. O natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie si treaza atat timp cat continua sa fie intrupata de Parlament.
http://evz.ro/ctp-critica-tariceanu-vierme.html
. O natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie si treaza atat timp cat continua sa fie intrupata de Parlament.
feederman scrie:In timp ce beneficiaza de toate avantajele unei societati deschise, adoratorii ramasi fara coordonare ai “soarelui rasare” si ai “ celui pasnic si puternic”, nu mai pot scoate din intunericul constiintei lor decat invective. “Marele balbait si “Mutulica” sunt argumentele supreme ale ale celor educati sa-i urasca pe ceilalti. Jalnici sunt cei ce nu pot intelege semnificatia decentei. Recursul la insulta reprezinta o infirmitate morala si intelectuala, o intoarcere la stadiul initial al fiintei umane.
Ps. Obiectul urii acestor “intelectuali” tocmai s-a balbait in direct si in cea mai corecta limba engleza, pe peluza din fata unei case albe.
dan pescarul scrie:Pot doar să spun că o ducem mai bine acum,
Neafiliatul scrie:Tăriceanu : O natiune isi poate pierde teritoriul, populatia, capitala si armata, dar ramane vie si treaza atat timp cat continua sa fie intrupata de Parlament.
ignatov andrei scrie:dan pescarul scrie:Pot doar să spun că o ducem mai bine acum,
Daca te referi doar la familia si anturajul tau... se explica toate, adica si atitudinea de "vizionar"(mai ales despre trecut)...
dan pescarul scrie:ignatov andrei scrie:dan pescarul scrie:Pot doar să spun că o ducem mai bine acum,
Daca te referi doar la familia si anturajul tau... se explica toate, adica si atitudinea de "vizionar"(mai ales despre trecut)...
Anturajul meu este format din oameni destupați la cap,care au înțeles la timp că trebuie să muncească ,cu capul,nu fizic,pentru a trăi bine.Nu am prieteni care să fie realizați din moșteniri sau politic,că văd că induceți acest mesaj.Iar atitudinea mea despre trecut se bazează pe experiențele avute atît acum cît și în trecut.Se bazează și pe statistici despre PIB,venit pe salariat, structura economiei naționale în comunism și acum. Ca idee,din anturajul meu face parte și cel care a proiectat microprocesorul pt ultimul Iphone,e originar din Buzău,a emigrat în State nu pt că nu era bine plătit aici,tot de o companie americană,ci pentru că nu a mai suportat sistemul de la noi.
Pot doar să spun că o ducem mai bine acum, în condiţiile de acum, decât atunci cînd bogăţiile erau ale tuturor, dar beneficiau de ele doar puţini.Dacă cuiva îi e dor de timpurile cînd venea de la muncă cu ceva şterpelit si se simţea împlinit , eu îi doresc drum bun în Coreea de Nord, nu în China că acolo comunismul e doar de faţadă.Sau în Rusia, că educaţia în care trebuie să existe un ,, tătuc" e la mare cinste și vă retrăiţi tinereţea.
Donbazil scrie:Salut!
Mie-mi place "Domn - Profesor"....Atat horoscopul, dar mai ales "cuvantul de invatatura" care - precede....Am gasit niste randuri "de pus la rana"....Pentru un "nostalgic" ca mine...Eu ma regasesc...Da' daca mai sunt si altii???
Bambucha scrie:Donbazil scrie:Salut!
Mie-mi place "Domn - Profesor"....Atat horoscopul, dar mai ales "cuvantul de invatatura" care - precede....Am gasit niste randuri "de pus la rana"....Pentru un "nostalgic" ca mine...Eu ma regasesc...Da' daca mai sunt si altii???
La padurea de tei unde ma mai duc eu cu stuchii, este un conac de vacanta unde "regretatii" obisnuiau sa vina cu elicopterul. In calea lor era un sat. La vederea lui coana i se adresa conului: "Nicule, cand ii mutam pe viermii astia? " Au avut noroc, inca 2 ani si.... viermii nu ar mai fi fost vazuti.
Pentru aparatul bolsevic cetateanul de rand reprezenta exact ce gandeau conasii!
dan pescarul scrie:Shrek scrie:Zace la gazeta online, ca după ce la scos la iarbă verde pă Mutulica a nost' , uica trompa l-o băgat in coliba ceea albă si in soba ge la drum i-o zas:
- Bah Mutulica, scii ca io mi-s om da biznis adică al' da face money ( nu al' d-o face pe Moni. ...Columbeanu) si ca atare am gangit o afacere de nerefuzat pentru voi, rumânii! Uice, voi ne dati rezervele ge gaz gin Balta ceea neagra iar noi va luam distributia ge energie. Agica stâlpii ge curent si conductele ge gaz. Nu-i ase ca rumanii au sa iasă ge bunăvoie din afacerile cu energie din sud estul Europei?
La care Mutulica a răspuns intr-o engleza impecabilă :
-Ies uico, ies!
Din nefericire sîntem prea mici pt a fi independenţi, iar conducătorii noștri au coloana vertebrală cât viermii. Cînd am vrut să fim independenţi , Ceausescu, am fost puşi la colţ şi omorîţi, morţii revoluţiei, ameninţaţi cu dezmembrarea, apoi jumuliţi la sînge şi dezrădăcinaţi.Probabil că sîntem parte a unei întelegeri,50 de ani jumuliţi de ruşi, apoi alţi 50 de vestici, niciodată nu muncim pentru noi.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori