Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 18 Dec 2017, 14:42

ioanpuiu scrie:Măi csaa, măi ... cînd începem meditaţiile pe legislaţie ?

... că uite, am acuma o speţă şi nu mă descurc singur. Am auzit că se schimbă legislaţia https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22 ... minate.htm şi vreu să mă găsească pregătit.
Mă gîndesc că poate ajung primar sau mare mahăr la Consiliul Judeţean din Pleaşca şi dacă vreau să chem un cunoscut, poate chiar pe tine că te cunosc ceva-ceva, şi să-i dau un contract barosan pentru tuns ouă de struţ... poate cu încredinţare directă, fără licitaţie.
Mă gîndesc să-i zic aşa:
- prietene, am un contract gras, am alocat banii - cam de trei ori suma necesară. Mă gîndesc să ne fie bine la amîndoi ;) ;) ;) dar eu n-am voie să cer şpagă că am leafă însă cred că tu ai putea să ajuţi un om bătrîn dacă tot primeşti o pleaşcă. Treci tu pe la soacră-mea şi lasă-i 100 000 (una sută mii) dă heuroi şi cînd te întorci la mine găseşti actele semnate şi parafate .

Ce zici ... merge ? ? ?

Am citit si eu articolul, dar cred ca e pedarda. NU am regasit nicaieri in alta parte proiectul asta. Totusi cred ca ar fi indicat sa apara sintagna ”foloase materiale”.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 18 Dec 2017, 15:47

csaa scrie:...............cred ca e pedarda.

proiect.jpg

https://www.senat.ro/legis/lista.aspx?n ... n_cls=2017

Vrei să spui că s-a pus o petardă la senat ? ... anunţă geniştii !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 18 Dec 2017, 16:05

csaa scrie: NU am regasit nicaieri in alta parte proiectul asta.

proiectdelegeadoptat.PNG

L-am găsit eu pentru tine.

Cum rămîne ... dai consultaţii numai cu plata în avans ? :lol:
ioanpuiu

Mesajde csaa » 18 Dec 2017, 18:13

DAAA! Eu cautam proiectul la Camera Deputatilor.
Prima parte, aia cu ”pentru sine”, nu cred ca trece de comisii. Motivele nu sunt intemeiate (parerea mea).
A doua parte cred ca se impune de la sine. Amintesc doar cercetarea penala si arestarea abuziva a Olgutei. Sper ca nu ma suspectati ca o sustin pe Vasileasca.
csaa

Mesajde paul » 18 Dec 2017, 20:42

Cer scuze, n-am vrut absolut deloc sa fiu ireverentios la adresa regelui !!! Ba din contra,am vrut sa reliefez autenticele valori democratice care l-au calauzit de-a lungul vietii !!!
A fost o exprimare ... nefericita !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde csaa » 18 Dec 2017, 21:38

ioanpuiu scrie:.....
Cum rămîne ... dai consultaţii numai cu plata în avans ? :lol:

NUuuuu! Intai consultatia si cafeaua....daca merita! :lol:
csaa

Mesajde akmm » 19 Dec 2017, 09:30

mircea.costache scrie:
Sa fi cum esti si nimic mai mult.INTELEGEREA cuiul lui pepelea.De ce sa faci .Fi cu(minte) si o sa fie bine.
Respect

Nu prea inteleg indemnul la calm, imi scapa aluziile astea de o finite aproape grobiana.
Pot insa constata ca exista o anumita categorie de oameni, de obicei fara motiv serios de emigrare si asemanatori girafei, cu ordine pe unitate sa categoriseasca oameni.Unii o fac cu talent altii fara.Sa numesti pe cineva nazist trebuie sa fie o placere ejaculatoare, altfel de unde sa apara asemenea expresii la oameni care habar nu au ce e aia?Da lasa ca a gandit domn' colonel.El stie.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Bambucha » 19 Dec 2017, 11:12

csaa scrie: Sper ca nu ma suspectati ca o sustin pe Vasileasca.

Nu te suspecteaza nimeni de nimic ;) Poate ar fi bine sa le explici cum sta treaba, si magistratilor care au iesit ieri in semn de protest, probabil si dumnealor dezinformati si manipulati.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde peterneamt » 19 Dec 2017, 12:52

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... putere.htm
Dacă nu știați deja, că România a fost vândută de cei ce au jurat credință......au pensii nesimțite, dar ei ar trebui spânzurați în Piața Revoluției ! :roll:
peterneamt

Mesajde Ioan Guist » 19 Dec 2017, 13:00

Avem intre noi membrii PSD -ALDE - UDMR ?
Macar unul , care sa ne explice ce si cum cu noile demersuri din Parlament pe justitie.
Daca nu ne poate explica sa ne spuna daca-i sustine sau nu.Fara suparare.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Shrek » 19 Dec 2017, 13:42

Era unu' care-l chema Mihai. Doar ca si-a luat liber de sărbători sa mai " vanda" neste stupi! Da' ne explica el can' s-o 'ntoarce!
Shrek

Mesajde csaa » 19 Dec 2017, 18:43

Bambucha scrie:
csaa scrie: Sper ca nu ma suspectati ca o sustin pe Vasileasca.

Nu te suspecteaza nimeni de nimic ;) Poate ar fi bine sa le explici cum sta treaba, si magistratilor care au iesit ieri in semn de protest, probabil si dumnealor dezinformati si manipulati.

De ce trebuie sa le explic eu??? Inversezi obligatia probatiunii. Sa explice ei de ce au protestat, ce vor si de ce vor. Nu l-am auzit pe Danilet protestand ca nu e moral ca magistratii sa-si pastreze salariile nediminuate, primele de vacanta si primele anuale
Aici nu au iesit. Probabil pentru ca ”lipsa presa”, sau n-or fi prieteni cu magistratul karatist. Nu stiu.
csaa

Mesajde Bambucha » 19 Dec 2017, 21:21

csaa scrie:De ce trebuie sa le explic eu???

Fiindca ai acuzat chiar aici daca nu ma insel ca oamenii care protesteaza sunt niste i.becili manipulati, dezinformati, care nu citesc, etc...

Ce legatura au salariile si primele lor cu ce fac grupurile infractionale organizate din parlament??? Uite aici chiar as fi vrut sa-i aud si parerea lui CI referitor la modul asta de gandire :P ;)

Poate magistratii au iesit sa-si manifesteze indignarea visavis de macelarirea legilor ce asigura un echilibru social? Poate ca dumnealor ies sa protesteze si din alte ratiuni cum ar fi cele salariale? Suna ciudat nu?

Din ce am citit, au iesit magistrati in foarte multe orase din Romania... pana si din Teleorman au iesit.

https://www.romaniatv.net/magistratii-p ... 93550.html
http://adevarul.ro/news/eveniment/surse ... index.html
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 19 Dec 2017, 21:35

csaa scrie: Sa explice ei de ce au protestat, ce vor si de ce vor.

Cînd au început protestele împotriva OUG 13 cele mai frecvente acuzaţii la adresa protestatarilor au fost:
ce caută "aia" acolo ... că nici ei nu ştiu de ce sunt în stradă ... că nu au citit ordonanţa ... că nu înţeleg legile
Despre magistraţii care au protestat împotriva modificărilor legilor justiţiei, nu se poate spune că nu înţeleg efectul acelor modificări.
Ai şi video de la protestul lor https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... stanta.htm
şi explicaţii ... bunăvoinţă să ai să te informezi
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 19 Dec 2017, 21:41

Ioan Guist scrie:Avem intre noi membrii PSD -ALDE - UDMR ?
Macar unul , care sa ne explice ce si cum cu noile demersuri din Parlament pe justitie.
Daca nu ne poate explica sa ne spuna daca-i sustine sau nu.Fara suparare.

Nu apare nici unul ? :o
Păi ... toate voturile alea de unde le-au luat ?
E clar, au fraudat alegerile. Da! - Da! - Da! :lol:
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 19 Dec 2017, 21:55

peterneamt scrie:https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22182697-parchetul-militar-despre-dosarul-revolutiei-decembrie-1989-nu-existat-vid-putere.htm
Dacă nu știați deja, că România a fost vândută de cei ce au jurat credință......au pensii nesimțite, dar ei ar trebui spânzurați în Piața Revoluției ! :roll:

Din pacate doar o mica parte a societatii a stiut, chiar din 90, pana cand i-au calcat minerii. Cei mai multi dintre ei nu mai sunt azi in Romania. Si atunci erau numiti golani, huligani, dezinformati si manipulati.... ahhhh parca am un deja-vu!

Dar cel mai trist este ca acea camarila plus reminescentele lor securiste si urmasii acestora, insamantate in tot curcubeul partidic si inclusiv in marile partide istorice, stau acum bine merci sub umbrela unui vot si iau toata tara la rost fara nici macar un pic de prezervativ.
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE