Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 14 Dec 2017, 23:41

Salut!

Asa da! Un politist oradean a denuntat un oradean ce incerca sa-l mituiasca pentru a-l salva de un dosar

Miercuri, 13 decembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Bihor, în baza ordonanței de delegare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, sub coordonarea procurorului desemnat, au realizat prinderea în flagrant a unui cetățean din Oradea, în momentul când oferea cu titlu de mită suma de 1.000 lei unui polițist din cadrul IPJ Bihor.

P.S. Csaa te rog nu fa eforturi....N-ai cu cine!...Incepe sa-mi fie dor de C.I. :idea:
Donbazil

Mesajde cristian bh » 15 Dec 2017, 00:18

csaa scrie:Pai sunt colegi care posteaza fotografii cu mii de albine ucise :shock: :shock:

Cata cruzime domle,...sa-mpusti atatea vietati! ;)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 13:10

Mai grav! Nu le-au impuscat, le-au otravit sa moara incet! Niste sadici!
csaa

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 13:12

Donbazil scrie:.....
P.S. Csaa te rog nu fa eforturi....N-ai cu cine!...Incepe sa-mi fie dor de C.I. :idea:

Datoria noastra e sa facem educatie. Ai grija ce iti doresti! Daca chiar vrei il rog pe 63 sa-l ierte pe CI, dar sa nu regreti perioada de liniste. :lol:
csaa

Mesajde Bambucha » 15 Dec 2017, 15:41

Eu am scris destul de putin pe aici dar vad ca ma provocati la dialog :P

Datoria dvs domnilor politisti este sa fiti integri, sa respectati legea si sa va faceti datoria in respectul cetateanului si institutiei pe care o reprezentati.

Este inadmisibil ca majoritatea poporului roman sa nu aiba incredere intr-o institutie de baza a statului. De ce oare? Va las pe dumneavostra sa descoperiti.

In ceea ce-l priveste pe CI, sunt de acord cu ridicarea banarii, dumnealui este mult mai franc si direct decat mine :D
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 16:10

Bambucha scrie:.....
Datoria dvs domnilor politisti este sa fiti integri, sa respectati legea si sa va faceti datoria in respectul cetateanului si institutiei pe care o reprezentati.....

Asaaaaa!!!!! Si ce te face sa crezi ca nu e asa???? Doar pentru ca te luam la mishto????
Sau crezi ca noi trebuie sa .......ce ai scris tu.....si sa suportam in tacere, cu stoicism, marlaniile unora???
Hai ca ma faci sa rad! :lol:

In ce-l priveste pe CI.....vorbeste cu 63, poate iti arata mesajele primite.
csaa

Mesajde Bambucha » 15 Dec 2017, 16:34

Mai citeste inca o data ce am subliniat ;) stiu ca nu-ti convine, dar in fata realitatii e janant ca ultimul lucru care-ti mai ramane e sa pui perna si "sa faci" misto-uri. Misto-uri stie sa faca si un copil mic, apropo.

PS> Iarasi vad folosit pluralul, ca sa justificam ceva personal, se pare ca e meteahna veche si ne-a fost sudata adanc in adn-ul constiintei.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 15 Dec 2017, 16:47

''In ce-l priveste pe CI.....vorbeste cu 63, poate iti arata mesajele primite.''
63...poate duce mult mai mult. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bambucha » 15 Dec 2017, 17:05

csaa scrie:Sau crezi ca noi trebuie sa .......ce ai scris tu.....si sa suportam in tacere, cu stoicism, marlaniile unora???
Hai ca ma faci sa rad! :lol:

In ce-l priveste pe CI.....vorbeste cu 63, poate iti arata mesajele primite.

Nu stiu ce i-a scris nici ce s-a discutat fiindca nu am nici chef si nici timp sa aflu, insa am auzit ca are in mare dreptate.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 19:33

Bambucha scrie:Mai citeste inca o data ce am subliniat ;) stiu ca nu-ti convine, dar in fata realitatii e janant ca ultimul lucru care-ti mai ramane e sa pui perna si "sa faci" misto-uri. Misto-uri stie sa faca si un copil mic, apropo.

PS> Iarasi vad folosit pluralul, ca sa justificam ceva personal, se pare ca e meteahna veche si ne-a fost sudata adanc in adn-ul constiintei.

Am citit. Spre deosebire de tine, eu citesc tot. Meteahna veche. Daca te-ai fi documentat ai sti ca increderea populatiei in politie a crescut si ca stam mai bine decat justitia sau mass media din acest punct de vedere. Repet - daca te-ai fi documentat :roll:
Plurarul l-am folosit pentru ca vorbeam de mine si nea Vasile si, da, gramatica e meteahna veche sudata adanc in adn-ul constiintei. :lol: De ce expresia asta a ta imi aminteste de celebra ”Pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului” :?:
csaa

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 19:36

teinegru64 scrie:''In ce-l priveste pe CI.....vorbeste cu 63, poate iti arata mesajele primite.''
63...poate duce mult mai mult. :lol:

Da, asa mi-a spus si mie. Cred ca s-a suparat ca injuraturile nu aveau nici un pic de finete. Nu a invatat nimic de la mine :lol:
csaa

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 19:37

Bambucha scrie:......

Nu stiu ce i-a scris nici ce s-a discutat fiindca nu am nici chef si nici timp sa aflu, insa am auzit ca are in mare dreptate.

Ar fi culmea sa devenim suporterii unuia sau altuia.
csaa

Mesajde bio » 15 Dec 2017, 19:39

csaa scrie:....
Am citit. Spre deosebire de tine, eu citesc tot. Meteahna veche. Daca te-ai fi documentat ai sti ca increderea populatiei in politie a crescut si ca stam mai bine decat justitia sau mass media din acest punct de vedere. Repet - daca te-ai fi documentat :roll:
.....

....fugi dl-e de aici ca esti copil,..... nu te crede nici draq.
Te uiti in jur sa vezi realitatea strazii ?
Se vede,... zi de zi cit de multt a crescut increderea in politie... :D
Nu e zi sa nu auzim de cite vreun politist injurat, scuipat, lovit sau chiar batut mar.... !... asa incredere are lumea in politisti !.... :lol:
bio

Mesajde csaa » 15 Dec 2017, 19:43

Una e increderea alta e dragostea! Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Documentati-va si mai stam de vorba.
Stiu ca e ceva nou pentru voi, dar curaj! Se poate! Sa fi documentat nu inseamna ca ai luat vre-o boala!
csaa

Mesajde Bambucha » 15 Dec 2017, 20:14

Oare ce sa te mane atat incat sa afirmi ca lumea e neinformata cand evidentele sunt clare? La fel ai facut si cu cei iesiti in strada... :(

"In ceea ce priveste institutiile executive, romanii au in continuare cea mai mare incredere in
armata (75%), apoi in jandarmerie (64,5%) si Directia Nationala Anticoruptie (61%).
Pe pozitia a patra se claseaza Serviciul Roman de Informatii, cu 51,2% (50,3% in luna aprilie),
care e urmat de Politie cu 48,7% (47,1% in luna aprilie) si
BNR cu 47,9% (44,5% in aprilie).
Ultimele locuri sunt ocupate de Serviciul e Informatii Externe cu 47,8 (47,8% in aprilie), Inalta Curte de Casatie si Justitie cu 46,7% (49% in aprilie), Fiscul cu 38,7% (37,9% in aprilie) si Agentia Nationala de Integritate cu 38,6% (39,8% in aprilie)."

sursa:
http://www.ziare.com/social/romani/incr ... op-1375002
ultima actualizare!

Daca a ajuns si SRI sa se bucure de mai multa incredere decat Politia, atunci ceva e putred! Dar PUTRED rau.

csaa scrie:marlaniile unora???

csaa scrie:Plurarul l-am folosit pentru ca vorbeam de mine si nea Vasile si, da, gramatica e meteahna veche sudata adanc in adn-ul constiintei. :lol: De ce expresia asta a ta imi aminteste de celebra ”Pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului” :?:

BUN. Ce sa inteleaga un om de aici? :idea:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 15 Dec 2017, 20:31

48% ! Majoritatea nu are incredere asadar.
Din ce vad eu insa in jurul meu acest procent tinde catre 0, nici un cunoscut nu are incredere in politia romana! Oare de ce?
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE