Dupa ce ma ajutati si pe mine sa'mi iau doctoratul in doctrinele alea de culoarea scufitzii mele, va sugerez sa va reorientati catre zona Ignatov si Petru pentru ca...am asa impresia ca, intelectual si moral, cam din zona aia faceti parte. Cu toata sarguinta Dvs cu care va dati sufletu' sa sariti gardul...
Dar sa stiti ca eu inca va plac! Stiti de ce spun asta? Pentru ca, slava domnului, nu mai traim in vremurile in care ne patronau inlacrimatii incurabili...si putem deci sa ne reorientam...adica'ca...liber schimbiste.
Dar cand aveti liber de la revista de partid, in recreatia mare, as vrea sa vorbim, da' mai pe scurt si mai concis daca se poate (nu printare din cartile cu care ati fugit din Romania), despre alte teme tabu - veganism, homosexualitate si antivacciniste. Pentru ca cine stie ce mai descopar in lupta asta a unora pentru drepturile omului. Adica nu uitati ca sunt o bolsevica.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Voi inainta material catre Administratie, in frunte cu Mircea si apoi cu cine mai are pe langa el...consilierii, ca sa vedeti si voi ce dictator hitlerist cica lupta pentru libertate.
Urmeaza fraze foarte grave, ziceri din LUPUL ALBINELOR, (raposatii psihanalisti se rasucesc in mormant)
Citez in cateva minute.
Sa imi spuneti daca pregatesc si cateva pastile, pentru ca sigur o sa va doara capul rau de tot. Avem in libertate un dictator zis liberal, cu manifestari psihice (si frazeologice) cel putin(!!!) suspecte. Dar stim deja, isi scuza i-logica prin bancuri cu alinute virgine.
Doamne fereste!
VREAU SA STIU SI EU CUM LUPTA PENTRU LIBERTATE CINEVA CARE ESTE UN HITLERIST CONVINS FARA CA EL SA STIE. SUGEREZ URGENT CONTROL LA RAPOSATUL JUNG!!!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor scrie:Domnu' LUPU', si as vrea sa va mai intreb ceva... Va mai intreb o data, chiar si daca relatia unui adult cu cei doi copii ar fi echidistanta pentru amandoi copiii, oare in cazul in care va uitati, la un moment dat (sa spunem) mai favorabil catre unul din ei, asta nu duce oare la ne-echidistanta ulterior? Aveti doi copii acasa...lamuriti'ma si pe mine...cum practicati.
-Sigur honey! Si eu iti explic inca o data, pana intelegi in sfarsit si tu.
Niciodata nu i-am tras la raspundere pe amandoi cand a gresit doar unul dintre ei. Nici nu i-am laudat pe amandoi cand doar unul merita laudat. Sunt firi diferite, personalitati diferite. Deci necesita abordari diferite. Asta nu inseamna ca nu ii iubesc ca parinte pe amandoi. Dar ca sa intelegi si tu chestia asta trebuie sa devii parinte. Nu doar sa te lasi debostanita...You know what I mean ?
Bezna Zorilor scrie:Domnu' LUPU',
Stiti ce voiam sa mai zic? Dupa ce ma ajutati si pe mine sa'mi iau doctoratul in doctrinele alea de culoarea scufitzii mele, va sugerez sa va reorientati catre zona Ignatov si Petru pentru ca...am asa impresia ca, intelectual si moral, cam din zona aia faceti parte. Cu toata sarguinta Dvs cu care va dati sufletu' sa sariti gardul...
-Uau! Ti-ai pus ochelarii ? Sau ti i-ai dat jos ? In sfarsit ai reusit si tu sa ma citesti. De ce a durat atat ? Asa e fata mosului. Dar eu pot trai cu asta si pot tine fruntea sus. Tu poti tine fruntea sus ? Da ? Ca sa nu-ti cada ochelarii ? Aha, inteleg...E bine si asa...
Bezna Zorilor scrie:Dar cand aveti liber de la revista de partid, in recreatia mare, as vrea sa vorbim, da' mai pe scurt si mai concis daca se poate (nu printare din cartile cu care ati fugit din Romania), despre alte teme tabu - veganism, homosexualitate si antivacciniste. Pentru ca cine stie ce mai descopar in lupta asta a unora pentru drepturile omului. Adica nu uitati ca sunt o bolsevica.
-I Got What You Want, honey! You know I do!
Problema e daca... Auzi, mai bine iti spun la ureche (ca sa nu auda si celalalt parinte). Pune-te frumos in patut, asa...scoatem ochelarii de pe mijlocul liniutei si ii punem aici pe noptiera...Asa. Si acum nenea LU’pu iti pune un cantec de leagan, ca sa ai ce visa. Ok ? Si poate maine, cand te vei trezi si vei aplica metoda Jung(hi)ului de interpretare a viselor, vei si intelege ceva...
LU' pu isi schimba retorica, da stilu ba!...
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Pai nu ati zis Dvs mai dineaorea ca domnul a privit doar MAI FAVORABIL (te citez), catre unul dintre frati si ca nu este nicio problema? Lamuriti'ma, domnu' LUPU', contestati sau nu contestati spusele domnului? Pentru ca in seara asta din ce spunetzi...pare totusi ca contestati. Aveti incongruenta in idei... la fel cum insistati ca cineva sa accepte ideile DVS, desi spuneti ca luptati pentru libertate. Revin imediat cu citate. Auziti, dar un control cand ziceti ca faceti?
Da, in aceasta seara vom lucra cu materialul clientului.
Va propun sa analizam trei fraze:
1) "pe mandra o inteleg, e fiica de activisti de partid si e nascuta si crescuta sa combata cu orice pret" 2) "si convingerea mandrei ca ma va aduce acolo unde vrea ea este la fel de utopica ca si logica cu care promoveaza filozofii ermetice...(este bantuita de o atractie fatala)" 3) "pentru ca ea se incapataneaza sa reia si sa reia, fara sa accepte argumentele mele"
Eu insami voi participa la acest, hai sa il numim 'test de onestitate', dar, intr'o postare ulterioara, nu inainte de a solicita o audienta la sefi, pentru ca mie si prietenului meu (raposatul Jung) sa ni se permita o analiza mai detaliata, mai profunda, a unor genuri - tipuri psihologice, intr'un registru al libertatii de exprimare echivalent.
Voi aprecia referirile la semantica verbelor folosite, constructia si argumentarea frazelor, raportarea la date biografice, etc.
Mai in clar, as vrea sa vad si eu ce parere au exegetii despre aceste trei fraze.
Consideratii finale. Dupa postarea analizei mele, ma voi retrage de pe acest forum. Daca autorii (folosesc pluralul pentru ca atunci cand cineva ma blameaza, ceilalti se tin de mana ca intr'o procesiune) isi cer scuze pentru cel putin o fraza si comenteaza sensurile verbelor din celelalte doua, ma mai gandesc...
Atat.
A se vedea contradictiile in termeni dintre pct 1 si pct 3, contradictiile in termeni de la pct 3, inainte si dupa virgula, pentru ca as vrea sa stiu si eu cel putin, ce nazist-hitlerist-dictator lupta pentru libertate, cica. Asta asa, apropo de ideologiile insidioase si nefatise.
In randuirea mea finala voi face si un profil psihologic, intelectual si moral al acestui literat de Bruxel, voi furniza si date biografice despre cum, la mine in casa si neam, desi vremurile erau grele pe final de comunismul mult discutat, nimeni, absolut nimeni dintre parinti, bunici nu a vrut sa devina activist de partid (povestea va stoarce lacrimi).
Si sa nu omit sa spun ca in toata aceasta discutie eu nu am imbratisat un sistem sau un altul, ci doar am supus analizei niste teorii, asa cum am supus analizei si contestatarii. Nu am obligat pe nimeni sa imi ACCEPTE argumentele. Insa ceea ce vad ca se discuta aici releva mari probleme!
Adica, reiau, ce dracu'???!!! Acele trei puncte, ala e text? Nu este posibil!!! Orice justificari ar gasi autorul la ele...nu merge! Pentru ca de data asta am sa imping cate un mort in casa. La LUPU' mai multi.
LUPU' este deja impaiat, cu labele cracanate, ca sa i se vada...rusinea!
Mircea, nu imi cer scuze pentru imaginea ingrata in care esti, pentru ca altcineva trebuie sa o faca! Si nu voi posta consideratia mea finala pana ce, cel putin tu, nu vei analiza punctele mai sus mentionate.
In alta ordine, primesc MP'uri de la oameni care spun ca sunt clona lui Mircea sau a Lupului. Asta nu doar ca ii acuza pe cei doi de tulburari bipolare, dar ma si aseaza pe mine pe acelasi nivel literar cu ei, si nu pot decat sa le multumesc pentru consideratie. Desi, in lumina noilor analize, daca as fi la nivelul discursiv al LUPUL'ui ALBINELOR...mi'ar fi si jena. Adicatelea, DOAMNE FERESTE!
Bezna Zorilor scrie: 1) "pe mandra o inteleg, e fiica de activisti de partid si e nascuta si crescuta sa combata cu orice pret" 2) "si convingerea mandrei ca ma va aduce acolo unde vrea ea este la fel de utopica ca si logica cu care promoveaza filozofii ermetice...(este bantuita de o atractie fatala)" 3) "pentru ca ea se incapataneaza sa reia si sa reia, fara sa accepte argumentele mele"
.
Tu copila, iute de tragaci mai esti.Pune mana si vara (baga) brischa aia in jep sau las-o la intrare ca acilea cand te'n'varti repede poate acheti pe careva. Nu o data, am incercat sa intru in subiect.Efectiv nu-i loc sa vi cu o vorba sau o parere.Ba ! daca intri, tre' sa pui sculele toate jos si sa nu mai lucrii 3 zile si poate reuseste omu sa-si dea cu parerea pe o idee. Se discuta si se interpreteaza in timp ce se analizeaza -cantarind, comunismul vs capitalismul din piata Matache.Se diseca direct cu barda tocita , religia de tip Bacali sau dan puric vs materialism dialectic de tip Emil Bobu ori Burtica. Ei bine, oriunde te pozitionezi intr-o astfel de discutie purtata pe forum(net) e cu de musai sa ti-o iei in mecla.Din cand in cand si rgulat regulamentar.Deocamdata e randul tau Bee-z .Nu o data am zis ca " ui ce m-o pleznit asta si 'tui gura lui si sa vezi ce-i zic" ca sa descopar o cu totul alta directie in doua zile. Copila, esti tinerica si moastele de pe forum sunt trecute prin dialoguri umede (lichide-alimentare) tet a' tet mai multe decat crezi.Daca vrei e ca si cu parintii tai.Sunt super gigea cand stai cu ei.Dar daca-i vitregesti de spatiu, masa, cafa' fum ,priviri, grimase si tonalitati ca sa-i bagi in texte "reci", ti-o zvarle de nu te vezi. Tu poti sa spui Adio cand vrei.Dar in momentul ala....ai pierdut. Uite, acum vre-o cativa ani , sa fie 5-10 ani, dicutiile pe forum erau la fel.Pana intr-o zi cand ne-am intalnit la Bacau.Mircea o pregatit acolo o locatie gigea.Cu porc cu vitei si ceaune cu elefanti... cu de toate.Povesti, priviri, atingeri , simntiri,real - live, adevarul viu.Altceva decat relatia prin tzava de date. Ce vreu sa zic, e ca pui suflet " ca o muiere" in chesti de nuanta inevitabile pe net. Uite , la cum te pozitionezi pe un subiect, la patos-ul punctat si fara sa-ti vad ranjet-ul sarcastic, te etichetez direct ca si mostenitor de drept si facto .Ca dup'aia apar nuatele, e tarziu.
Hai, scoala ca-i tarziu si avem de lucru cat china.
Film redistribuit de la autor. Pt. nestiutori, o mica informatie: "Nemrut daği" Inseamna intr-adevar "Nemuritorii Daci". Nestiutorii care cred ca stiu tot vin insa cu argumente care aparent par reale, si anume ca "dağ" inseamna "munte" in limba turcã, iar "Nemrut" poate fi un nume, "neregasind" deci numele "daci" in "Nemrut daği". Ce nu stiu amatorii acestia, e dezvoltarea limbilor lumii din limba promordiala a dacilor nostrii, cunoscuti si ca "cucutenieni", "ariani" si puzderie de alte nume, fiecare numindu-ne pe limba lor (ca de ex.: daci, daoi, dahae, geti, geatsi. jiati, gotar, goths etc). Dacii erau URIASII lumii antice, ca si "zeii razboiului". (pe lângã alte denumiri ca "zeii soarelui/luminii"..etc). Erau cei cu civilizatia primordiala a lumii, si ca atare TRENDSETTERS, deci ce faceau ei se copia in denumirile folosite apoi de restul popoarelor. Asa cum culoare ROSIE (tipicã la cei cu temperament, deci automat si la "zeii razboiului") a caciulilor si camasilor dacilor era copiata la alte armate (de ex. la romani, generalii aveau haina din jumatatea de sus a corpului, sau mantia ROSIE, imparatul - culoarea vanata/lila/purpurie), caciula dacica rosie populaar sia cum in mai toate tarile lumii (incl. varianta schimbatã a ei, la Mos Craciun), asa si statura lor uriasa a devenit in unele culturi si limbi "mari ca muntii", si cand spuneai "munti" sau "uriasi ca muntii", stia lumea ca te referi la daci, dar si invers. Asa s-a format si numele "munte" in limba turcã (de la dacii uriasi ca muntii) in Anatolia (care toti stiu ca era populata de DACI de la inceputul lumii, pâna au venit romanii si apoi turcii), "nemrut" fiind si el o descriere/denumire, devenita azi nume, ca si "dağ". Orbii nu pot realiza nici ce vad, deci ca denumirea acestui munte (deci UNUL SINGUR!) e Nemrut Daği(!) si nu "Nemrut Dağ", deci e vorba de "mai multi munti pe un/acest munte"si nu numai de unul singur, deci nu poate fi oricum denumirea unui singur munte, muntii aia fiidn dacii uriasi de acolo, care erau si "big/giant" si "great", deci mari si la propriu si la fugurat, in toata lumea. Apoi se stie si ca aceste 2 cuvinte "Nemrut Dagi" se scriu ambele cu litera mare inca din vechime, deci se referã la persoane (daci/dagi) si nu la obiecte/munti/piatra. "Nemrut" e si el o prescurtare a cuvantului "nemuritor(i)", existent in româneasca arhaicã. Deci pt. cei care spun ca "Nemrut Daği" inseamna "muntele Nemrut", ii atentionez sa vadã ca dacã ei traduc fara sa gandeasca si fara sa stie istoria limbilor si culturilor lumii, traducerea acestui (singur)munte e "muntii Nemrut"! E vorba deci de "muntii" a caror statui se afla in varful muntelui, deci a nemuritorilor daci, pe care Multi amatori ii considera/descrie ca orice (arabi, greci, iranieni etc) numai daci nu (https://www.facebook.com/photo.php?fb...). Sfatuiesc lumea sa puna mana pe carte! Informatiile existã, trebuie numai sa le cauti si sa le desparti de cele false si defect documentate. AICI http://blog.radikal.com.tr/.../nemrut...... se explica in turceste (acest munte e acum in Turcia, mai demult era Dacia/daci si acolo) ca in afara de leii si vulturii de la margini, in poza asta, de la stanga la dreapta, sunt: 1: Regele Antiochos I, (dac din Asia) 2: Zeita de Commagene Fortuna Thyce, (dacã), 3: Dumnezeu/zeul Zeus (Oromasdes), sinonim si cu Zamolxe, sta in mijloc, cu caciula dacicã pe cap. 4: Dumnezeu/zeul Apollo (Mithras-Helios-Hermes), dovediti a fi daci (documentatii multiple aici http://en.wikipedia.org/wiki/Mitra, unde il vedeti si pe Mitra/Mithra cu caciula dacicã in cap: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitra#me...), 5: Heracle (Artagnes-Ares-Hercules), ARES fiind dac/trac, vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Ares#Cha... ca: "Thrace was Ares' birthplace, his true home",... toti zeii astia din actuala Turcia fiind zei DACI. Vezi aceeasi fratie si dat mâna pe muntele Nemrut (http://static.panoramio.com/photos/la...) si aici Antiochus si Hercules, ambii daci.
Am sa rup putin din asteptarea mea (pentru ca de fapt astept dupa cei care sunt la rand si care trebuie musai sa scrie inainte de a trimite consideratia mea finala) si am sa va raspund, asta doar pentru ca mesajul Dvd este absolut rezonabil.
Insa, nu vreau sa inteleaga cineva ca plec de pe acest forum pentru ca as fi o mironosita patimasa si ofticoasa. Ocazie pentru care tin neaparat sa il felicit pe verzisorul cu pacepa, caci am ras la textele lui pana mi s'au ars cartofii, chiar daca e din tabara adversa...sa zic asa. Asta pentru ca tin la tavaleala, imi plac si mie discutiile, hazul de necaz, politichia, etc. Pe cand, cele trei faze ale domnului LUPU' sunt atat de ancorate in ilogic incat nu pot fi salvate de nimic. Plec de pe acest forum nu datorita diferentelor politice, etc, ci pentru ca textele de gen contradictii prapastioase ale LUPUlui PUR SI SIMPLU MA OBOSESC!
PENTRU CA, DACA STAM SA DISCUTAM NISTE LUCRURI ANCORATI INTR'UN ASEMENEA ILOGIC SI INCONGRUENTA FRAZEOLOGICA, DAR AVEM PRETENTIA CA SUNTEM NISTE LITERATI INTELECTUALI...EU CE DRACU' SA MAI CAUT PE ACEST FORUM???!!! INTREB...! PENTRU CA FRAZELE DOMNULUI LUPU' SUNT PUR SI SIMPLU O JIGNIRE LA INTELIGENTA SI LOGICA ORICARUI CITITOR!
De aceea astept si eu consideratiile mai marilor acestul forum!
Adica, va intreb, Domnule Guist! Despre ce vorbim? Adica, mai clar, una'i una, alta'i alta!
As dori sa mai adaug spuselor dumneavoastra faptul ca, in viata mea...daca cineva a reusit sa ma invinga, acest lucru s'a datorat numai faptului ca i'am dat eu voie!
Stai putin, asta cu pe mine ma invinge numai cand inchid eu ochii e naspa. Nici nu sti ce fain e sa ti-o iei.Ba !! sa ti-o furi incat sa nu mai sti cum te cheama. Uite, nu mai departe de ieri de exemplu.M-o batut sotia si scoru e 2343 la 1256 in favoarea mea. Dar sa sti ca e bine tare cand sunt batut.Mar.
Bezna, sa fi infrant si sa te ridici e mai bine, mai mishto daca vrei, decat sa stai singur si anost pe parul de la claia cu fan.Sa fi infrant se cheama ca inveti.Sa fi neinfrantul , se cheama ca ai doar certitudini si ...e ...ca dracu.Nu mai am nimic dec facut.
Eu cred doar ca tu ai vrut sa ai raspunsuri calificate si beton la o sumedenie de subiecte discutate decand lumea, in trei zile si trei miscari.
Hai , uite cum facem .Caut o intrebare ca sa ti-o pun si tu dai raspuns.Daca nu sti, se chiama ca ti-ai luat-o. daca o sa sti se cheama ca mi-ai dat-o.
Ce scrii tu acolo este despre cu totul altceva fata de ce am scris eu. Sa asteptam, deci. Adica subscriu fara niciun fel de reformulare/modificare zicerilor mele de mai sus. De asemenea, apreciez totusi atitudinea ta parinteasca.
Inteleg patima, contestarea, istoriile de familie si personale, UMORUL, etc, dar nu ma pot raporta la ilogic! Pe mine ilogica ma oboseste psihic. De aceea vreau sa vad si eu parerile mai marilor in legatura cu cele trei fraze, dupa care urmeaza sa le interpretez si eu...PUBLIC!
Domnule Ioan Guist, ceea ce m'a salvat pe mine intotdeauna este LOGICA!
Doresc sa reiau, pentru ca poate nu este clar. Eu nu parasesc forumul pentru ca sunt o simandicoasa. Nicidecum nu este vorba despre acest lucru. O fac pentru ca viata m'a invatat ca este bine sa iesi din situatiile ilogice si irationale. Adica...nu am ce sa caut aici.
A CONTESTA, pe langa consideratiile pe care le'am facut anterior despre acest verb, se mai incadreaza si in registrul de AUTISM INTERPRETATIV. Am sa reiau aceasta idee in consideratia mea finala. Dar, pot sa inteleg ca cineva contesta o idee, o persoana pentru ca pur si simplu asta ii spune istoria lui personala sa faca.
CEEA CE NU INTELEG insa, este contestarea ancorata in IRATIONAL si in ILOGIC. De aceea, astept sa vad ce au de spus despre acele 3 fraze cei ce administreaza acest forum. Pentru ca eu nu ma pot raporta la aceasta prapastie in LOGICA ELEMENTARA, de aceea consider ca locul meu nu este aici. Si nu pentru ca m'am suparat pe partizari politice!
EU NU AM CUM SA PIERD IN ACEASTA SITUATIE si in aceasta lume, din doua motive: 1) pentru ca sunt femeie, si o femeie, prin natura ei, nu pierde niciodata printre barbati; ea va castiga in mod repetat si la infinit 2) pentru ca am niste pasta in pix...si pentru ca in timp ce pasta mea din pix se desfasoara asa cum este ea...undeva in universul asta, chiar daca in minoritate, mai exista niste oameni ca MIRCEA, care sunt cinstiti, morali si se raporteaza corect la lumea in care traim, la viata.
Cu tot respectul pentru penita LUPULUI ALBINAR, instanta lui morala poate ca ar face sa isi merite pozitia pe acest forum in raport cu...alde aia pe care ii baneaza. DAR NU SI IN RAPORT CU MINE. PENTRU CA LA MINE...NU MERGE!
Da, Mircea, doresc sa parasesc acest forum pentru ca interventiile mele sunt absolut inutile. Eu de ce anume scriu...pana la urma? Ca sa vina membri de partid ai lu' Lupu' si impreuna cu el sa ma conteste raspunzand intr'o maniera absolut irationala la niste situatii de bun simt? Eu ce treaba mai am pe aici? Adica de ce mi'as pierde vremea cu niste oameni care sunt setati sa fie raportati la irationalitate???!!! Intreb si eu...
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 26 Oct 2017, 14:32, modificat 1 dată în total.