mircea scrie:Pai cum altfel sa-mi explic ca apar in mesaje chestii de astea cu PENALUL sau sa-mi fie trimisa in PM, nu stiu ce OG.....care sanctioneaza unele si altele ?
Cum naiba sa nu ma ia cu capul.....cand citesc balarii crescute din nimic.
Vezi tu Mircea, daca ai fi facut profesionala aia a ta prin Baneasa si maistor ti-ar fi fost tov. Plesita, acum nu te mai lua cu capul. Dusmanul nu doarme niciodata si de aceea trebuie sa fii permanent veghetor !
Asa ca, pune mana si aplica-mi Regulamentul ! Poti sa incepi cu o atentionare, poti sa ma pui in discutia colectivului oamenilor muncii acuzandu-ma de ... deviationism, poti sa sesizezi organele abilitate si sa demasti un dusman al poporului si al noii oranduiri !
Pentru vigilentul Shreck ... una din conditii pentru a fi declarat propagandist este sa fii ... activist, adica sa activezi in organizatia respectiva, cu carnet, cu cotizatie la zi .... etc. Spre marea ta dezamagire habar n-am daca exista o astfel de organizatie , deci, de apartenenta nu poate fi vorba. Cele expuse de mine, de care nu ma dezic, s-au vrut a fi niste consideratii personale la nivel ideologic in contextul discutiei despre valorile sau nonvalorile comunismului.
Sincer, n-aveam chef sa-ti dau nicio explicatie dar am tinut cont de faptul ca m-ai facut de nenumarate ori sa zambesc sau chiar sa rad de ceea ce-ai postat si am considerat ca inca esti recuperabil !
Shrek-ule ... te salut cu mare drag ( fara nicio urma de ironie) !!! Ramai printre preferatii mei la lecturat !
LE ... subiect inchis pentru mine !