Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Aug 2017, 12:15

Nu mai pune si tu atatea inrebari, ca orice ai face...nu iesim la cafeaua aia. Trebuie sa te multumesti cu imaginatia, dar vad ca nu te ajuta.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 12:30

Bezna Zorilor scrie:Nu mai pune si tu atatea inrebari, ca orice ai face...nu iesim la cafeaua aia. Trebuie sa te multumesti cu imaginatia, dar vad ca nu te ajuta.

multumesc de sfat ... ma consolez ca raman cu banii :D ajung pentru o punga de seminte
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Aug 2017, 12:53

Mah, Fat Frumosule cazut din tei si cu gatu' rupt, am impresia ca tu nu ai oglinda acasa si te uiti in baltoaca, ca ratele. Da' poate te zgarcesti la oglinzi cum te zgarcesti la cafele, atat de tare ca nu ti'ar da mana sa cumperi si tu una de la tigani, chiar si din aceea care deformeaza umpic. In orice caz, cand faci rost de ea, poate iti da cineva de pomana, sa o asezi cu fata la tine, si nu cu spatele, pentru a nu te afla in vreo eroare. O curiozitate, daca imi permiti, standardele tale la femei se opresc la alea care isi pun pe feisbuc poze in chiloti la plaja? Eu nu fac parte dintre ele si oricum pui intrebarile despre umblatoare si gainatz in categoria de femei nepotrivita pentru tine, asa ca muta'ti nasu' mai jos, acolo unde ajungi.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 14:12

of .... Ileana Cosanzeana ce-mi esti tu ...

oglinzi am ... si-acasa si in masina ... si la servici, cred ca am una si-n geanta ptr laptop :D ... dar nu obisnuiesc sa privesc in ele

fac parte din categoria celor care nu dau mai deloc atentie propriului aspect ... dar sa stii ca pe pagina de prezentare gasesti poze "relevante" ... asta daca nu ai scormonit deja pe acolo.

In ceea ce priveste relatiile cu alti oamenii (inclusiv femei) eu nu am "standarde", consider o desconsiderare crasa incadrarea oricarei persoane in orice forma de ... standard ... dar ca sa stii apreciez si chilotii si plaja :D

Imi cer scuze daca prin postarile mele tu ai inteles ca m-ar pasiona si altceva decat interactiunea stric platonica cu un user interesant al acestui forum .... de-a lungul anilor am "impartasit" cafea cu multii dintre colegii ... oricata deschidere as avea te asigur ca nu e suficienta pentru toti.

zi frumoasa
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 16 Aug 2017, 14:35

Cristian IONITA scrie:...
fac parte din categoria celor care nu dau mai deloc atentie propriului aspect ......

As completa spunand ca nu da atentie nici propriei educatii, nici logicii, nici bunului simt. In rest e baiat bun!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 14:41

uite unde-mi erau laudatorii

:mrgreen:
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Aug 2017, 15:15

Nu exista asa ceva, dar ce sa mai zici si tu! Matale ai niste probleme, dar e sub mine sa stau sa ti le explic, ca nu ma platesti. Hai tzuc tzuc.

P.S. Intre un barbat frumos si un barbat destept, femeia il va alege intotdeauna pe cel frumos...pentru ca gena dicteaza. Bunatatea, crestinatatea, morala, vin intotdeauna in compensare (in cazul uratilor si / sau odata cu saracia). Foarte putini sunt aceia care sunt si frumosi, si destepti, si morali. Matale nu esti nici frumos, nici destept, nici caracter nu ai. Nu m'am uitat prin poze, ca se vede dupa cum scrii. Asa ca ia'ti adio de la a argumenta ceva ce nu se sustine. Esti doar obositor.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 16 Aug 2017, 15:38

Bezna Zorilor scrie:
P.S. Intre un barbat frumos si un barbat destept, femeia il va alege intotdeauna pe cel frumos...pentru ca gena dicteaza.

Intre un barbat frumos si un barbat destept,femeia de obicei il alege pe cel ..............cu bani. ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 16:07

Bezna Zorilor scrie: ...

P.S. Intre un barbat frumos si un barbat destept, femeia il va alege intotdeauna pe cel frumos...pentru ca gena dicteaza. Bunatatea, crestinatatea, morala, vin intotdeauna in compensare (in cazul uratilor si / sau odata cu saracia). Foarte putini sunt aceia care sunt si frumosi, si destepti, si morali. ....

:D

barbatii nu sunt taman domeniul forte de expertiza, dar asa urat, badalau si cu carente de caracter cum recunosc a fi ... te rog permite-mi sa afirm ca habar nu ai despre ce vorbesti :D .

Majoritatea barbatilor urati sunt casatoriti ... oamenii (indiferent ca sunt barbati sau femei) mai ipocritri decat "religiosii" cu greu se gasesc.

PS: sa intelegem ca ai probleme cu somnul? ca altfel chiar nu-mi explic de ce insisti in a discuta cu mine ... eu fiind "obositor" :mrgreen:
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Aug 2017, 16:12

Ma bucur ca ai venit numai si numai cu argumente demne de luat in seama si pe care le sustii cu adevaruri desprinse din istoria umanitatii, a universului intreg. Conform "logicii" de care dispui, urmata de "habar nu ai", cred ca confuzi un forum cu un ospiciu. Esti pierdere de vreme si un caz pierdut. Slava domnului ca oamenii normali nu sunt ca tine, altfel ospiciile ar fi doar spatii de dormit pentru oameni fara casa si pentru fumat o tigara...in curte.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 16:15

Bezna Zorilor scrie: ... Slava domnului ca oamenii normali nu sunt ca tine ....

multumesc foarte mult .... este cel mai bun compliment primit pana acum

PS: ai tot adus in discutie "ospiciul" ... despre asta stii din experienta sau tot din cartii/discutii pe forumuri, la fel cum stii despre sex :D ?
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Aug 2017, 16:24

Daca nu sunt interesata de cafele ieftine de la BARBATI ca tine nu inseamna ca tocmai tu esti in masura sa faci o regula in ceea ce ma priveste. Du'te mah, da'ti doo capace singur. :lol: Ciao!
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 16 Aug 2017, 16:41

Ceva imi spune ca muraturile iti ies dea dreptul magnifice. :P
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Cristian IONITA » 16 Aug 2017, 16:55

Bezna Zorilor scrie:Daca nu sunt interesata de cafele ieftine de la BARBATI ca tine nu inseamna ca tocmai tu esti in masura sa faci o regula in ceea ce ma priveste. Du'te mah, da'ti doo capace singur. :lol: Ciao!

La cafea te-am invitat ... ma recunosc vinovat, dar ... "reguli" nu am facut pentru nimeni si niciodata

Te rog studiaza un pic https://dexonline.ro/definitie/paranoia ... apoi ne spui cate din descriere se potrivesc si la tine :D

Limbajul de mahala te prinde de minune ... este ca la ten esti asa ... mai natural bronzata?
Cristian IONITA

Mesajde State » 16 Aug 2017, 23:45

Beznea, fii antena:

O baba și-a văruit casa. A doua zi dimineață, la ora 7, se trezește cu o alta baba în casă. O întreabă: Ce faci fa aici la mine in casa? Ete, am venit să văd si eu cum ai varuit, doar nu te-oi supara acuma..
(Caz real)

Așa și cu tine. Intri pe gaura cheii, zgândări câinii, incepi cu aroganță maximă, continui cu catalogările că ăla e prost, altul e nebun, pe celălalt nu-l duce mintea, stuparii sunt boșorogi, n-au dinți în gură, etc. În schimb, tu ești miezu' din dodoasca. Tu luminezi Pământul.

Serios întreb: chiar ți-a cerut cineva părerea despre cineva anume? Te-ai simțit cumva invitata la catalogări și pus etichete? Ai impresia că "ăștia" de pe STUPARITUL n-au altceva mai bun de făcut?
Hai să-ți zic doua chestii:
1. Pentru unii, apicultura este o meserie din care-și hrănesc familia. Forumul reprezinta o sursa de informare în primul rând. Îi doare pe ei în lupa de bezna minții.
2. Unii dintre "boșorogii fără dinți în gură" trăiesc mult mai bine, aici în Romania, decât alții care din lipsa de inteligență s-au cărat pe alte meleaguri. Poți înțelege asta?

Nu te chinui să-mi răspunzi printr-o fraza cat juma' de biblie. Încearcă să-ți răspunzi ție și să înțelegi ce ți-am scris. Te poți considera un pic in plus pentru timpul meu, deci mă doare-n patine de tine. Ura și la gară
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Aug 2017, 00:01

Faptul ca te'ai deranjat sa scrii un mesaj artagos spune multe, cand ai fi putut foarte bine sa iti vezi de treaba. Era de asteptat sa apara niste avocati ai forumului, preocupati de adevar si moralitate. Un fel de tzuca pantzuca, ca fara ei nu se poate. Asa si tu. Bai, eu pot asa, dar daca nu tii pasul nu ma supar. Auzi, hai stii cum facem? Deschide o controversa si cheama'ma acolo, ma jur ca vin, dar musai sa ai o lista in spate cu semnaturile celor pe care ii reprezinti si te'au platit avocat. Ah stai, tu o faci dintr'un spirit de moralitate... Daca imi amintesc bine, sunt pe niste categorii unde nu influentez cu nimic conversatiile despre dieta la albine pe timp de canicula.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?