Ma faci sa ies pana la masina, ca am bonul de la rompetrol.
Gata: 5,57 lei. Adica mai mic decat in 2013 - 2014
paul scrie:Eu zic asa ... exista in economie anumite elemente ultrasensibile cu care nu-i prea bine sa te joci !![]()
Un element ar fi ... banii. Cum l-a mancat undeva pe Tudose sa ameninte ca va publica lista bancilor care declara profit zero, cum Robor-ul a luat-o la vale de nu-l mai opreste nimeni !![]()
Alt element ar fi ... petrolul. Cum au introdus taxa pe carburant, brusc si jucatorii de pe aceasta piata au realizat ca ... a crescut pretul petrolului !![]()
Putem discuta in aceeasi logica si despre alimente.
Bambucha scrie:.... Poate ca in Calarasi e mai ieftina.......
paul scrie:Eu zic asa ... exista in economie anumite elemente ultrasensibile cu care nu-i prea bine sa te joci !![]()
Un element ar fi ... banii. Cum l-a mancat undeva pe Tudose sa ameninte ca va publica lista bancilor care declara profit zero, cum Robor-ul a luat-o la vale de nu-l mai opreste nimeni !![]()
Alt element ar fi ... petrolul. Cum au introdus taxa pe carburant, brusc si jucatorii de pe aceasta piata au realizat ca ... a crescut pretul petrolului !![]()
Bambucha scrie:....... bla bla #rezist...
Bambucha scrie:
Da Paul, normal ca unei multinationale daca i se permite "va manji" in stanga si-n dreapta pana joaca ursul tango, scopul ei e sa faca profit indiferent de rasa/sex/religie. Tocmai de-asta aici trebuie bagate reglementari si proceduri clare in care ele sa nu miste in front! Pentru asta trebuie institutii puternice cu un control reciproc si functionari integri, necoruptibili, bla bla #rezist...
Bambucha scrie:deci de vina sunt suedejii?
Bambucha scrie:Astia care au stat la marginea oalei si "au smantanit" oala cu privatizari, astia sunt curati lacrima. Sa le multumim ca ne avertizeaza ca ne halesc strainii.
csaa scrie:Omule pe aia ii injuram cu totii. Dar ii injuram degeaba daca nu recuperam ce sa furat.
Bambucha scrie:Paul, bine ar fi macar sa reducem macar cu 25 % ciordeala pe termen mediu...
SIVECO
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori