect. Nu inteleg cum ai reusit tu sa le rupi in halu asta ?
mausica scrie:stefanmadalin scrie:La rame am intampinat o problema. Stiu ca furculitele se fac la abrich, dar eu nu am asa ceva. Asa ca le-am facut cu freza. Nu recomand, ies nasol, plus ca sar aschii in toate directiile.
Am avut si eu o freza de mana bagata sub masa dar au iesit perfect. Nu inteleg cum ai reusit tu sa le rupi in halu asta ?
cristian bh scrie:Ce-i asa complicat?Daca tot te-ai incapatanat si folosesti in continuare freza aia,intra in lemn de unde incepe hofmanul putin oblic pana aliniezi partea de sus a lateralei de ghidaj si iesi afara in partea de jos.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori