mircea scrie:Sincera, generoasa, idealista .....si la fel de atipica in relatia cu semenii.
Lucrul asta il stie cel mai bine LU`, pentru ca la randul lui si el este un om sincer si generos .
Bezna Zorilor scrie:Te SaLU, mircea, (ma bucur sa vad scriind un sovinist la fel ca mine care, pentru faptul ca a intrat pe alocuri sa ma sustina, probabil ca si'a luat si el niste stropi din urina lupeasca care...ne'a atins pana la urma pe toti cei care am incercat sa promovam marxism leninismul in zilele noastre; sunt curioasa cum se raporteaza LU' acum la noi toti, desi m'a acuzat doar pe mine ca am adus panica)
Bezna Zorilor scrie:Si pentru ca in lupta pentru sensibilitate, subiectivism, uitam sau...pur si simplu se face ca nu bagam nasul in filosofie si logica, si raspundem numai la ce vrem noi, am sa reiau mai apasat problema de care sufera oamenii in general - lipsa logicii, pentru ca nu poti sa iei in pix istoria de la Hristos incoace sau si dinaintea lui, numai prin experienta personala...tare brav tre' sa te crezi...Eu cel putin, dintr'o anumita rezerva si decenta, incerc sa inteleg lumea asa cum este ea.
Bezna Zorilor scrie:Imi pare rau sa dezamagesc retina lupeasca, se spune ca femeile sunt atragatoare atunci cand sunt naive, neajutorate, usor sarace cu duhul, inocente, dar nu ma numar printre ele.
Bezna Zorilor scrie:A face haz de necaz doar asa...de'amoru' artei...contine o doza de frivol, care pe mine nu ma caracterizeaza, fiind inclinata spre profunzime (stiu, nu se intalneste la femei), atentie, ca e pericol mare!
Bezna Zorilor scrie:Uite, nu sunt sigura ce se va manca pana de sarbatori si mai ales atunci. Imi este teama ca unii vor ramane nemancati, cu burta lipita de spinare, sau vor rontai niste saleuri...culmea...vegane, adica fara untura. Cat despre tine, mircea, sunt convinsa ca o vei scoate la capat, iti vei arunca niste pesti in tigaie. Eu s'ar putea sa mananc o pulpa din spate, rumenita si condimentata bine, iar coada o voi pune la ciorba. S'ar putea sa am parte si de ceva delicatese...stii tu..."smochinele".
Bezna Zorilor scrie:Te SaLU, mircea, (ma bucur sa vad scriind un sovinist la fel ca mine ...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori