gabimihai scrie:Frumose familii, dar pacat ca se omoara multa albina la verificari.....
Cand te grabesti se omoara si albine.
O sa ramai surprins cate omoram si noi cand lipim ramele...
gabimihai scrie:Frumose familii, dar pacat ca se omoara multa albina la verificari.....
Angellily scrie: Am fost trimis in america intr-un schimb de experienta, in domeniul apicol. Un an si jumatate am muncit si am invatat cum se face apicultura acolo. Eram apicultori din toate colturile lumii. Cand am revenit in tara, mi sa spus ca diploma si experienta acumulata acolo nu au nici o valoare. Am incercat sa ii explic unui "domn" (nu dau nume pentru ca multi dintre voi il cunosc) felul de cum se face apicultura " peste balta" raspunsul a fost: lasa ba dorene ca eu am scris o carte despre felul de cum se face apicultura in america, acum peste 20 de ani. Ii citisem cartea. Deci. Acel "domn" care nu a pus niciodata piciorul pe pamant american, a scris o carte despre felul de cum se face apicultura in america. Marea tampenie e ca la viata lui a scris mai multe carti nu numai una.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori