gica.mosu scrie:mausica scrie:De prin stupina mea alte cateva detalii...
Marius,frumosi stupi dar la zona ta cu pomi,papadie +ceva salcimi, nu te vad prea bini doar daca ai de gind sa faci pastoral sa-i vezi pliniplus ca-s greu de manevrat...acum esti tinar dar sa nu uiti ce-ti zice mosu-ani trec si orice cal ajunge gloaba
Daca as fii in locul tau sa zicem ca ai 30 stupi(am inteles ca ai luat ceva scule)as mai face 30 de funduri si 80 de caturi1/2 si as merge cu cat 1/2 pt fiecare iar la cei coco as pune al doilea cat,ati loc cit si in pastoral-o parere!!!
P.S-mai ai si varianta si-si adica lasi juma cu cat1/1 si juma le faci cat1/2...un an doi apoi tu hotarasti ce si cum..SPOR!!!
lucky5strike scrie:Si cand ma gandesc cum se munceau baietii acum vreo 10 ani, in nut si feder.
gica.mosu scrie:
...P.S- parca eri a fost alaltaieri....,amu avem ceva experienta ,am trecut =am invatat...si facem de toateee, ne-am specializaaaat:shock: ...La FF MUUULTI ANI
cristi_vidican scrie:@ Mausică,
să te văd câți stupi scoți tu dintr-un mc de scândură?
La capitoul ăsta, Bh dă clasă la toți![]()
Cred că de aia îi face așa de greu. Până face calcule, ca să iasă cât mai puțin rumeguș.
Closcutz scrie:Te rugam da-ne detalii despre remorca: model, producator, capacitate, mma, pret. Multumim si spor la treaba!
Closcutz scrie:Ce fel de modul? Pavilion sau gen paleta (extensie cu picioare de sprijin)?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori