Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 21 Mai 2017, 23:27

Si loganuri simple....
Fişiere ataşate
18486409_1308958309223975_3982144506415594990_n.jpg
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 22 Mai 2017, 06:23

Si care e pba? .... nu va place concurenta sau cum?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde akmm » 22 Mai 2017, 08:59

Extraterestri astia din politia locala sunt neam de neam din ce avem in inima si sufletul nostru.Sigur ca uneori nu ne convine de cum aratam in oglinda, dar al dracului de s-ar naste vre-unul a doua oara.Sau cum se zice pe undeva, unii ar vrea sa treaca ,,dincolo'' cu haina acestei lumi, insa asa ceva e cu neputinta.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2017, 10:54

dan pescarul scrie:
Cristian IONITA scrie:Si care e pba? .... nu va place concurenta sau cum?

Problema,așa cum o văd eu,este de subminare a autorității Poliției Romăne și de depășire a atribuțiilor Poliției Locale și de abuzuri pe care aceasta le face.Cînd este vorba de Ordine Publică sau de asigurarea disciplinei rutiere nu există concurență,există doar abuzuri ale Poliției Locale și substituire de atribuții în detrimentul Poliției Naționale și în deserviciul romănilor.

adica cu alte cuvinte Politia Locala ar "denigra" Politia Romana .... :)

dar asa cum bine stim ... Politia Romana nu are nevoie de asa ceva .... reuseste cu brio sa se denigreze prin faptele propriilor membrii.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 23 Mai 2017, 18:11

Crezi tu ca la politia normala nu se intampla abuzuri? .... ca unii pot fi mai grobieni .... sau mai "legali" .... este adevarat ....
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 25 Mai 2017, 00:02

Salut!

Q.E.D.!!!! :shock: :o :shock: :idea: :idea:

Politistii locali au "anuntat" politia nationala despre un caz - sesizat prin 112.....Iar amarasteanul de agent de ordine s-a deplasat la fata locului si a rezolvat situatia! El desi este cel mai insignifiant din structura, a putut.....Gardienii publici NU!....

SALVAT DE LA MOARTE DE UN AGENT DIN CADRUL POLIŢIEI ORAŞULUI PETRILA
http://www.avantulliber.ro/2017/05/24/s ... i-petrila/
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mai 2017, 06:45

Simpatic .... inca o data consideram normalitate ca pe ceva extraordinar .... oricum eficienta abordarea .... vrea omu' sa inchida cu lumea asta si vine garcea cu logorea si japca si te lasa chinuit in continuare :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mai 2017, 16:52

ce avem noi aici ...

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... aza-730434
un inalt sef al politiei de frontiera invitat sa-si dea demisia pentru "milogeala"
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 25 Mai 2017, 16:53

Ala nu a vrut sa se sinucida, a vrut publicitate. Daca vroia sa se sinucida il gaseau a doua zi cu cutitul infipt in gat
csaa

Mesajde Donbazil » 26 Mai 2017, 00:16

Salut!

EROII ZILEI – DOI POLIȚIȘTI DIN IAŞI

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 12.30, Poliţia Municipiului Iaşi fost sesizată despre faptul că un tânăr, de 26 de ani, a urcat pe terasa unui hotel din municipiul Iaşi, cu intenția de a se arunca în gol.

Singurii #poliţişti ieşeni care au absolvit de curând cursurile de negociatori în situaţii de criză, au fost contactaţi de colegi, pentru a le acorda sprijin.

Deşi erau în timpul liber, cei doi poliţişti ai Serviciului de Acţiuni Speciale s-au deplasat de urgență cu mașinile personale la locul menționat, renunţând la activităţile pe care le desfăşurau.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au discutat cu tânărul care era confuz şi a prezentat mai multe motive pentru care se afla acolo.

Aceştia au continuat să vorbească cu bărbatul timp de 5 ore, iar ca urmare a perseverenţei şi răbdării lor, în acele momente tensionate, l-au convins pe să coboare, în siguranţă, de pe terasa hotelului.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie şi condus la o unitate medicală pentru investigaţii.

Cei doi polițiști sunt luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, din anul 2006.

În acest an, cei doi poliţişti au urmat cursuri de negociatori în situaţii de criză, iar această intervenţie a fost prima misiune de acest gen.

Felicitări colegilor noştri pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă! Le urăm success în continuare!Politia Romana - www.politiaromana.ro
Donbazil

Mesajde csaa » 26 Mai 2017, 19:23

Cristian IONITA scrie:ce avem noi aici ...

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... aza-730434
un inalt sef al politiei de frontiera invitat sa-si dea demisia pentru "milogeala"

Spunea un banc. Unde e indecenta? Sau milogeala? Sau imoralitatea?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 26 Mai 2017, 19:56

Sa stii ca am fost un pic mirat de lipsa ta de reactie ... oricat de ghiolban si meltean ar fi unu' .... sigur se gaseste un pupincurist sa i justifice comportamentul.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 27 Mai 2017, 07:06

Se pare ca prin banat aerul nu este chiar atat de linistitor ca pe malurile Dunarii
http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/1839550

Sau cine stie .... o tine si de firea omului .... nu toti politistii sunt doar "gargaragii".
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 28 Mai 2017, 01:25

Salut!

Atentie la "nuantze" !....

Politistii au umor

Cineva era revoltat într-o postare pe pagină pentru că a fost sancționat de către polițiști. Domnul în cauză a afirmat că nu a oprit la o trecere de nivel cu calea ferata fără bariere. El spunea că nu înțelege de ce trebuie să oprească într-o astfel de situație, "mai ales că a încetinit, avea vizibilitate şi nu venea nimic". Revin cu un banc mai vechi, dar care explică extrem de comic diferența dintre a OPRI şi a ÎNCETINI.
Un avocat nu opreşte cu mașina la indicatorul "STOP" și este tras pe dreapta de un polițist. După cum se știe, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai deștept decât alții, așa că omul nostru decide să-l ia puțin "peste picior" pe polițist.
- Actele dvs, vă rog.
- Pentru ce?
- Nu ați oprit la indicatorul "STOP"!
- Am încetinit şi era liber, nu venea nimeni!
- Dar nu ați oprit mașina pe loc...actele, vă rog.
- Care-i diferența?
- Diferența este că la indicatorul "STOP" trebuie să opriți mașina pe loc, aceasta e legislația...actele, vă rog...
- Dacă îmi poți arăta care este diferența legală între a încetini și a opri, îți dau actele și te las să-mi dai amendă, daca nu, mă lași să plec și nu mă amendezi!
- De acord, dar coborâți vă rog din mașină!
Avocatul coboară liniștit, iar între timp polițistul își scoate bastonul și începe să-i dea vârtos la avocat, spunând:
-Vreți să mă opresc sau doar sa încetinesc?
:lol: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 28 Mai 2017, 01:31

cornelioandanciu scrie:
Donbazil scrie:Salut!

EROII ZILEI – DOI POLIȚIȘTI DIN IAŞI

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 12.30, Poliţia Municipiului Iaşi fost sesizată despre faptul că un tânăr, de 26 de ani, a urcat pe terasa unui hotel din municipiul Iaşi, cu intenția de a se arunca în gol.

Singurii #poliţişti ieşeni care au absolvit de curând cursurile de negociatori în situaţii de criză, au fost contactaţi de colegi, pentru a le acorda sprijin.

Deşi erau în timpul liber, cei doi poliţişti ai Serviciului de Acţiuni Speciale s-au deplasat de urgență cu mașinile personale la locul menționat, renunţând la activităţile pe care le desfăşurau.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au discutat cu tânărul care era confuz şi a prezentat mai multe motive pentru care se afla acolo.

Aceştia au continuat să vorbească cu bărbatul timp de 5 ore, iar ca urmare a perseverenţei şi răbdării lor, în acele momente tensionate, l-au convins pe să coboare, în siguranţă, de pe terasa hotelului.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie şi condus la o unitate medicală pentru investigaţii.

Cei doi polițiști sunt luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, din anul 2006.

În acest an, cei doi poliţişti au urmat cursuri de negociatori în situaţii de criză, iar această intervenţie a fost prima misiune de acest gen.

Felicitări colegilor noştri pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă! Le urăm success în continuare!Politia Romana - http://www.politiaromana.ro

Pai... sa li se plateasca benzina ! Tot ceva asemanator stiu si eu, era odata, in urma cu multi ani, un sinucigas care avea multe, multe afaceri, conduse insa de hoti. Pe acest sinucigas il momise satana si-l urcase pe un munte foarte inalt, ca sa-l ispiteasca. Toti cei care lucrau pentru el il rugau sa nu se sinucida, sa nu sara in gol, si munceau din greu ca sa sustina aceste afaceri, dar satana a fost pana la urma mai puternic. Printre afacerile pe care le avea acest sinucigas era si mina Baita Bihor. Acolo, oamenii lucrau sambetele neplatiti, pentru ca altfel sinucigasul zicea ca el se arunca de pe munte. Si cei cativa , care trudeau in adancurile pamantului, negociau cu el zicand ! Nu te arunca , ca o sa muncim toate sambetele de acuma incolo neplatiti ! Dar satana a fost mai tare . ! Afaceristul era deja cu un picior in aer, cand , la o ora tarzie din noapte, un front a ramas neexplodat. Pana au iesit gazele din mina, oamenii aun fost transportati acasa, iar un fraier de inginer l-a rugat pe mierul care raspundea de acel front sa se intoarca impreuna in mina si sa lichideze frontul, ca sinucigasul este deja cu un picior in aer pe marginea prapastiei , si daca pierde bani, se arunca in gol, ca l-a inselat satana. Si s-au reintors la mina cei doi cu masina inginerului si cu benzina acestuia. Si au intrat cei doi in adancurile pamantului, noaptea tarziu, cand hotii care conduceau exploatarea dormeau linistiti, au depistat problema, si au explodat frontul. A doua zi , s-a dat productie de acolo. Totusi , sinucigasul s-a aruncat de pe prapastie. Inca nu s-a zdrobit de pamant, inca nu a ajuns jos, ca inca traieste intr-un vartej nebun,in vrajile satanei, inca ii mai poate plati pe cei care nu produc nimic, iar inginerul si minerul intre timp si-au bagat p..a, si isi vad linistiti de viata lor, nu au pretentia sa-i plateasca nimeni, si nici benzina nu au nevoie sa le-o plateasca sinucigasul, pentru ca este deja mort, cu toate ca inca nu s-a zdrobit. Si ca oamenii acestia au mai fost milioane de alti "negociatori", care intre timp si ei si-au bagat p...a, si asteapta sa se zdrobeasca nebunul. Si caderea va fi mare !

Salut !
Interesanta poveste...desi cam incalcita.....
Eu acum vreo 35 de ani am "salvat" un sinucigas care statea pe o cazemata, la 2-3 metri de Bega si voia sa se innece....N-am prea negociat....Am pus un cioban - cunoscut cu individul, sa -i distraga atentia - si eu l-am pocnit, l-am incatusat si l-am dus la psihiatrie ( la dezalcoolizare)....Deh!...Militzienii nu ie buni!....Politzistii ie buni!...Ca ie democratzi!.... :lol: :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 28 Mai 2017, 01:40

Salut!

Daca cineva crede ca nu se fac eforturi.....
..."Politia e bolnava si, desi exista leac, nu se importa!
Zilele trecute am vazut in mass-media, poze oripilante cu un sef de la control intern din IGPF, stand in genunchi in fata chestorului Buda, intr-o institutie publica. Ministra a ajuns sa se roage de el sa isi dea demisia.
Azi aflam ca un politist operativ care a fost victima unui accident rutier a fost dat afara, cu concursul sefilor din IPJ Suceava.
Un agent suspectat ca a filmat un gandac la locul de munca, este cercetat disciplinar.
Intr-un IPJ din vestul tarii, un agent care a fotografiat interiorul distrus al unei masini de politie, este acuzat de " incident de securitate" si se incearca cercetarea lui disciplinara.
Structurile de suport conduc ministerul si destinele politiei romane.
Politia operativa ( cea care inseamna politie) nu are structuri proprii care sa o reprezinte in Aparatul Central al MAI si este remunerata mai prost decat structurile de suport.
Asta sa insemne oare " normalitate"?
Asa cum sustine Emil Pascut de multa vreme, politia nu are o cultura care sa inglobeze principii si valori morale sanatoase si nu mai are eroi pozitivi. Exista cultura smecheriei, a relatiilor si pilelor, a traficului de influenta, a promovarii non-valorilor. Trist. Ne vom vindeca vreodata?
Catalin Moldoveanu

tps://www.monitorulsv.ro/Local/2017-05- ... in-sistem-
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE