Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 11 Dec 2017, 08:37

Salve...
Am zis sa ma duc dupa link si am descoperit.
Imagine

Aceasta persoana care ma face sa cred ca debordeaza de inteligenta face o lista.
citez:
"1. ...dragul meu, află de la mine că eşti prost!
2. ...atunci, dragul meu, eşti teribil de prost.
3. ...Tu, dragul meu, ..., faci parte din marea masă a proştilor!
4. ...Simplu, pentru că eşti prost.
5. ...Altfel prostia-i măsura ta şi meriţi să te bucuri liniştit în negura minţii tale.
6. ...Dar, întrucât eşti prost, o meriţi cu vârf şi îndesat.
7. ...ăsta-i un motiv pentru care trebuie să fii sigur că eşti foarte prost
8. ...dar, desigur, tu eşti prea prost să înţelegi asta.
9. ...Separaţia puterilor în stat e o chestiune fundamentală, scrisă în Constituţie, dar tu eşti prea prost să înţelegi asta.
10. ...eşti mai prost decât o râmă. Cel puţin râma îşi cunoaşte realitatea şi interesele. Tu nu ştii nimic, deci eşti prost!
"

Destul de argumentate cocluziile acestui analfabet, urmate imediat de explozia frustrarii micimii unui om! Donbazil, matale chiar crezi mizeria asta pe care o serveste acest individ obscur? Mai are un pic si scoate mitraliera... chiar trebuie sa acordam importanta tot gunoiului care sta in eter?

Nu pot sa va doresc decat un pic de dragoste de oameni, de dragoste in general, cred ca doar cu iubire poti sa depasesti anumite hopuri.

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 11 Dec 2017, 20:35

Salut!

Domnule nu-i musai - obligatoriu sa-ti placa dumneatale....Te cunoastem doara de atata vreme si-ti stim gusturile alese.... :cry:

Cat esti de "doct" , nu te-ai prins ca e un pamflet.... :lol: :lol: :lol:

Acest "analfabet" cum il faci dumneata, este - culmea pentru mine - unul dintre putinii pedelei pe care-i apreciez. Este viceprimarul timisoarei si este doxa de carte.Normal ca voua nu va plac cei care le zic pe fata, da' astai!....Soarta! - Vorba unui iubit de-al vostru....

Daca esti curios intra la Dan Diaconu pe net si-ai sa vezi ce n-ai vazut si ma mir cum de nu l-au dat inca afara cacaciosii de pedelei...Poate pentru ca-i prea destept!.....Cat despre faptul ca dumneatale nu-ti place....Cand ti-a placut vreodata ce am postat eu?...Sa fii sanatos si sa nu uiti ca pe lumea asta mai sunt si alti oameni, cu alte idei, cu alte principii de viata si cu alt stil "personal"....

Daca pe dumneata - care ai un stil aparte - te tolereaza lumea, ingaduie-mi si mie, umilul militian pensionar sa am stilul meu si ideile mele. Nu-i musai sa citesti.
Pe viitor ignora-ma.... :idea:
Donbazil

Mesajde Bambucha » 11 Dec 2017, 21:04

Asadar daca este viceprimar si sefut de partid inseamna ca asta-i si confera un statut de "doctor" sau elita spirituala? :idea: :lol: Mi-am notat si nastrusnicia asta!

Oare fostii pdl-lei actuali pmp-isti n-au inceput sa schimbe tabara de cand s-a intrat in ei? (vezi ANRP..etc) De atunci chitaie totii dintr-o data ca nu e bine, maine se inscriu la PSD, care e problema de integritate si coloana vertebrala?

De ingaduit nu se pune problema, insa ignorarea fara a exprima o idee proprie asta nu e apanajul oamenilor inteligenti care se combat cu argumente si prin dialog. A merge pe calea ignorarii doar te radicalizeaza si te umple de ura.

Sanatate

PS> Daca stai si cauti Dan Diaconu constati nu numai ca e "doctore", se pare ca mai are si probleme de integritate (ce surpriza), asa ca nu mai prididim sa citim "pamflete". Ne mai mira insa cand in ziua de azi infractorii isi fac legi?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 11 Dec 2017, 21:47

Salut!

Eu, n-am sa te urasc, dar da-mi voie sa te ignor de acum inainte....Prea le stii pe toate, esti periculos!... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde Bambucha » 11 Dec 2017, 21:49

http://www.zf.ro/eveniment/dezastru-la-absorbtia-de-fonduri-europene-romania-a-reusit-sa-atraga-doar-0-004-in-schimb-ne-am-imprumutat-miliarde-de-euro-16613036
In curand trece sorocul, iese si englezul, si inca o data am mai pierdut un tren ca natie. Din 2020 nu va mai tasni de la robinet, cel mult va tzarai.

http://www.zf.ro/eveniment/guvernul-lasa-investitiile-pe-seama-mediului-privat-investitiile-publice-vor-fi-in-2017-cele-mai-mici-de-la-aderarea-la-ue-incoace-16114101
Este cel mai important factor daca vrei sa speri la un viitor mai bun, daca vrei sa te dezvolti ca tara. Se pare ca nici in 2018 nu vom fi mai breji.

http://www.mediafax.ro/social/revolutia ... n-16812408
Cate modificari au fost aduse la codul fiscal in decursul anilor, ce predictibilitate si stabilitate sa ai pe termen mediu-lung cand toate planurile de afaceri si strategii ti se intorc pe dos?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 11 Dec 2017, 21:51

Donbazil scrie:Salut!

Eu, n-am sa te urasc, dar da-mi voie sa te ignor de acum inainte....Prea le stii pe toate, esti periculos!... :lol: :lol: :lol:

Sa traiti bine!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Mircea_63 » 12 Dec 2017, 00:03

..."Când pui internaţionalismul şi globalismul în faţa naţionalului crezând că eşti cool, „dă dreapta” sau mai ştiu eu cum, în realitate eşti, de asemenea, foarte prost. E ca şi cum ai pune interesele blocului sau ale cartierului în care locuieşti în faţa intereselor familiei tale"...

http://www.justitiarul.ro/zece-simptome-ale-prostiei/

(Un penelist care-mi place : http://evz.ro/economistul-dan-diaconu-atac.html ) :idea: :idea: :idea:

Eu sunt curios daca autorul pune interesul national inaintea familiei.
Daca nu, este conform spuselor sale adica prost. Daca da... ori minte, ori nu e normal.

Cu niste secole in urma traiam in ceata, ginta, trib, regate si voievodate in jurul unui stapan numit "domnitor". Mai tarziu s-au inchegat in cete mai mari pe criterii de limba comuna sau religie ori teritoriu, pe care propaganda vremii a reusit sa le uneasca sub sloganul de natiune. Ideea a prins, conferind sentimentul de apartenenta si implicit de siguranta, deseori iluzorie caci multi au fost carne de tun, voluntara, sub acest slogan.
Natiunea? O ceata de mari dimensiuni, deobicei cu limba comuna, dar nu neaparat (Vezi Canada si Elvetia.) convinsa ca impreuna formeaza "un neam si un sange", chestiune pe care genetica o infirma. Istorie comuna? Pana la Unire Maramuresul nu avea istorie comuna cu Oltenia de pilda. Doar credinta ca sunt o natiune ii face sa fie.
Comparati cu valoarea banului! O hartie fara valoare, buna de aprins focul eventual. Doar credinta comuna in valoarea lui il face valabil.

Credintele astea ne ajuta sa functionam impreuna, dar asa cum banul fizic are sanse sa devina istorie, tot asa, in timp, natiunea in general va deveni istorie.
E usor sa fiu contrazis deoarece nu vom trai suficient pentru confirmare, dar privind , gandind liber de prejudecati, e limpede.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde akmm » 13 Dec 2017, 10:44

Toti tanjim dupa Edenul pierdut, in care vanatorul-culegator umbla slobod de colo-colo si era stapan pe tot Pamantul pe care putea umbla pana dadea de in semen al sau cu nume Cain care ii spunea :pe aici nu se trece.
Statele,natiunile sunt cetati mai mari, in care unii chiar si acum construiesc garduri.
La noi nu e cazul, caci toate par pe dos.Nu numai ca nu construim garduri, dar nici nu se simte nevoia.La noi se simte nevoia de turnatori si pensii speciale. A, si militieni, era sa-i uit tocmai pe ei...
NB
Evident ca e un pamflet.Ca sa ne radem toti.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde mircea.costache » 13 Dec 2017, 11:01

akmm scrie:Toti tanjim dupa Edenul pierdut, in care vanatorul-culegator umbla slobod de colo-colo si era stapan pe tot Pamantul pe care putea umbla pana dadea de in semen al sau cu nume Cain care ii spunea :pe aici nu se trece.
Statele,natiunile sunt cetati mai mari, in care unii chiar si acum construiesc garduri.
La noi nu e cazul, caci toate par pe dos.Nu numai ca nu construim garduri, dar nici nu se simte nevoia.La noi se simte nevoia de turnatori si pensii speciale. A, si militieni, era sa-i uit tocmai pe ei...
NB
Evident ca e un pamflet.Ca sa ne radem toti.

Buna Dimineata !
Uneori ne bagam in ciorba precum PATRUNJELUL si nu influentam gustul cu nimic.Majoritatea dam din "gurita"pentru ca se pare, este cel mai usor.Faptele noastre ca mod general de discutie,arata ca am distrus si ce a fost bun si ce a fost rau si dominati de FRUSTRARE ne legam neputinta de pensii speciale si militieni.As sune cam atat:daca nu ai trait ca militar sau politist nu e cazul sa ai capacitatea de pricepere.Peste tot padurea este cuprinsa de uscaturi,dar fara arborii cei falnici si semeti n-ai observa ca exista padure.
Degeaba mai popularizeaza cineva pe acilea cativa copaci daca unii vedem uscaturile.
Este mult prea mult sa vezi barna din ochiul tau,cand este simplu sa observi paiul din ochiul altuia.

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde feederman » 13 Dec 2017, 15:14

mircea.costache scrie:
akmm scrie:.Faptele noastre ca mod general de discutie,arata ca am distrus si ce a fost bun si ce a fost rau si dominati de FRUSTRARE ne legam neputinta de pensii speciale si militieni.As sune cam atat:daca nu ai trait ca militar sau politist nu e cazul sa ai capacitatea de pricepere.Peste tot padurea este cuprinsa de uscaturi,dar fara arborii cei falnici si semeti n-ai observa ca exista padure.
Degeaba mai popularizeaza cineva pe acilea cativa copaci daca unii vedem uscaturile.
Este mult prea mult sa vezi barna din ochiul tau,cand este simplu sa observi paiul din ochiul altuia.
Cu respect

Si reciproca este valabila. Daca nu ai muncit efectiv intr-un loc unde rezultatele se masoara in bunuri materiale si intelectuale concrete, nu ai cum sa intelegi un muncitor navetist care a lucrat o viata intreaga in trei schimburi, in mediu poluat sau aplecat peste strung, , or un “birocrat”, care si-a uzat ani de zile neuronii si si-a suprasolicitat ochii, care la iesirea din serviciu, dupa cele 8 ore, pamantiu de epuizare, nu-si mai amintea cum il cheama, care la 60 de ani se imbolnavea de Alzheimer sau o mierlea, fara a se putea bucura de pensia lui de 700-800 lei. 80% dintre aceste uscaturi au pensia la nivel mediu sau submediu. In acelasi timp, falnicii copaci pensionati dupa 20 de ani de serviciu sau chiar mai putin, sunt tot mai verzi. Pentru ceea ce au prestat la vremea respectiva, falnicii copacii au primit conform conventiilor ce li se cuvenea. Care este meritul lor de astazi? Poate doar faptul ca priviti mai de aproape, se constata frapanta asemanre cu o tufa ce se crede stejar.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 13 Dec 2017, 15:18

Ba esti prost ?! Ba ! esti nebun?!
D'ale carnavalului neuronic.PSD+ALDE face ordine:

https://www.facebook.com/bodea2016/vide ... zX7NWa8mMg
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde feederman » 13 Dec 2017, 15:51

mircea.costache scrie: Degeaba mai popularizeaza cineva pe acilea cativa copaci daca unii vedem uscaturile.

Si nu uitati : Verde-n sus!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 13 Dec 2017, 15:57

Cu respect, de ce n-ar trebui popularizati copacii verzi ca Brazii?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde akmm » 13 Dec 2017, 16:26

mircea.costache scrie: Uneori ne bagam in ciorba precum PATRUNJELUL ...
Cu respect

Respectul e asemenea.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Bambucha » 13 Dec 2017, 16:28

Domnule nu-i musai - obligatoriu sa-ti placa dumneatale....Te cunoastem doara de atata vreme si-ti stim gusturile alese.... :cry:

Cat esti de "doct" , nu te-ai prins ca e un pamflet.... :lol: :lol: :lol:

....Soarta! - Vorba unui iubit de-al vostru....

Daca pe dumneata - care ai un stil aparte - te tolereaza lumea, ingaduie-mi si mie, umilul militian pensionar sa am stilul meu si ideile mele. Nu-i musai sa citesti.

Donbazil scrie:Eu, n-am sa te urasc, dar da-mi voie sa te ignor de acum inainte....Prea le stii pe toate, esti periculos!... :lol:

Cateodata e bine sa mai lasi o noapte fiindca e sfetnic bun, asa ca ca nu numai ca nu am citit ideile dvs asa cum mi-ati recomandat, din contra le-am recitit de mai multe ori pentru a ma lumina un pic si-n profunzime.
Din pacate nu am inteles epitetul "doct" daca cumva e vreun termen care sa ma mangaie din moment ce combateam idei, cred ca nu era necesar.

Va multumesc ca ma cunoasteti si-mi stiti gusturile alese, insa as dori sa mai aflu cu voia dvs si celelalte persoane pe care le-ati lasat probabil din graba in anonimat. Banuiesc ca dumnealor impreuna cu dumneavoastra m-ati tolerat pe mine cu stilul meu aparte. Va incredintez totusi ca nu este unic, nu sunt deloc "doct" si mi-ar place in pofida ideilor noastre in opozitie, sa dialogam in continuare, nu sa ne punem perna pe fata!

Cat despre distinsul ales al Timisoarei, va asigur ca mi-am facut mai mult timp sa gasesc ceva laudabil, insa din pacate nu se apropie (din consideratia proprie) nici macar la talpa calcaiului unui om cum ar fi Corneliu Coposu, un Om de o conduita morala remarcabila, un Om care in ciuda suferintei groaznice unui regim totalitar nu a incetat niciodata sa-si iubeasca semenii, un Om care prin decenta, modestia, moralitatea si bunatatea lui reprezinta unul din marile repere morale ale recentei noastre istorii. Pentru mine acest Om reprezinta un Far luminos lasat de Dumnezeu in orbecaiala in care s-a aflat si inca se mai afla poporul roman. Sper, sper mult, ca nepotii nostrii sa gaseasca in el o Calauza!

Desigur nu trebuie sa fiti de acord cu mine!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 13 Dec 2017, 16:58

? Poate doar faptul ca priviti mai de aproape, se constata frapanta asemanre cu o tufa ce se crede stejar.
Din cate imi amintesc tufa e un fel de alun .Stupar fiind ma p*s pe el stejar.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE