Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 17 Dec 2017, 20:37

csaa scrie:
dan pescarul scrie:Cel reținut nu era soţul , era vicepresedintele partidului Romania Modernă si Demnă, Cristian Dide, care vorbea la portavoce la târgul de Craciun de la Casa Poporului.....

Mda! Probabil o amenda pentru tulburarea linistii publice era de ajuns. Daca nu a inteles nici atunci, sau a facut altceva ce a impus conducerea la sediul politiei sau jandarmeriei....nu stiu! E mult de vorbit. Pacat ca s-a ajuns aici

Salut!

"Cel retinut" este instigatorul de serviciu, cel mai agresiv #rezistent, participant si initiator la multe actiuni de acest gen. Se da drept jurnalist , patrunde unde n-ar avea ce cauta si provoaca mereu scandal. Este ridicat de jandarmi de zeci de ori si normal - pentru statul " de drept" - este imediat eliberat...
Cautati mai multe pe net ca individul are pagina "bogata"...Deh!...Coleg cu Sandu Matei pensionarul de 35 de ani care are acces liber la guvern si pe care jandarmii-l roaga frumos....
Donbazil

Mesajde teinegru64 » 17 Dec 2017, 21:01

i[/quote]

..cu Sandu Matei pensionarul de 35 de ani care are acces liber la guvern si pe care jandarmii-l roaga frumos....[/quote]
O fi lucrat cu uraniu si nu i .se mai ridica
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bambucha » 17 Dec 2017, 21:44

Ioan Guist scrie:Ma nu stiu daca am postat asta , dar merita repetitia.
Cred ca a venit momentul sa mai fim atenti nitzel la ce votam.Zic si eu.
https://www.facebook.com/bodea2016/vide ... 446139893/

Nu cred ca suntem atenti, promovam literatura dughinista si "baeti" pamfletari cu probleme sufletesti. Ce mai conteaza inca un geniu?

La cum merg lucrurile vine iarna in poienita!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 17 Dec 2017, 22:07

teinegru64 scrie:i

..cu Sandu Matei pensionarul de 35 de ani care are acces liber la guvern si pe care jandarmii-l roaga frumos....[/quote]
O fi lucrat cu uraniu si nu i .se mai ridica[/quote]
Care mai lucrati la Crucea Si va treziti cu ranita plina de bolovani si bilet la Ceahlau dativa demisia.
Cum poti sa duci minereu radioactiv cu autobuzul?
teinegru64

Mesajde csaa » 17 Dec 2017, 22:59

dan pescarul scrie:Am văzut pe net o parte din acțiunile lui,nu-l cunosc,dar are dreptul să se manifeste,la fel cum d-voastră aveți dreptul să tăceți mulțumit de toate acțiunile psd și,mai ales,de rezultatele acțiunilor,
prezervîndu-vă energia pt a manifesta contra celor care vor veni după psd,fără a fi amendat sau reținut.

Aveti, in parte, dreptate. Are dreptul sa se manifeste, dar cu portavocea intr-un targ de craciun....haideti sa nu exageram. Nu cred ca v-ar place sa mergeti in parc cu copiii (sau nepotii, nu stiu ce varsta aveti) si sa va strige unul sloganuri comuniste la portavoce.
Daca doar a fost condus la sediul politiei e ok, daca a fost retinut, sau, mai grav, arestat atunci masura e cam exagerata.

Nu stiu ce sa spun despre comparatia dvs. : ”are dreptul să se manifeste,la fel cum d-voastră aveți dreptul să tăceți mulțumit de toate acțiunile psd și,mai ales,de rezultatele acțiunilor,
prezervîndu-vă energia pt a manifesta contra celor care vor veni după psd,fără a fi amendat sau reținut.”. Adica sa fi arestat pentru ca esti multumit de ceva????? Cred, sper, ca ati vrut sa spuneti altceva dar v-ati ales gresit cuvintele.
csaa

Mesajde Balian » 17 Dec 2017, 23:35

Locuiesc într-un orășel în care nu sunt proteste. Urmăresc la TV protestele din țară.
Mă uit de exemplu cei din București în aceea vreme, protestatar și jandarm la fel
în a noua duminică de protest relativ calm, cu pericolul de a fi provocat în orice
moment, și mă gândesc dacă ar fi alternativă, la următoarea alegere să fiim mai
atenți și să votăm în așa fel încât să nu fie nevoit nimeni să recurgă la asemenea acțiuni.
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

Mesajde Balian » 18 Dec 2017, 00:23

Oare este formațiune de acest fel?
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

Mesajde ioanpuiu » 18 Dec 2017, 00:35

Balian scrie:...........
................................... cu pericolul de a fi provocat în orice moment

Vezi bine, Balian, chiar dacă eşti departe de Bucureşti.
Jandarmii nu s-au dus acolo că nu aveau ce face acasă şi nu sunt jandarmi cu tot neamul lor, cu neveste, cu copii şi cu părinţi. Sunt oameni ca şi restul, serviciul i-a dus acolo.
Există pericolul unor provocări dar nu cred că vor veni de la jandarmi.
Măsurile excesive de protecţie afişate, multe dube la vedere, nu le-au hotărît ei dar toată protecţia asta exagerată faţă de nişte oameni care au protestat paşnic foarte multă vreme, toate astea sunt jignitoare şi ar putea creşte tensiunea.

Pe de altă parte se ştie că toate structurile de ordine şi siguranţă au oameni în civil infiltraţi printre protestatari încă de la începutul protestelor. Feţele lor au devenit familiare pentru cei care merg frecvent la proteste şi pot trece drept protestatari veritabili pentru oricine, inclusiv televiziuni.
Să nu confundăm un incident izolat cu o provocare. Dacă vor fi provocări vor fi bine făcute şi numai cu ordin de la nivel înalt.

Bună observaţia ta despre şansa de la viitoarea votare.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 18 Dec 2017, 01:11

dan pescarul scrie:.......Apropo,ce părere aveți despre postările colegului d-voastră Godină față dd modificarea Codului Penal și a CPP?E manipulat și dînsul?Sau față de opozița magistraților la aceste modificări?

Am si eu anumite rezerve fata de aceste modificari. Unele sunt bune, chiar foarte bune, altele...nu le intelg. Si pentru ca nu le-am inteles am discutat cu magistrati (judecatori, procurori). Nu o sa va spun parerea lor, dar clar nu e aceiasi ca d-lui Danilet.
De unde ideea de manipulare??? Cumva vreti sa induceti ideea ca as fi sugerat asa ceva?
csaa

Mesajde csaa » 18 Dec 2017, 01:14

Balian scrie:Locuiesc într-un orășel în care nu sunt proteste. Urmăresc la TV protestele din țară.
Mă uit de exemplu cei din București în aceea vreme, protestatar și jandarm la fel
în a noua duminică de protest relativ calm, cu pericolul de a fi provocat în orice
moment, și mă gândesc dacă ar fi alternativă, la următoarea alegere să fiim mai
atenți și să votăm în așa fel încât să nu fie nevoit nimeni să recurgă la asemenea acțiuni.

Eu as spune ca ar trebui sa votam. Doar sa votam toti, sau aproape toti. Trist e ca nu prea avem de unde alege :(
csaa

Mesajde Balian » 18 Dec 2017, 01:34

N-avem ce face. Asta-i regula democrației. Să alegem din ce avem. Dar să votăm cât mai mulți.
Balian

Mesajde teinegru64 » 18 Dec 2017, 09:00

Nu inteleg ...De ce sunt chemat la morga cand moare un cunoscut? Atunci fiscul e in concediu?
teinegru64

Mesajde Balian » 18 Dec 2017, 09:19

Oricum sucim. Din punct de vedere moral și civic este absolut condamnabil cine este prezent la proteste
și nu merge la vot.
Balian

Mesajde Neafiliatul » 18 Dec 2017, 09:47

Neafiliatul

Mesajde ioanpuiu » 18 Dec 2017, 10:49

Măi csaa, măi ... cînd începem meditaţiile pe legislaţie ?

... că uite, am acuma o speţă şi nu mă descurc singur. Am auzit că se schimbă legislaţia https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22 ... minate.htm şi vreu să mă găsească pregătit.
Mă gîndesc că poate ajung primar sau mare mahăr la Consiliul Judeţean din Pleaşca şi dacă vreau să chem un cunoscut, poate chiar pe tine că te cunosc ceva-ceva, şi să-i dau un contract barosan pentru tuns ouă de struţ... poate cu încredinţare directă, fără licitaţie.
Mă gîndesc să-i zic aşa:
- prietene, am un contract gras, am alocat banii - cam de trei ori suma necesară. Mă gîndesc să ne fie bine la amîndoi ;) ;) ;) dar eu n-am voie să cer şpagă că am leafă însă cred că tu ai putea să ajuţi un om bătrîn dacă tot primeşti o pleaşcă. Treci tu pe la soacră-mea şi lasă-i 100 000 (una sută mii) dă heuroi şi cînd te întorci la mine găseşti actele semnate şi parafate .

Ce zici ... merge ? ? ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 18 Dec 2017, 11:02

Regalitatea nu este un cult religios care sa aibă nevoie sa isi facă " prozeliti", ea este o stare de spirit. Intr-un fel este o acceptare a unei scări de valori venite din firescul naturii umane. Dar dupa aproape jumatate de secol de indobitocire comunista , este greu pentru societatea românească sa accepte ca s-ar fi putut si altfel decat " alegerea democratica" a unui regim neocomunist si apoi, perpetuarea lui, sub denuimiri deferite, in functie de numarul de trandafiri pusi pe blazon.
Pentru cei care avem convingeri regaliste, Regele Mihai, a reprezentat un model de moralitate, dincolo de toate mizeriile pe care comunistii i le-au pus in cârca, atât inainte cat mai ales după revoluție. In micimea noastra de romani, prin reprezentanții nostrii " alesi democratic" i-am interzis sa se intoarce in tara, doar pentru ca era rege, de parca el nu ar fi avut inaintasi pe care sa vrea sa-i cinstească si la căpătâiul cărora sa se reculeaga. Divizia din cadrul defunctei si mai apoi resuscitate securități care se ocupă de rege a inceput sa induca ideea ca Majeastatea Sa, vrea sa revendice bunurile coroanei , uitând sa spuna ca de fapt acestea aparțin României si ca ele vor ramane in tara indiferent de regimul politic. Nimeni nu a suflat o vorbă despre lobby -ul facut de casa regală pentru integrarea României în NATO si UE.
Sunt sigur ca după disparitia regelui, va fi activată acea divizie doar pentru a intina memoria regelui. De ce? Pentru simplul fapt ca funeraliile, au arata ca societatea românească s-a maturizat si este gata sa accepte ca monarhia ar putea reprezenta o alternativa la aceasta cloaca de politicieni ce s-a cocoțat in vatlrful țării. Iar cultivatorii de trandafiri ( a se citi securitatea) nu doreste sa isi piarda privilegiul de a face cărțile si atunci când joacă la cacealma. Deci interviuri cu " băieți cu ochii albastri care vor intina memorie regelui vom auzi din ce in ce mai des, ba chiar vom vedea o lupta surdă pentru putere in cadrul casei regale. Securitatea n-a murit niciodată. Ea doar sa multiplicat!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE