Esti ...... Suna dumneata la 112 pentru ca ti-au fost distrusi doi arbusti ornamentali si daca iti da cineva amenda ti-o platesc eu.
NU mai insista ca deja devenim penibili .
csaa scrie:Esti ...... Suna dumneata la 112 pentru ca ti-au fost distrusi doi arbusti ornamentali si daca iti da cineva amenda ti-o platesc eu.
csaa scrie:Esti ...... Suna dumneata la 112 pentru ca ti-au fost distrusi doi arbusti ornamentali si daca iti da cineva amenda ti-o platesc eu.
csaa scrie:Crede-ma ca e foarte justificata, batrane (??).
Aurel1959 scrie:csaa scrie:Crede-ma ca e foarte justificata, batrane (??).
Ti-am inteles problema.Vrei sa fii tot timpul cel ce are ultimul cuvat, indiferent daca ai sau nu argumente.Inca odata succes in activitate!
P.s. Pentru ca din ce vad eu, tu esti cel ce insista, poti sa-mi raspuzi care ar fi fost rezultatul, in speta in discutie, daca s-ar fi sunat la 112? Ar fi prea simplu si frumos daca asfel de probleme si-ar gasi asfel solutionarea.Realitatea si practica e cu totul alta.
cornelioandanciu scrie:I.....
Mai intreb ceva, cu mult respect, sa nu se supere nimeni ! Cand lovesti un om , nu este aceasta o fapta de natura penala ? Am inteles ca s-ar pedepsi cu inchisoarea... Sau nu este valabil pentru toti ? Oare de ce ?
Bambucha scrie:Ca in orice breasla din societatea romaneasca prezenta, exista si aici, in aceasta institutie oameni de valoare nepromovati cat si foarte multe lichele, jigodii, oameni fara coloana vertebrala urcati pe "diverse" considerente in fruntea ierarhiei. Un om rational cat de cat, nespalat pe creier de masinile de propaganda, va sti sa discearna ca politia in general ca institutie nu e reprezentata de acel psihopat, si nici macar de sumedenia de nulitati ce au infiltrat-o.
Ce deranjeaza insa, e sa faci un titlu de glorie si eroism din actiunile politiei in general, cand acestea trebuie sa fie pur si simplu un act de normalitate, de datorie! Societatea are asteptari de la un politist sa-si faca treaba in mod onorabil, cum asteapta si de la doctor, profesor sau instalator. Aceasta este necesitatea unui cetatean de rand... indiferent ce meserie ai, fa-ti treaba cum trebuie cu simt de responsabilitate si respect (adevaratul respect) fata de cel de langa tine.
Pentru asta nu trebuie statui!
csaa scrie:Aurel1959 scrie:csaa scrie:Crede-ma ca e foarte justificata, batrane (??).
Ti-am inteles problema.Vrei sa fii tot timpul cel ce are ultimul cuvat, indiferent daca ai sau nu argumente.Inca odata succes in activitate!
P.s. Pentru ca din ce vad eu, tu esti cel ce insista, poti sa-mi raspuzi care ar fi fost rezultatul, in speta in discutie, daca s-ar fi sunat la 112? Ar fi prea simplu si frumos daca asfel de probleme si-ar gasi asfel solutionarea.Realitatea si practica e cu totul alta.
Dosar penal pentru tulburare de posesie si distrugere. Functie de insistenta domnului Danciu la procurorul de caz se poate ajunge pana la amenda penala. Rept: nu cunosc cazul in amanunt, pot doar sa fac niste presupuneri.
Ioan Guist scrie:nene Vasile o parere avizata acilea ai?
"Radu Gavriș - șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. În ultimii șapte ani, sub conducerea sa, nu există nici un omor cu “Autor necunoscut”.
Carmen Dan - ministru de Interne, vecină de apartament, la Alexandria, cu cine trebuie! Atât !
Pentru că profesionistul RADU GAVRIȘ a criticat, cu argumente greu de combătut, excluderea din probatorii a imaginilor de pe camerele de supraveghere, doamna cocoțată vremelnic peste atâția profesioniști din Ministerul de Interne îi sugerează să facă un pas înapoi, pentru o vină imaginară legată de pedofilul polițist! "
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori