de Bezna Zorilor » 28 Aug 2017, 22:44
La care postari te referi? Astea sau ale feisbucului? Razbeste...ceva sinceritate, nu ca alti oameni ar fi diferiti, dar mie nu mi se pare o problema sa fii / arati ceea ce esti. Anul asta nu m'a suparat nimeni, poate cateva false prietene cam prostovane. Anul trecut nu m'a suparat nimeni mai mult decat un bun prieten, intamplator apicultor, si genul ala de om caruia nu poti sa ii faci o mizerie ca se uita la tine de sus, dezamagit si gen "doar atat poti", asa ca tot ce am putut sa fac a fost sa ii sparlesc cateva borcane de miere pe care nici macar nu le'am oprit pentru mine, fiind foarte grabita si suparata, le'am dat la niste copii pe strada.
Shrek, tu vrei sa vorbesti despre lucruri mai sfinte cu mine, sa afli de ce n'am inca verigheta. Uite ca n'am pentru ca nu ma grabesc sa am sau sa oficializez. Ce faci cu verigheta si cu actele, te iubesti mai tare? Te tin astea legat/a? Eu nu cred. Suparata nu sunt, sunt poate umpic introvertita si de aceea sunt mai onesta pe internet. Eu as deschide totusi un topic mai tabu, inspirata fiind de Mircea_63 in opozitie cu aceia care isi scot adoratele neveste la inaintare.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.