cristian bh scrie:...
Nene Bio,...probabil ca matale scrii pt cei cu 300 stupi,..ca astialaltii,..cu 3,14 nu putem pune botul la vrajeala nici puscati,...ca suntem macar vaccinati de albina!
Ar trebui sa ma pufneasca rasul la ce spui,..da nu vreu sa-mi trezesc familionul,...adica matale vrei sa spui ca-i mai scump sa faci miere de sirop decat miere din ce culege albina?![]()
Pai,...cum (mnezeii masii),..sa ma scuze copchii lui Doamne Doamne de mai jos,..cand ma uit la mierea din borcane,de la magazine,de la piata,...nu vezi un borcan cristalizat(afara de un sortiment se fs la lidl),...de culoare ce sa zic,..pai mierea mea zici ca e de pe alta planeta,...ca nici nu poti sa definesti nuantele ,.aromele,...da pan la urma,...omenirea se inmulteste,...si mierea de albine tre sa fie un moft!In ziua de azi,conteaza mai mult forma borcanului,imprimeul de pe capac,...decat continutul,..deci fii pe pace.traim vremuri de marcheting dus la superlativ,pt,...99%dintre noi,...
Cristi, de vreo 3 chiar 4 ani nu am extras la miere decit cu sotia si copilul..

N-as vrea sa se inteleaga altceva, dar toamna asta am facut aproape 200 de kile de pastura... sa nu mai spun propolis am plase de la colectoare puse una peste alta stiva la peste 1 m inaltime... ... polen ...si altele... Timp sa am si putere de munca ca fac banii prin diversificarea productiei . Sirop dau la familii cind simt ca ar fi lipsa de cules si dau sa fie cintarul pe plus la saptamina macar 100 grame