Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde mellis » 19 Oct 2017, 00:51

ioanpuiu scrie:Dragă poliţistule,
grija ta pentru noi, şoferii, e lăudabilă dar pe jumătate tardivă.
Ea trebuia să înceapă la examinarea auto, la acordarea dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Ştim amîndoi ... şi eu şi tu, poliţistule, cum s-a procedat de-a lungul timpului, aşa că nu mai intru în detalii.

Dragilor - am fost lovit de masina pe trecerea de pietoni - pe verde si purtat pe capota...stiu cum este...
In Belgia am auzit recent ca politistii ce au prins conducatorii auto conducand cu viteza, le-au dat ocazia sa scape de amenda si permis - daca stau de vorba cu parintii unui copil omorat de o masina ce conducea cu viteza...
nu toti au acceptat - si din cei ce au acceptat - cred ca unii au inteles cate ceva...
Sanatace buna!
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Donbazil » 21 Oct 2017, 23:55

Salut! :idea: :idea: :idea:

Daniela Gafei
6 ore ·
Cât câştigă aproximativ un polițist german:
- până în trei ani de experiență: 2.700 €/ lună
- între trei şi nouă ani de experiență: 3.800 €/lună
- peste nouă ani de experiență: de la 5.000€/lună în sus, până la zeci de mii de euro (funcție de realizările şi gradele lui).
La toate gradele de salarizare de mai sus, se adaugă bonusuri, premii, bonuri de benzină "no limit", o vacanță asigurată anual, etc, etc.
Personal nu mi se pare destul ținând cont de riscurile la care sunt expuşi permanent, de munca extremă şi titanică, de orele suplimentare pe care le fac, de taxele pe care le plătesc, etc.
E o muncă inumană să fii polițist în Germania.
----------------------------------------------
http://www.oeffentlichen-dienst.de/…/beschaeftigte-polizei.…
Donbazil

Mesajde MIHAI BALS » 21 Oct 2017, 23:56

Donbazil scrie:Salut! :idea: :idea: :idea:

Daniela Gafei
6 ore ·
Cât câştigă aproximativ un polițist german:
- până în trei ani de experiență: 2.700 €/ lună
- între trei şi nouă ani de experiență: 3.800 €/lună
- peste nouă ani de experiență: de la 5.000€/lună în sus, până la zeci de mii de euro (funcție de realizările şi gradele lui).
La toate gradele de salarizare de mai sus, se adaugă bonusuri, premii, bonuri de benzină "no limit", o vacanță asigurată anual, etc, etc.
Personal nu mi se pare destul ținând cont de riscurile la care sunt expuşi permanent, de munca extremă şi titanică, de orele suplimentare pe care le fac, de taxele pe care le plătesc, etc.
E o muncă inumană să fii polițist în Germania.
----------------------------------------------
http://www.oeffentlichen-dienst.de/…/beschaeftigte-polizei.…

bazile,dai 1 BR?
MIHAI BALS

Mesajde Donbazil » 22 Oct 2017, 00:18

Salut!

Mihai, tu stii ca eu cunosc doar limba romana asa ca nu pricep ce-ai vrut sa scrii ...." 1 BR" ?????.... :shock: :o
Amenda, - o uiaga cu vin d'ala bun, cand vin la Craiova.... :idea: :lol:
Dar revenind la politie, n-am reusit sa aflu, tu personal ai simpatie sau antipatie?....Ai vreun prieten sau numai dusmani, ori iti sunt indiferenti?.... :?:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 22 Oct 2017, 00:20

Salut!

Politistii au umor
5 ore ·
Mi-ar plăcea să văd astfel de mesaje adresate și M.A.I. sau Poliției Române într-o zi. Nu mă consider buricul pământului sau deținătorul adevărului absolut. Și nici nu sunt concurența nimănui. Nu este de ajuns să imiți pe cineva, este mult mai important să fii cineva. Să te identifici cu propria originalitate, dacă nu ai puterea să-ți consideri un coleg, partener și nu ”dușman, concurență, etc.” Nu vreau să iau locul nimănui, nici măcar nu-mi place să locuiesc în București. Eu sunt mai fraier, îmi place să prind hoți. Îmi place să-mi sune noaptea telefonul când un bătrân este tâlhărit în miez de noapte și să am satisfacția prinderii tâlharilor, dar mai ales să văd bătrânul ăla mulțumit că i-am redat speranța și încrederea în polițiști.
Fotografia postată de Politistii au umor.
Fişiere ataşate
22730188_1468634566589681_5152270743939390816_n.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 22 Oct 2017, 00:28

Salut!
Fişiere ataşate
22528437_178010972775729_164318427695892143_n.jpg
Donbazil

Mesajde cantemir » 23 Oct 2017, 17:56

Permisul meu expira pe 26.10.2017.
Am dosarul complet inca din 10.10.2017.
Programare online, pentru preschimbare pe 05.12.2017. Copie de pe programare atasata la dosar.
In intervalul asta, eu mai pot conduce? Ca daca nu, e penala!
Culmea, dosarul e la mine, ca nu l-au primit!

Nu mai vreau trimiteri la "relatii cu clientii". Va rog! La Politia Ploiesti se vorbeste o alta limba, decat romana!
cantemir

Mesajde csaa » 23 Oct 2017, 20:58

cantemir scrie:Permisul meu expira pe 26.10.2017.
Am dosarul complet inca din 10.10.2017.
Programare online, pentru preschimbare pe 05.12.2017. Copie de pe programare atasata la dosar.
In intervalul asta, eu mai pot conduce? Ca daca nu, e penala!
Culmea, dosarul e la mine, ca nu l-au primit!

Nu mai vreau trimiteri la "relatii cu clientii". Va rog! La Politia Ploiesti se vorbeste o alta limba, decat romana!

Foarte ciudat! Eu m-am dus cu dosarul (e drept la Calarasi) si mi-am depus dosarul in aceiasi zi (poze, fise,etc).

Daca sofezi in perioada cat ai permisul expirat risti, cel mult, o amenda contraventionala. Nu cred ca e cineva atat de....strict sa te amendeze daca faci dovada ca ai progamare pentru schimbarea permisului.

PS - se impune o corectie: Eliberarea permiselor de conducere (carti de identitate, inmatriculari, pasapoarte) se face de un serviciu public comunitar aflat in subordinea PREFECTURII. Nu are nici o legatura cu Politia.
csaa

Mesajde cantemir » 23 Oct 2017, 21:44

PS - se impune o corectie: Eliberarea permiselor de conducere (carti de identitate, inmatriculari, pasapoarte) se face de un serviciu public comunitar aflat in subordinea PREFECTURII. Nu are nici o legatura cu Politia.

Corectia e... corecta!
Site-ul e al prefecturii, subordinea e tot a prefecturii, dar tot la politie se ajunge.
Adica tot pe strada Vasile Lupu, aia cu acces interzis din ambele sensuri, unde era militia judeteana... etc.
Acu, doar trebuie sa urci la etajul doi si sa mori axfisiat acolo, in multime, ca sa-ti spuna tot un politist dupa o ora si ceva: ASTEPTATI!

Astept eu. Dar totodata, consider ca expirarea datei pe cartonasul roz nu inseamna automat si suspendarea dreptului meu de a conduce autovehicule, din cauze birocratice si independente de vointa mea.

Eiii, cum explic eu asta, agentului de la rutiera?
cantemir

Mesajde csaa » 23 Oct 2017, 21:53

Nu stiu. Pentru mine, ca prahovean prin nastere si radacini, e dureros sa aflu despre o astfel de brambureala.
csaa

Mesajde cantemir » 23 Oct 2017, 21:58

Nu scrie nicaieri, dar ma bazez pe copia de la programarea online. Sper si eu, ce sa mai zic?

PS Incercati o simulare!
cantemir

Mesajde Donbazil » 23 Oct 2017, 22:11

Salut!

:idea: :idea: :idea:

Politistii au umor
18 minute ·
Să fii polițist în România a devenit al dracului de greu. Oamenii se așteaptă să arăți ca Arnold Schwarzenegger, să fii îmbrăcat de Cătălin Botezatu, să te bați cu infractorii ca Bruce Lee, să ai cunoștințele colegilor din Forţele Speciale ale Poliţiei Române, eventual să poți face ceea ce fac Superman, Spiderman, Batman la un loc. Şi toate astea fără să-ți şifonezi uniforma. Ba mai mult, trebuie să ai capacități extrasenzoriale şi să ghicești ce vrea fiecare sau să te teleportezi în orice loc, în funcție de nevoile cetățenilor. Cum, nu ştiați că putem? Putem să fim cel mai bun avocat, procuror, judecător la un loc.
Tu trebuie să ai răspunsurile la toate problemele oamenilor şi trebuie să iei decizii pentru care magistrații gândesc ani de zile. De asemenea trebuie să fii şi cel mai bun magician de pe fața pământului. Dacă ți se strică mașina de serviciu, trebuie să faci o magie şi să-l suni pe prietenul tău mecanic care să o repare într-un timp record. Dacă ai 5 litri de benzină în rezervor, trebuie să faci o magie şi să mai poți merge cu ea încă 300 de km. Magie trebuie să faci şi când trebuie să schimbi cauciucurile sau să speli mașina. Bați din baghetă şi hop, se rezolvă singure problemele! Cele mai tari nr. de magie le face un polițist atunci când fără să vadă de la magazie în viața lui vreo coală de hârtie, vreun calculator, imprimantă sau alte asemenea obiecte, rezolvă sute de dosare, trimițând sute de infractori la "facultate".
Ca polițist nu ai voie să te enervezi când ți se spune "du-te-n p_ _ _a mă--tii" şi nici când îți spune unul cu 2 clase (făcute la fără frecvență) care "munceşte" prin afară, "vezi bă' că eu îți plătesc salariul". Ca polițist trebuie să zâmbești mereu şi să fii în viziunea oamenilor un "şpăgar, un burtos, un milițian", pentru că așa vor oamenii să fii. În caz că ești altfel, se supără opinia publică învățată cu miticii "garcea", despre care obișnuiau să râdă la emisiunile de "umor" pentru oameni "inteligenți". Este frumos în poliție. Dacă ai îmbrăcat uniforma asta nu mai ești vecinul sau domnul Dan, ești "nu-l ştii vecină, e ăla care lucrează la poliție". Cu cât rămâi cu mai putini prieteni, cu atât mai repede realizezi că societatea este setată pe ştirile "breching nius". "Băi vecine, am văzut ieri la televizor, un polițist l-a împușcat pe unul prins la furat. Foarte urât! Dar nu putea domnule să-l atenționeze să nu mai fure?!" Wtf? Serios? Adică ce să facem? Să plantăm niște indicatoare rutiere prin pădure "atenție, nu furați, puteți fi împușcat"?
Suntem o societate bolnavă. Bolnavă după senzațional. Iar mass media ştie să speculeze naivitatea unei societăți bolnave după lucruri negative. Dacă sunt şi polițiști, cu atât mai bine. Aşa ne mai răcorim. Mai înjurăm un milițian pentru că pus mâna pe pistol şi a tras. A tras într-un hoț care poate a furat mult mai mult decât oricine. Nu contează că polițistul ăla e măcinat de remușcări. Cel mai bine să-l judecăm pe Facebook. Să ne răcorim şi noi. "Fir-ați ai dracului de milițieni"! :!: :?:
Donbazil

Mesajde cristian bh » 23 Oct 2017, 22:14

Nu ma bag sa interpretez legi,..dar preschimbarea permisului nu presupune un nou examen,...deci daca sistemul impune programare n-ar avea de ce sa iti faci griji,cu programarea inainte de data expirarii ...iar o eventuala amenda,...o rezolva judecatoria arondata,...
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cantemir » 23 Oct 2017, 22:34

cristian bh scrie:Nu ma bag sa interpretez legi,..dar preschimbarea permisului nu presupune un nou examen....

Asta mi-ar mai trebui!
Jur in fata natiunii: In conditiile actuale, examenul la sala nu-l voi mai lua cat voi trai!
cantemir

Mesajde csaa » 24 Oct 2017, 10:07

cantemir scrie:
cristian bh scrie:Nu ma bag sa interpretez legi,..dar preschimbarea permisului nu presupune un nou examen....

Asta mi-ar mai trebui!
Jur in fata natiunii: In conditiile actuale, examenul la sala nu-l voi mai lua cat voi trai!

EEEEEE!!! Nu e asa greu. Doar daca nu ai dat examenul la Pitesti.
csaa

Mesajde Donbazil » 24 Oct 2017, 19:18

Salut!

Dragă poliţistule, să nu tragi în hoţi!

http://reper24.ro/draga-politistule-sa-nu-tragi-hoti/
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE