Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde petru71 » 17 Aug 2017, 01:11

Bezna Zorilor scrie:[...]... ai fi putut foarte bine sa iti vezi de treaba.
Era de asteptat sa apara niste avocati ai forumului, preocupati de adevar si moralitate. Un fel de tzuca pantzuca, ...[...]
Ah stai, tu o faci dintr'un spirit de moralitate...

Auzi Bezno, la gramatica stai bine.
Prea bine ca sa fi blonda.
Totusi, esti prea aroganta pentru ce diger eu in mod obisnuit...
Presupun ca aroganta a fost ideea de plecare... :mrgreen:
(a nu se intelege ca C.I-ul e pe val. Dimpotriva, dupa mine, e pasta). Decenta ma obliga sa ma opresc aici (omul e banat).
Permite-mi o mica sugestie...citeste-i ceva mai mult pe cei carora le sari la beregata. E posibil sa-ti modifici abordarea...
Ma gandeam sa-ti pun cateva link-uri pe topicul cu filme, da' te-ai slobozit in scaldatoare...(recent).
Hai sa vedem ce-ti mai debiteaza sinapsele (poate te punde dracu' si pomenesti de misoginism).
Ciao ? Tzuc ?? Etc.
Really ?
Hai ca poti mai bine.

P.S. De ce te-ai apucat tu sa vorbesti de moralitate ??
Cine esti tu ca sa te apuci sa judeci ? Ca cam asta faci prin zona...
petru71

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Aug 2017, 01:56

Daca atat ai inteles tu din tot ce am scris...e clar ca nu trebuie sa scriu prea mult...doar asa pentru ca'mi place sa ma citesc scriind. Spun asta pentru ca vad ca esti versat doar in ceea ce priveste subiectele cu blonde si misoginism. Uite, eu cred ca poti mai mult...ma gandesc asa...sa merg pe incredere.

Eu n'am intrat aici nici sa'mi fac prieteni, dar nici sa'mi fac dusmani. Se pare, insa, ca e o problema cand o femeie scrie niste chestii.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde csaa » 17 Aug 2017, 11:51

Domnisoara scrieti ce doriti dumneavoastra, numai sa nu jigniti. Daca afirmatiile sunt argumentate, sunt de bun simt si au relevanta in economia discutiei.....liber la postari.
O zi frumoasa sa aveti!
csaa

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Aug 2017, 15:22

Si...Petrule, daca vrei sa postezi ceva dincolo, eu te incurajez sa o faci, caci nu se premiaza incercarile si anularile din nust ce motive, ci doar reusitele. ;) Eu doar am deschis topicul, nu e sufrageria mea si nu e ca si cum, daca postezi, imi faci mie un favor. Hai, salutari! :mrgreen:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 17 Aug 2017, 19:52

Luceafaru' remixat!
De ceva vreme, din bezna zorilor a răsărit un talent autentic in mânuirea condeiului, care ne îndeamnă se folosim cu masura progamele de cotaiala, pardon, de fitnes, sa ne punem dantura si mai ales sa mai citim fo carte ca ne-am cam ramolit. Citind printre randuri " operele" distinsei doamne, constatam ca povestea de viata a dansei este o punere in scena, a Luceafărului. Asadar, după ce l-a rugat pe LUpul albinelor sa coboare pe-o rana, sa-i poate mângâia blana, Catalina noastra a constată ca aceste ramane ...lemn acolo-n ceru' lui , la Brussel. Asa ca a organizat un casting pentru rolu' de Catalin. Primu' candidat, State. Un " interlop" cu palma grea si bratu' tatuat, care a trimis-o repede la plimbare pe Catalina, nefiind interesat de rol. Al doilea candidat, care s-a arătat interesat de rol, doar pentru ca in viata de zi cu zi este un paj , Costi Ioniță. Doar că, la scurt timp după depunerea cv, tantimama lu' Ioniță, a marcat repede teritoriul, postand burta " sexi" a sotului ei, dar si cum arată o față ( Da ramă ) zgariata cu destele pe care poartă saibele. Si tocmai cand sa bag si io cv-ul meu, sperand sa prind un loc pe craca, apare din senin cavaleria ardeleneasca : C-bh si P-71! Amu, io n-am sarmu' lu C-bh ( Catalina, vezi ca asta te face din vorbe de o sa-ti pice plombele , trecandu-te iut' in randul" gurilor stirbe") si nici cultura muzicala a lu'P-71, ( doar' t-am zas mai jos), asa ca mai stau si cuget : Oare o sa pice LU pana la urma sau castiga Cătălin?
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Aug 2017, 20:50

Pentru Petru si State care parca au scris amandoi acelasi mesaj, dar de doua ori,

Aroganta nu este un punct de plecare, ci este rezultatul felului in care sunt. Si nu as numi'o aroganta. Aroganta este felul in care o percepeti voi, de la nivelul de unde va uitati.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 17 Aug 2017, 23:24

Cu ardeleanu trebuie un ptic de rabdare apai don'soara cine stie daca are.Doara noi auzim bancu joia in targ si radem duminica in biserica cand ii slujba mai in toi. :lol:
Mo-ntrebat nevasta ca ce tat stau noaptea pa internet,si nu ma culc ...si i-am zis ca-i aflu o reteta buna de muraturi,pa Tinder,si m-o zis ca bine, :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde lucky5strike » 17 Aug 2017, 23:56

Bi-Zi, da' ce faci tu pe aici, ravagii?? Uite mai jos provocare pt. sevaletul tau... :P

E din "concediul" meu, vreau sa o impart cu tine si cu baietii care listeaza cu foc (din ce vad, unul e deja la fund cu piatra de gat pe o vreme... :roll: ... grija, bai!!!)

Intrebare pentru baieti: ia sa vedem, care le are si stie ce floare e aia, ca zornaiau albinele prin ea din greu...

Fac pariu c-o fermecati pe... Zory... ;)
Fişiere ataşate
20170812_085500.jpg
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bezna Zorilor » 18 Aug 2017, 17:20

As zice ca'i coada soricelului daca nu ar semana mai bine cu cucuta. :D :D
Bezna Zorilor

Mesajde MyBees » 18 Aug 2017, 19:07

lucky5strike scrie:Intrebare pentru baieti

Sa ma scuze baietii ca intervin...

Pare ca este o "Knautia arvensis". Ii zice "muscata dracului" :)
Da, e melifera si foarte intalnita acum catre sfarsit de vara. Pe la mine am intalnit 3 varietati de culoare - alba, movul asta mai deschis(sau roz, ce-o fi...) si un mov mai inchis...

Uite una mai sexy aici, care ne permite sa vedem mai multe detalii. Daca seamana cu ce tii tu in mana, asta e.

Imagine
knautia arvensis by My Bees, on Flickr
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde danmirea » 19 Aug 2017, 01:13

@ Shrek - cred ca tu ai fost primul pretendent. Chiar ma uitam curios pe postul de mai sus, dar nu ti-am gasit numele, ai uitat ca ai fost primul ce a scris aici :)

Am citit aproape toate cele 4 pagini...concluzia:---------

La sfarsit mi-am adus aminte ca domnisoara ajuta oameni, doar pentru ca poate si altii nu o fac.
In fiecare an am nevoie de ajutor si nu gasesc nici un samaritean, ii rog cu bani si degeaba.

Asadar, in final, te rog ca in primavara sa ma ajuti la extras, cea mai mare nevoie fiind in luna mai - extractia de rapita si salcam.

PS : Te rog sa ma ajuti...pentru ca poti!
danmirea

Mesajde Shrek » 19 Aug 2017, 01:33

[quote="danmirea"
PS : Te rog sa ma ajuti...pentru ca poti![/quote]
Daca ma rogi pe mine, iti spun d-acum ca nu poci! In lunile alea am programare la doctor sa-mi pun dantura!
Da' vaz de la un timp ca s-a mai îndulcit tonu'! Mai o floare, mai o oferta de job......O fi din cauza ....castingului?!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Aug 2017, 12:56

Baieti, va multumesc pentru atentia acordata, da' vedeti sa nu va moara albinele in timpu' asta. Mi se pare asa...ca va tin din treaba si nici voi nu ziceti nimica... :mrgreen:
Bezna Zorilor

Mesajde Arhivistu » 19 Aug 2017, 20:32

Multi te citesc din plictiseala(ca si mine),crezi ca apicultorul nu.si face treaba ca scrii tu pe aici?..nu.ti da filme ca te baga cineva in seama...seara,ce sa si facem,mai vedem,printre altele ce scrii si tu ;) seara de vis
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde cristian bh » 19 Aug 2017, 21:08

Arhivistu scrie:Multi te citesc din plictiseala(ca si mine),crezi ca apicultorul nu.si face treaba ca scrii tu pe aici?..nu.ti da filme ca te baga cineva in seama...seara,ce sa si facem,mai vedem,printre altele ce scrii si tu ;) seara de vis

Mai du toporu la ascutit,...ca e tomp rau. ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Aug 2017, 22:40

Arhivistule, important e ca tu ma citesti pe mine si nu io pe tine. La asta cu filmele, am o vorba - du'te, mah, cu caprele!

"de plictiseala" are doua variante, ambele proaste pentru tine - ori n'ai altceva mai bun de facut, ori eu sunt importanta.

Sunt importanta! :mrgreen:

Hai, te'am pupat.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?