pvc scrie:ignatov andrei scrie:danmirea scrie:Toti ne-am dori sa faca botci abia dupa salcam) atunci mai toti facem roi
Si cu cei care nu fac botci, ce facem...?!?
Le schimbam matca!
CORECT!!!
pvc scrie:ignatov andrei scrie:danmirea scrie:Toti ne-am dori sa faca botci abia dupa salcam) atunci mai toti facem roi
Si cu cei care nu fac botci, ce facem...?!?
Le schimbam matca!
danmirea scrie:aia care nu fac botci inseamna ca trebuie sa schimbi matca)) , sunt prea slabi
glumesc...
cristi..eu am bk dar mai gasesc si prin ei botci... cativa dar totusi exista. poate ca nu le-am dat spatiu la timp...
anul acesta am fost cam lenes si nu am mai stat sa-i uniformizez si rau am facut...dar nu-i timpul trecut si am sa trec la actiune.
ignatov andrei scrie:danmirea scrie:aia care nu fac botci inseamna ca trebuie sa schimbi matca)) , sunt prea slabi
Spatiu pentru ouat, ca de celalalt... degeaba, daca doica a trecut de 15-18 zile!
vripan scrie:ignatov andrei scrie:danmirea scrie:aia care nu fac botci inseamna ca trebuie sa schimbi matca)) , sunt prea slabi
Spatiu pentru ouat, ca de celalalt... degeaba, daca doica a trecut de 15-18 zile!
puteti va rog sa detaliati? daca doica a trecut de 15-18zile, devine culegatoare, nu? de ce este degeaba?
ignatov andrei scrie:Ce motiv are sa devina culegatoare...?!?
Face sedinte si trimite fetele sa faca poze cu creanga pe care se vor aseza...!
stefanmadalin scrie:Astazi au zburat frumos printre reprizele de plaoia si vant. Pacat ca pana miercuri se anunta vreme mai rece.
kiloz scrie:Sint flori secundare, daca o fii vremea favorabila este sansa sa dee cam 50% din cantitatea de nectar secretata fata de o floare primara.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori