Bambucha scrie:Fiindca ai acuzat chiar aici daca nu ma insel ca oamenii care protesteaza sunt niste i.becili manipulati, dezinformati, care nu citesc, etc.......
I-am acuzat pe cei din #rezist ca manipuleaza si am spus ca marea majoritate a celor care au iesit in februarie habar nu aveau de textul ordonantei. Dovada ca nici unul din voi nu a putut sa spuna ce anume nu-i convenea in respectiva ordonanta (poate la modul general: noaptea ca hotii, jos comunistii, etc)
Bambucha scrie:.....
Ce legatura au salariile si primele lor cu ce fac grupurile infractionale organizate din parlament??? Uite aici chiar as fi vrut sa-i aud si parerea lui CI referitor la modul asta de gandire :....
Are legatura cu moralitatea lui Danilet.
Ce parere are CI.....daca sunt curios o sa-l sun, deocamdata nu ma preocupa parerea lui.
Bambucha scrie:...Poate magistratii au iesit sa-si manifesteze indignarea visavis de macelarirea legilor ce asigura un echilibru social? Poate ca dumnealor ies sa protesteze si din alte ratiuni cum ar fi cele salariale? Suna ciudat nu?...
Poate ca da. Nici mie nu-mi plac anumite aspecte din modificari (ex. - trecerea inspectiei judiciare in subordinea ministrului), dar sunt altele pe care le consider absolut necesare (ex - raspunderea magistratilor). Am spus-o si mai inainte, dar tu nu citesti tot mesajul daramite toata conversatia
ioanpuiu scrie:Cînd au început protestele împotriva OUG 13 cele mai frecvente acuzaţii la adresa protestatarilor au fost:
ce caută "aia" acolo ... că nici ei nu ştiu de ce sunt în stradă ... că nu au citit ordonanţa ... că nu înţeleg legile
Despre magistraţii care au protestat împotriva modificărilor legilor justiţiei, nu se poate spune că nu înţeleg efectul acelor modificări.....
Din cei cu care am discutat, ma refer la cei care au protestat in februarie, nici unul nu a putut sa+mi indice un text din ordonanta care l-a nemultumit. Nici voi, aici pe forum, nu ati putut face asta.
Magistratii, normal, stiu ce anume e gresit in modificarile la legile justiei si protesteaza in cunostinta de cauza. Ma deranjeaza remorele politice care incearca sa obtina capital electoral din protestul profesional al magistratilor.
PS - de ce draq credeti voi ca eu sunt total pentru modificarile la legile justitiei? Sunt impotriva mezetelor si a cozilor de topor.