Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Aug 2017, 20:36

Arhivistule, poate stii tu si nu stie universul, dar, ca sa te iau mai simplu, adaptandu'ma la o realitate, spune tu, cunosti ceva mai important in aceasta viata decat proximitatea (termenul este centrifugat adiacent) unei femei?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Arhivistu » 07 Aug 2017, 21:31

Daca nu stie universul cu atat mai putin eu,lumineaza-ne tu,sau esti in bezna?! :roll:
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 10:33

Bine ati ajuns la noi pe forum ...

avem de-a face cu oamenii ... cu bune si cu mai putin bune ... dar ca si-n viata reala tine in primul rand de fiecare dintre noi cum sa gestionam situatiile :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 10:34

Bezna Zorilor scrie:Arhivistule, poate stii tu si nu stie universul, dar, ca sa te iau mai simplu, adaptandu'ma la o realitate, spune tu, cunosti ceva mai important in aceasta viata decat proximitatea (termenul este centrifugat adiacent) unei femei?

hmmm ... ma bag in seama neintrebat ... dar asa ca si fapt divers .... mai in important in viata decat proximitatea unei femei este ... proximitatea mai multor femei :D
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Aug 2017, 21:32

Nu stiu sa zic daca imi pare rau sau daca ma amuza ca niste oameni de aici au inteles ca am intrat pe forum ca sa imi caut fostul iubit. Nu am avut niciodata un iubit apicultor, si citind varii lucruri de pe aci...parca sa zic ca m'as feri.

Cineva mi'a dat o rama si niste siropuri. Oameni deosebiti...unii.

Vreau sa pun o poza si nu stiu daca reusesc.

http://imgur.com/CyKOFSi
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde yuonyuon » 10 Aug 2017, 21:46

Cred ca ai observat ca nu prea se da din casa pe forum , informatii doar strecurate si pe jumatate .... . is multi caini si lumea pastreaza distanta.
Misto poza ! vezi sa nu faci furnici in casa:)))
yuonyuon

Mesajde cristian bh » 10 Aug 2017, 22:18

Bezna Zorilor scrie:Nu stiu sa zic daca imi pare rau sau daca ma amuza ca niste oameni de aici au inteles ca am intrat pe forum ca sa imi caut fostul iubit. Nu am avut niciodata un iubit apicultor, si citind varii lucruri de pe aci...parca sa zic ca m'as feri.

Cineva mi'a dat o rama si niste siropuri. Oameni deosebiti...unii.

Vreau sa pun o poza si nu stiu daca reusesc.

http://imgur.com/CyKOFSi

Sincer,n-as crede ca esti in situatia de a-ti cauta fostul iubit!Sau alt iubit.
Mai degraba inclin sa cred ca ai fi in situatia se a-ti selecta iubit,dar asta nicidecum pe internet!Or poate se practica,...da nu in zona rurala unde cunosti tot pe o raza de 50 km,
Sunt si apicultori frumosi,...si cu oleaca de realizare din apicultura,....ex,...colegul nostru care e absent de oleaca de vreme,MB,...din Bals, :lol: daca-ti spune ceva brendul asta,ti l-am dat exemplu fiindca e insurat si clar ca nu te intereseaza asa ceva,doar ca zic in sinea mea ca n-o ramane el singurul cu calificativul asta!
ps,...nu pot uita nicicum brava invitatie a consateanului dumitale(la ora asta nu-mi vine altfel sa-i spui)la o cafa la ciurca! :lol:
E de pus in rama la pastrare !
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde lucky5strike » 10 Aug 2017, 22:50

Bezna Zorilor scrie:http://imgur.com/CyKOFSi

Place ce vad. Esti reala! A urmat descapacirea in dinti, probabil.

Dar cum sta treaba cu blackberry wine producer???

:P
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Aug 2017, 23:33

Blackberry wine producer la curte la TR, in orasu' lu' Dracnea, nu la capitala. :D
Bezna Zorilor

Mesajde lucky5strike » 11 Aug 2017, 00:44

Bezna Zorilor scrie:Nu cred ca m'au atras vreodata oamenii normali, dar forumurile gazduiesc, Dumnezeu stie, atatia oameni cu tiglele sarite.

Oo, dar asta trebuie inregistrata, ca e totala !! Pregateste-te sa-ti sara si tie tiglele la un moment dat... :lol: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 11 Aug 2017, 00:48

in ce ... relatie esti cu albinele..., daca nu-s indiscret? :D
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Aug 2017, 00:57

In nicio relatie. Dar am o poza intr'o stupina, de toamna trecuta, daca trebuie sa imi fac loc pe forumu'asta cu dovada. :mrgreen:
Bezna Zorilor

Mesajde lucky5strike » 11 Aug 2017, 01:01

Cu albinutele doar permisu'i sfant... dar pt. o vreme merge si cu dovada... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Aug 2017, 01:12

Maaa, tu vrei sa ma faci sa pun niste poze. Asa si Lu', ca cica sa pun melodii pe VRS. :D

Acaparator asa...
Fişiere ataşate
albine.jpg
Bezna Zorilor

Mesajde gica.mosu » 11 Aug 2017, 08:40

.....Fruuumoasaaaa,sexi si digraba acasa...pacat ca e intuneric(sub masca) :) ...Bun venit in "GASCA"... :idea: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 11:28

ce bine te integrezi in peisaj, si ce fotograf inspirat a facut poza .... a stiut sa evite prinderea in cadru' a "umblatoarei"
balegar pe degetele de la picioare se gaseste?
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?