Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Donbazil » 09 Ian 2018, 23:23

Salut!

Hai ca esti grozav!....Pai aia era in fisa postului - si inca multe altele ....De aia eram pregatit si platit....Acelea erau conditiile date si eu mi-am facut datoria, care-i problema?...Ati vrea acum sa-mi plang de mila, sa fac pe victima sistemului ca alti cacaciosi?... Nu pot pentru ca eu mi-am facut in cei aproape 30 de ani in M.A.I. treaba pentru care eram platit, in toate functiile in care am lucrat - de la munca de jos - Sergent major, ajutor sef de post - pana la cea in care m-am pensionat Inspector principal - sef de formatiune....
Si daca ar fi s-o iau de la inceput, tot aceasta meserie mi-as alege-o...Ca va place, ca nu va place asta mis si am spus-o de la prima postare de pe forumul vechi. Eu nu-s lasul care sa ma ascund dupa un pseudonim.
Asa bun - rau cum ma vede ficare exist, cu nume si adresa si cu suficient de multe poze publicate in acesti ani incat sa se vada de oricine doreste ce fac, ce hobby-uri am si altele...
Nici nu am nevoie de simpatia voastra, cei care m-au cunoscut personal si-au putut forma pareri proprii...
Si apoi, ce om e ala care n-are vrajmasi?.... :lol: :lol: :lol:
Sa fiti sanatosi!
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 09 Ian 2018, 23:38

Donbazil scrie:Si apoi, ce om e ala care n-are vrajmasi?....

Toate bune şi frumoase, cum se zice, pînă la un punct: noi doi nu suntem vrăjmaşi.
Suntem amîndoi romăni.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 09 Ian 2018, 23:39

Salut!

Poate dumneata?... :lol:
Donbazil

Mesajde Bambucha » 09 Ian 2018, 23:44

ioanpuiu scrie:
Donbazil scrie:Salut!...Am fost multi ani sectorist - cea mai frumoasa meserie dupa parerea mea - Aveam un cartier destul de mare al Timisoarei si aveam ....................

Cred că nu ştii ce a însemnat în perioada aia să fii, nu un miliţian oarecare, să fii sectorist. Sectoristul avea în primul rînd putere, era alfa şi omega în sectorul lui dar ... printre multe drepturi, obligaţii şi sarcini de serviciu, a fost pricipalul turnător la securitate, informatorul oficial al securităţii, era în fişa postului, nu puteai să fii sectorist făra asta ... şi mai este ceva:
sectoristul avea în grija lui grădina de turnători ... el îi racola, el îi creştea, el îi forma.

Stiu, ai mei aveau dosar la nici 30 de ani impliniti... doar fiindca niste prieteni nu au mai rezistat si au fugit din tara peste Dunare.
Si cand te gandesti ca astfel de persoane se lefaie si acum in priviliegii atat ei cat si "semintele" lor, au devalizat tara pana la ultima picatura, luand la misto toti tinerii care au murit la revolutie, omorati de...

Ce popor ofera privilegii si se lasa calcat in picioare de astfel de criminali? Noi nici dupa 30 de ani nu am condamnat comunismul :oops:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde csaa » 09 Ian 2018, 23:45

ioanpuiu scrie:
Donbazil scrie:Si apoi, ce om e ala care n-are vrajmasi?....
pro-
Toate bune şi frumoase, cum se zice, pînă la un punct: noi doi nu suntem vrăjmaşi.
Suntem amîndoi romăni.

Bravo! In sfarsit o concluzie corecta si frumoasa.
Ar trebui sa inteleaga toti ca daca ai simpatii de stanga nu esti ”tradador” sau ”pro-rus” iar daca ai inclinatii spre dreapta politica nu esti ”vanzator de tara” sau ”nazist”. Poti fi patriot si daca esti pro-PSD si daca esti pro-USR (sau PNL). E normal sa avem opinii diferite. E chiar foarte bine ca avem opinii diferite.
csaa

Mesajde csaa » 09 Ian 2018, 23:47

Bambucha scrie:
ioanpuiu scrie:
Donbazil scrie:Salut!...Am fost multi ani sectorist - cea mai frumoasa meserie dupa parerea mea - Aveam un cartier destul de mare al Timisoarei si aveam ....................

Cred că nu ştii ce a însemnat în perioada aia să fii, nu un miliţian oarecare, să fii sectorist. Sectoristul avea în primul rînd putere, era alfa şi omega în sectorul lui dar ... printre multe drepturi, obligaţii şi sarcini de serviciu, a fost pricipalul turnător la securitate, informatorul oficial al securităţii, era în fişa postului, nu puteai să fii sectorist făra asta ... şi mai este ceva:
sectoristul avea în grija lui grădina de turnători ... el îi racola, el îi creştea, el îi forma.

Stiu, ai mei aveau dosar la nici 30 de ani impliniti... doar fiindca niste prieteni nu au mai rezistat si au fugit din tara peste Dunare.
Si cand te gandesti ca astfel de persoane se lefaie si acum in priviliegii atat ei cat si "semintele" lor, au devalizat tara pana la ultima picatura, luand la misto toti tinerii care au murit la revolutie, omorati de...

Ce popor ofera privilegii si se lasa calcat in picioare de astfel de criminali? Noi nici dupa 30 de ani nu am condamnat comunismul :oops:

De necomentat. Esti prea radical.
csaa

Mesajde Bambucha » 09 Ian 2018, 23:50

Da, urasc din toate praselele acea breasla de securisti comunisti in urma carora au suferit atatea milioane de romani si mai sufera si azi!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Donbazil » 10 Ian 2018, 00:01

Salut!

..."De necomentat. Esti prea radical."

Sezi blând ! Nu-ţi pierde vremea ca n-ai cu cine!... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 10 Ian 2018, 00:57

csaa scrie:.......... o concluzie corecta si frumoasa.

Am dus înţelegerea pînă la ultima ultima ei frontieră.
Dincolo de faptul că există antipatii, că putem chiar să ne dispreţuim între noi în unele cazuri, există totuşi ceva comun care ar trebui să ne unească.
Este posibil să vină o zi în care să stăm umăr la umăr, o zi în care să nu ne putem salva decît împreună.
Ce vom face atunci ?

Pentru asta am trecut azi, şi nu numai azi, peste fapte din trecut privind familia mea şi a altora, mult mai grave decît niste dosare ca în cazul lui Bambucha, am scris ce am scris dar nu voi uita sau ierta vreodată, pe lumea asta sau pe cealalta.
Oameni cu un trecut justificat dar ruşinos, detestabil, nu se mai află azi în poziţia din care să dea sfaturi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 10 Ian 2018, 08:17

Niste dosare care sunt doar varful icebergului, dar sa nu dezgropam mortii. Avem datoria sa nu-i uitam mai ales ca nu s-a facut dreptate! Nu pe lumea asta!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 10 Ian 2018, 09:06

csaa scrie:[

Eticheta cu mesaj subliminal scursa din panoplia armelor psihologice ale securitatii, de asigurare a suprematiei mentale asupra unei populatii de zombi. Cine nu-i cu noi este fie individualist, fie frustrat, fie instigator, fie indisciplinat, ba chiar radical. Iar astia din urma sunt cu siguranta fascisti. Scopul utilizatorilor?! Crearea si mentinerea unui sentiment de frica, izolare si vinovatie a celor ce nu sunt incadrati in turma depersonalizata si obedienta .
Despre stanga?! Care stanga?! A celor care vin la Cex cu Mercedesuri si Jeep? A ministrilor cu nivel cultural de scoala profesionala de... Nici o categorie de profesionisti nu merita sa fie jignita prin comparare cu acesti impostori si incompetenti. Sfertodocti ar fi un calificativ acordat cu indulgenta.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Neafiliatul » 10 Ian 2018, 09:07

Neafiliatul

Mesajde feederman » 10 Ian 2018, 09:49

Puterea acordata unui om, cu drept de exercitare asupra semenilor sai, elibereaza raul din el, dezvolta convingerea superioritatii, favorizeaza cruzimea pe care o transfera in domeniul genetic si atrofiaza pana la anulare sentimentele de compasiune si empatie . De aceea un individ dresat sa vaneze si sa pedepseasca o alta fiinta umana, va ramane toata viata lui un infirm din punct de vedere moral, incapabil de iubire, prizonier al urii sale programate, care va vedea o o prada in fiecare fiinta umana, ale carei suferinte ii creaza o nespusa stare de fericire.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 10 Ian 2018, 11:11

cam da
buna zicere.Feedermane
Grav e ca se complac , iubesc ...taman acest tip de trai.Stilul si mersul explicat de tine , fiind varful idealului de atins in "gandirea" lor.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde csaa » 10 Ian 2018, 12:33

feederman scrie:
csaa scrie:[

Eticheta cu mesaj subliminal scursa din panoplia armelor psihologice ale securitatii, de asigurare a suprematiei mentale asupra unei populatii de zombi. Cine nu-i cu noi este fie individualist, fie frustrat, fie instigator, fie indisciplinat, ba chiar radical. Iar astia din urma sunt cu siguranta fascisti. Scopul utilizatorilor?! Crearea si mentinerea unui sentiment de frica, izolare si vinovatie a celor ce nu sunt incadrati in turma depersonalizata si obedienta .
Despre stanga?! Care stanga?! A celor care vin la Cex cu Mercedesuri si Jeep? A ministrilor cu nivel cultural de scoala profesionala de... Nici o categorie de profesionisti nu merita sa fie jignita prin comparare cu acesti impostori si incompetenti. Sfertodocti ar fi un calificativ acordat cu indulgenta.

Sa ai ceva impotriva celor care au facut politie politica, care au facut abuzuri, care au profitat inteleg, dar sa urasti si copiii (sau ”semintele”) mi se pare mult prea radical. Mesajul meu nu e deloc subtil, e de-a dreptul direct, etichetele le pui tu.
csaa

Mesajde csaa » 10 Ian 2018, 12:36

feederman scrie:Puterea acordata unui om, cu drept de exercitare asupra semenilor sai, elibereaza raul din el, dezvolta convingerea superioritatii, favorizeaza cruzimea pe care o transfera in domeniul genetic si atrofiaza pana la anulare sentimentele de compasiune si empatie . De aceea un individ dresat sa vaneze si sa pedepseasca o alta fiinta umana, va ramane toata viata lui un infirm din punct de vedere moral, incapabil de iubire, prizonier al urii sale programate, care va vedea o o prada in fiecare fiinta umana, ale carei suferinte ii creaza o nespusa stare de fericire.

Expresia cheie in motivatia ta e ”dresat sa..”. Eu as folosi ”educat sa... ”
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE