Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 14 Dec 2017, 18:16

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde mircea.costache » 14 Dec 2017, 19:38

feederman scrie:
mircea.costache scrie: Buna Seara !
Gogule intamplarea face sa fi avut parte de munca in trei schimburi si de naveta cu autobuzul(rata) si/sau bicicleta.Culmea ca am lucrat si in acord global individual.Mai pun si faptul ca veneam de la tara de la distanta de 15 Km.Intreprinderea in care am lucrat era destul de mare.Am vazut acolo multi taietori de frunze..............Stiu ce gandesc ,scriu si vorbesc.Revin suntem unde suntem pentru ca suntem cine suntem.Acum sper sa si pricepi.
Tot cu respect

Abia acum pricep, nea Organu’. Am priceput ca Militia era un fel de ocol silvic in regim de rezervatie naturala si cu misiune caritabila de intrajutorare, unde se ajungea calare pe bicicleta, atunci cand productia de clorofila era in pericol de stagnare. Si eu am fost victima a intamplarii si ca urmare stiu extrem de bine cum se facea transplantarea puietilor din rasaduri in pepiniera Militiei. In general se livra marfa facuta pe vapoare.
Contrar asteptarilor, nu “e”??? loc de suparare. Este chiar amuzant sa-ti reamintesti lectiile de invatamant politic, fie doar si prin nuanta absurdului sustinut cu convingere. Noi toti cititorii ar trebui sa-ti fim recunoscatori lu’ matale -si altor organe- pentru faptul ca ne oferi, cu fiecare grupare de cuvinte, subiecte extreme de interesante. Desi discriminasi patrunjelul, eu, democrat crezand ca sunt, ii accord dreptul de a se vara in ciorba. Ce zici te bagi in zeama? Poti incepe exprimand emotia pe care ai simtit-o duminica cand aruncasi garoafa langa bustul lui “ăsta’, de la Craiova, alaturi de Paunita codrilor si Fat Frumos curajosul calaret de martoage .

Buna seara!
M-ati convins.Sunteti ceeace sunteti pentru ca sunteti cine sunteti.Mai ramane sa intelegi si Domnia Ta .
Te bagi inseama cu ............ si te trezesti la tabla unde sti sau nu sti lectia.
Cu respect.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 14 Dec 2017, 19:43

ioanpuiu scrie:
mircea.costache scrie:La voi nu se pune ca deh facem parte din "cunoscuti" se pune la restul ca "e" maruntis.

La mine nu se pune, că eu sunt liber de contract :)

La tine nu merge, mircea costache, pentru că încalci (sau încaleci ;) ) cele 10 Directive. Tu te-ai declarat, de cînd te ştiu pe forum, de partea credinţei şi a lui Dumnezeu şi din perspectiva asta ţi-am scris că e urît, nepotrivit.
Aş putea spune că e inexplicabil pentru un credincios dacă n-ar exista şi posibilitatea ca tu să fi semnat în două locuri, să fii agent dublu.

Buna seara !

Asta cu CREDINTA si DUMNEZEU este peste cuvintele matale sa pricepi.Las-o asa si vezi-ti de GOLANEALA ca suna mai frumos.Iti sta bine cu BAGABONTALA asa ca stai deoparte.

Ia de aici RESPECT
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde Shrek » 14 Dec 2017, 19:53

Nu-i a buna! Federman imi multumeste ( fie si la modul ironic), nea Vasile se crede la vânătoare de....faza ni, M** ******* vinde...gogoși in loc de miere , herr Ioan da cu tamaie de la amvon iar ....viespea zorilor , numa' ce- o gatat veninu'! Bag sama ca ori mi-s ochetii aburiti ori vin sarbatorile.
Sa fim o clipa tristi ca regele nost' s-o dus iar mai apoi sa se ne bucurăm de viata!
PS. Nu stiam ca "M** *******" este o înjurătură de nu ma lasa sa-l scriu. Ala de vinde miere! Dar era vorba de costache al nost.
Shrek

Mesajde mircea.costache » 14 Dec 2017, 20:16

Shrek scrie:Nu-i a buna! Federman imi multumeste ( fie si la modul ironic), nea Vasile se crede la vânătoare de....faza ni, M** ******* vinde...gogoși in loc de miere , herr Ioan da cu tamaie de la amvon iar ....viespea zorilor , numa' ce- o gatat veninu'! Bag sama ca ori mi-s ochetii aburiti ori vin sarbatorile.
Sa fim o clipa tristi ca regele nost' s-o dus iar mai apoi sa se ne bucurăm de viata!
PS. Nu stiam ca "M** *******" este o înjurătură de nu ma lasa sa-l scriu. Ala de vinde miere! Dar era vorba de costache al nost.

Buna Seara !

Norocul meu ca m-am dedulcit cu BAGABONTALA voastra.Deh nu pre convine ca servesc si eu,dar platesc cu ce poci.In COCINA nu gasesti curat niciodata.
Acum ca matale ornasi tortul frumos as vrea sa-ti zic un citat:golul care este TOTUL;plinul care este NIMICUL.Daca l-ai priceput ma fac a pricepe cum sa vand mierea.Ramanem in bagabontala.
La bun RESPECT.
mircea.costache

Mesajde Shrek » 14 Dec 2017, 20:54

Nu am inteles ce ai dorit dumneata sa scrii in postarea de mai sus!Nici macar daca te-ai adresat numai mie! Eu doar am incercat sa " ornez" numele dumitale de utilizator, dar forumul nu m-a lăsat, asa cum face cand încerci sa scrii un cuvant obscen. Era vorba de costache căruia i-am adăugat inainte cuvântul mos.Iar cand spuneam ca vinzi gogoși, este o metafora, in sensul ca îmbraci povestile despre comunism in...staniol. In rest, matale sa fii sănătos!
Shrek

Mesajde mircea.costache » 14 Dec 2017, 21:03

Shrek scrie:Nu am inteles ce ai dorit dumneata sa scrii in postarea de mai sus!Nici macar daca te-ai adresat numai mie! Eu doar am incercat sa " ornez" numele dumitale de utilizator, dar forumul nu m-a lăsat, asa cum face cand încerci sa scrii un cuvant obscen. Era vorba de costache căruia i-am adăugat inainte cuvântul mos.Iar cand spuneam ca vinzi gogoși, este o metafora, in sensul ca îmbraci povestile despre comunism in...staniol. In rest, matale sa fii sănătos!

Sa fi cum esti si nimic mai mult.INTELEGEREA cuiul lui pepelea.De ce sa faci .Fi cu(minte) si o sa fie bine.
Respect
mircea.costache

Mesajde alt stupar » 14 Dec 2017, 22:15

Costache,
pe unde muma padurii umblași ??? Că emani asa, un... damf de ierburi !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Donbazil » 14 Dec 2017, 22:44

Salut!

Are si Bals epigoni!.... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 14 Dec 2017, 23:13

mircea.costache scrie:Asta cu CREDINTA si DUMNEZEU este peste cuvintele matale sa pricepi.Las-o asa si vezi-ti de GOLANEALA ca suna mai frumos.Iti sta bine cu BAGABONTALA asa ca stai deoparte.

Nu cred că merge aşa, mircea.costache.
Asta cu care te-am citat, seamănă a discriminare, arată a intoleranţă pe motive religioase şi încercare de limitare a drepturilor şi libertăţilor cetăteneşti.
Voi apela la arbitrajul conducerii. Chiar aici, la locul faptei.

Domnului administrator mircea:

Îl raportez pe userul mircea.costache pentru lipsă de rezistenţă la dialog ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 14 Dec 2017, 23:48

ioanpuiu scrie:Îl raportez pe userul mircea.costache pentru lipsă de rezistenţă la dialog ;)

In scolile cominterniste,se repeta ,in loc de tatal nostru..,sloganul ..prinde orbu scoate-i ochii,...in surdina.. ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 15 Dec 2017, 01:11

Domnu' IoanPuiu, va rog sa remarcati deosebita rezistenta -a reclamatului - la monolog...
Cu asemenea circumstante, reclamatului nu i se poate imputa nimic. :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea.costache » 15 Dec 2017, 10:29

ioanpuiu scrie:
mircea.costache scrie:Asta cu CREDINTA si DUMNEZEU este peste cuvintele matale sa pricepi.Las-o asa si vezi-ti de GOLANEALA ca suna mai frumos.Iti sta bine cu BAGABONTALA asa ca stai deoparte.

Nu cred că merge aşa, mircea.costache.
Asta cu care te-am citat, seamănă a discriminare, arată a intoleranţă pe motive religioase şi încercare de limitare a drepturilor şi libertăţilor cetăteneşti.
Voi apela la arbitrajul conducerii. Chiar aici, la locul faptei.

Domnului administrator mircea:

Îl raportez pe userul mircea.costache pentru lipsă de rezistenţă la dialog ;)

N
Buna Dimineata !

Aoleooooo muica !!!!! Ce facusi ??? Pai sa citez cominternistul :"Ce tie nu-ti place altuia nu-i face".M-ai tavalit frumusel ,iar atunci cand nu ti-a mai convenit te-ai pus pe plans.Bravo copile ,asa se formeaza barbati .Sunt tare daca ti-am ascutit simturile si ai vaz' ca nu mai ai toate drepturile si libertatile cetatenesti.Maria Ta pozi zice ce doresti la adresa mea ca nu ma ingradesti la gand,vorba si fapta,dar nu uita ca ti se intoarce si trebui sa fi pregatit.Astfel vezi ca ti se face RAU si nu-ti gasesti libertatile.La cominternistul de mine se spune cam asa: Dreptul nu ti-l da NIMENI, trebui tu sa fi drept,iar libertatea ta incepe acolo unde se termina libertatea celuilalt.Daca nu PRICEPI da-ti seama ca sunt GRELE chestiile cominterniste.

Nu gasesc altceva decat Respect.
Ultima oară modificat de mircea.costache pe 15 Dec 2017, 10:45, modificat 1 dată în total.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 15 Dec 2017, 10:37

cristian bh scrie:
ioanpuiu scrie:Îl raportez pe userul mircea.costache pentru lipsă de rezistenţă la dialog ;)

In scolile cominterniste,se repeta ,in loc de tatal nostru..,sloganul ..prinde orbu scoate-i ochii,...in surdina.. ;)

Buna Dimineata !

Cristinusi te-am dedulcit stiind ca nu-i voie in postul Craciunului la dulce si cominternistul nu le are cu astea.Nea Bh.nu-ti bate joc de cele sfinte pentru ca nu te vad pregatit sa-ti primesti RASPLATA. In rest citez: esti cine esti pentru ca esti asa cum esti.Sa n-o dai in pricepere ca se arde becuuuu.....

Si la matale tot respect pentru ca nu se termina.
mircea.costache

Mesajde Ioan Guist » 15 Dec 2017, 13:12

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE