Hai ca esti grozav!....Pai aia era in fisa postului - si inca multe altele ....De aia eram pregatit si platit....Acelea erau conditiile date si eu mi-am facut datoria, care-i problema?...Ati vrea acum sa-mi plang de mila, sa fac pe victima sistemului ca alti cacaciosi?... Nu pot pentru ca eu mi-am facut in cei aproape 30 de ani in M.A.I. treaba pentru care eram platit, in toate functiile in care am lucrat - de la munca de jos - Sergent major, ajutor sef de post - pana la cea in care m-am pensionat Inspector principal - sef de formatiune....
Si daca ar fi s-o iau de la inceput, tot aceasta meserie mi-as alege-o...Ca va place, ca nu va place asta mis si am spus-o de la prima postare de pe forumul vechi. Eu nu-s lasul care sa ma ascund dupa un pseudonim.
Asa bun - rau cum ma vede ficare exist, cu nume si adresa si cu suficient de multe poze publicate in acesti ani incat sa se vada de oricine doreste ce fac, ce hobby-uri am si altele...
Nici nu am nevoie de simpatia voastra, cei care m-au cunoscut personal si-au putut forma pareri proprii...
Si apoi, ce om e ala care n-are vrajmasi?....
Sa fiti sanatosi!