kiloz scrie:Sa mai fac ciuda si la altii!
Ai reusit. Poate-mi trece daca imi spui cate rame sunt intr-un corp in mod obisnuit si cum faci deplasari cu stupii, fara sa ai falt sau altceva pentru evitarea deplasarii intre corpuri.
kiloz scrie:Sa mai fac ciuda si la altii!
feederman scrie:kiloz scrie:Sa mai fac ciuda si la altii!
Ai reusit. Poate-mi trece daca imi spui cate rame sunt intr-un corp in mod obisnuit si cum faci deplasari cu stupii, fara sa ai falt sau altceva pentru evitarea deplasarii intre corpuri.
cristi_vidican scrie:Falțul este sfânt. Dar trebuie făcut bine, cu toleranța necesară.
Balian scrie:cristi_vidican scrie:Falțul este sfânt. Dar trebuie făcut bine, cu toleranța necesară.
Falţul nu este sfânt. Dispozituv contra deplasării este sfãnt eventual.
cristi_vidican scrie:Nu recomand stupii fără falțuri.
Cine merge pe MER, trebuie neaparat să aibă un sistem de fixare a corpurilor care să nu permită deplasarea.
Am avut stupi fără falț și fără colțare și, deși au fost strânși foarte bine, s-au mișcat.
La transport se întâmplă multe.
Falțul este sfânt. Dar trebuie făcut bine, cu toleranța necesară.
cristi_vidican scrie:Modelul meu are și falț (pe lateral) și leațuri contra deplasării.
E un sfânt de 2 ori![]()
Bambucha scrie:Mai sunt si alte metode de rigidizare fara mari modificari, chiar si venit de la un sistem obisnuit deja existent.
Varianta cu cep.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori