Ce ai patit garciulica ... ti a aratat un "formator" destu si acum refulezi pe forum .... ??!!
csaa scrie:Mi-a aratat ma'ta ca e permanent gravida.
Sictir boule. Daca in ultimele doua saptamani ai fi fost langa mine ai fi ajuns sa apreciezi politistii, dar si la o greutate decenta.
Tu esti singurul motiv pentru care regret ca nu am acceptat sa ies la pensie.
csaa scrie:*******, incormatie transmisa-0%; impresii si basini-100%
csaa scrie:incormatie
jonny_it scrie:Anul trecut am fost sa imi schimb permisul, ......
Am un magazin. ........
In prima zi cand a venit un politist nou am luat amenda pentru ca am oferit alcool.......
Sunt si multi politisti ok, dar marea majoritate sunt niste mascarici incompetenti!
csaa scrie:Ca sa iti raspund similar:
Postarea ta e tipica a unui imbecil, incormatie transmisa-0%; impresii si basini-100%
[/quote]Shrek scrie:....
2. Daca ai o " coaja de magazin" la tara, nici nu vreau sa ma gândesc cata marfa al luat de la mall si ai bagat-o in vanzare . Legal s-ar numi olecuta de evaziune , altfel nu ai rezista.- Cel care este fara de prihana sa arunce primul cu piatra.
3. Daca acel nene cu tigla lipsa ar bea pana ii sta limba pluta la...concurență si apoi ar veni la matale sa-ti imburde rafturile ce i-ai spune polițistului chemat la fata locului? Este de vina cel ce l-a îmbătat !
...
csaa scrie:Ca sa iti raspund similar ....
Shrek scrie:...
Nu trebuie sa ii iubesti pe politisti. Nici macar sa ii respecti. Dar unde nu te pricepi, poate ar trebui sa te documente zi inainte sa iti dai cu parerea!
jonny_it scrie:csaa scrie:*******, incormatie transmisa-0%; impresii si basini-100%
Ai caracterizat bine politia romana.![]()
Anul trecut am fost sa imi schimb permisul, pe internet scria ceva, la fata locului m-au pus sa aduc alte acte si cand am rezolvat cu actele in ziua urmatoare mi-au primit doar o parte dintre ele. "Competenta" maxima.
Am un magazin. A fost spart de cateva ori pana acum. Avem sistem de supraveghere + alarma. Cu inregistrari video(fete, numere de inmatriculare, etc) politia nu a facut nimic. Am luat eu o amenda ca nu aveam nu stiu ce fisa completata de catre vanzatoare.
In prima zi cand a venit un politist nou am luat amenda pentru ca am oferit alcool(bere la pet pt acasa, nu este si bar) unei persoane aflate in stare de ebrietate. Culmea este ca persoana respectiva este putin mai cu capul, asa este tot timpul. Cica nu eram la prima abatere... dar totusi era prima lui zi de
Sunt si multi politisti ok, dar marea majoritate sunt niste mascarici incompetenti!
teinegru64 scrie:Am renuntat la masina.Din cauza Nemuritorului de la Crasna
Culmea culmilor....la luat DNAul.Acum nu te mai opreste nici dracul la Crasna
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori